Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszi!Varga Tamás írta:Hethéssy.sergi1989 írta: muszáj azt néznem nem?
vannak linkek de azzé tv-én csak jobb nem..akármennyire [auto_cenzúra] ez hetényi vagy mi a jó isten a neve
És ő a korrektebbek közé tartozik. Nekem soha nem volt vele bajom, amikor Barca-meccset közvetített.
Telek Manci. Egyazon kispályás bajnokságban nyomjuk, majd tavasszal a pályán erre "rákérdezek".lui1698 írta:A SportKlubos fiatalember aki Horty mesterrel elemezget, kicsit Realos.
Hethéssy.sergi1989 írta: muszáj azt néznem nem?
vannak linkek de azzé tv-én csak jobb nem..akármennyire [auto_cenzúra] ez hetényi vagy mi a jó isten a neve
muszáj azt néznem nem?Blest írta:picikém én arra mondtam amikor a buksiját szorongatta a gyepen legelészvesergi1989 írta:nem tom ki irta de gago a röhej..
még ez a hozzánemértő kommentátor is azt mondja ő a legjobb a nálunk nem tom mit néztek .![]()
kommentátor? megint a sportklubbot nézed?!
Max.Gago csinál valamit, de az is nagyon kevés.Rivaldo11 írta:Nekem Robbenről mindig az ugrik be, hogy a 2006-os Chelsea ellni bl meccsünkön Messi milyen csúnyán megsz*patta a szögletzászlónál, mielőtt Del Hornio beleszállt volna.Elképesztően lassú a madrid. Hihetetlenül. Azon kívül semmi középpályás védekezés.
picikém én arra mondtam amikor a buksiját szorongatta a gyepen legelészvesergi1989 írta:nem tom ki irta de gago a röhej..
még ez a hozzánemértő kommentátor is azt mondja ő a legjobb a nálunk nem tom mit néztek .
Az a hsz a színészkedésére vonatkozott.sergi1989 írta:nem tom ki irta de gago a röhej..
még ez a hozzánemértő kommentátor is azt mondja ő a legjobb a nálunk nem tom mit néztek .