Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezek szerint Guddy kezd a Classicon!Kezdő:
25 Albert Jorquera
2 Martín Cáceres
3 Gerard Piqué
11 Bojan Krkić
15 Seydou Keita
16 Sylvinho
21 Aleksandr Hleb
27 Pedro Rodríguez
28 Sergio Busquets
29 Víctor Sánchez
30 Víctor Vázquez
Hajrá Barca!
Szerintem teljesen mindegy nyerünk-e, csak hajtsanak a fiatalok!MQuC írta:Igazából elolvastam a cikket a BL keretről, de én úgy érzem, hogy ezzel a "B" kerettel is meg kell nyernünk itthon ezt a meccset.
Hát nemtom én Henry-t meg Guddy-t beraktam volna...CFirpo3 írta:Kezdő:
25 Albert Jorquera
2 Martín Cáceres
3 Gerard Piqué
11 Bojan Krkić
15 Seydou Keita
16 Sylvinho
21 Aleksandr Hleb
27 Pedro Rodríguez
28 Sergio Busquets
29 Víctor Sánchez
30 Víctor Vázquez
Hajrá Barca!
Nálam is ugyanez a felállás a nyerő csak Jorquerát raknám be kapusnak,MichaaBee írta:nálam meg ez a kezdő:
----------------Pinto/Jorquera-----------------
---Sánchez---Piqué---Cáceres---Sylvinho---
-------------------Sergi--------------------
--------Guddy--------------Keita-----------
----Hleb----------Bojan-----------Pedro---
Puyol,és Henry nincs is nevezve..danko94 írta:--------------------Pinto---------------------
---Puyol---Pique---Cáceres---Sylvinho---
-------------------Sergio--------------------
--------Guddy--------------Keita-----------
----Hleb----------Bojan-------------Henry
Így lesz sztemVagy max Henry helyén Pedro...

Na, egész jól eltaláltam, kik lesznek pihentetve, de ez várható is volt. A Sakhtar meccs immáron teljesen érdektelen, meg kell nézni, mit tud pár fiatal élesben.Rivaldo11 írta:Inkább azt írnám le, kiket pihentetnék mindenképp: Valdes, Alves, Puyol, Marquez, Toure, Xavi, Leo, Samu, Titi.
Egy félidőt elporoszkál ott fent, aztán nem tom, vkit Pep Mester beküld a helyére!!!gianni írta:Na én csávit nem játszattnám

Hát, a Roma még az sem biztos, h továbbjut. Nem tűnik nehéznek, egy x elég a Bordeaux-val, de franciák okozhatnak meglepetést, elég jó játékosaik vannak(Courcuff, Cavenaghi)norbert55 írta:A Roma végülis lehet csoport első de a Pana a Porto és a Lyon sztem tuti 2.
Na én csávit nem játszattnámMcLovin írta:Én Jorquérát és Cacerest úgy tépném be a kezdőbe, mint a ZATOM!!!Plusz Jó lenne, ha egy Bojan-Henry-Hleb kezdő támsorunk lenne!!
Középpályán Bousquets, Keita és Xavi elfutkározik. Meg azér Córcoles is jó lenne kezdőnek. Alves hadd pihenjen egy kicsit.
off: valóban jól esne, ha a csapat halálra répázná a MU-t, legalább lenne mivel szivatni az idióta mánkeszteres ismerőseimet!!!