Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gold Foot Boys a felnőtt,az ifi pedig Gold Foot Boys B,az IP-je: 1069117elbandi írta:Csapatod neve?
Ez jól hangzik, milyen edzővel edzetted őket?Theo írta:Én is így kezdtem, vettem nagyon nagyon olcsón 18 éves megfelelő gólszerzésű csatárokat, hétközben adtam el az egyikőjüket, megfelelő edzővel 9 hónapig edzettem, kiemelkedő gólszerzéssel megfelelő szélsőjátékkal 21 évesen 400 000 eFt-ért adtam elkabekabe írta:Szereztem egy fiatal csatárt, bár csak megfelelő a góllövése, örülök, mert csak 200- ba került és ha nem is olyan tehetséges, még sokat fejlődhet, mert még csak 18 éves.
Most van pénzem, most vettem egy jobb edzőt(jó/gyenge edző, veele 7 hét alatt fognak fejlődni a fiatal csatárok, eddig 10 alatt fejlődtek) és fiatalabb jobb csatárokat, ha beérik ez a generációm óriásiakat fogok kaszálni szerintem
nem tudlak kihívni,bármelyik időpontot választom,azt írja,hogy akkortájt van egy meccsed,ezért nem játszhatunk..elbandi írta:Ifi(1129461)
Várj,most felnőtt vagy ifi meccset szeretnél játszani?elbandi írta: rendben![]()
Akkor hívj ki a csapatom neve Paks
bár még kezdő vagyok a játékban, azért szerintem ez nem sokszor fordul előRobee írta:
Tehát Kontra (g: 68, 71, 72, 73, sárga lap: 74.) Kicsit túlpörgött a gyerek
Akkor én is idéznék az utolsó forduló közvetítéséből:
Tehát Kontra (g: 68, 71, 72, 73, sárga lap: 74.) Kicsit túlpörgött a gyerekEgy jobb oldali beadást Richárd Kontra lőtt el kapásból. A labda egy védőn megpattanva a hálóban kötött ki: 0 - 3 68 perc játék után. Márton Szeles (NoPara) ügyes labdavezetése mindenkit meglepett, egyedül Richárd Kontra várta a beadást, mely hamarosan meg is érkezett, és a megbabonázott kapus feje fölött átemelve a labdát gólt szerzett: 0 - 4. A megszerzett előny tudatában NoPara elkezdett a védekezésre összpontosítani. A 72. percben Richárd Kontra (NoPara) végigviharzott a középső védők gyűrűjén, majd egy nagyszerű bombagóllal zárta le az akciót, ezzel növelte a vendégek előnyét: 0 - 5. Richárd Kontra feltette a pontot az i-re, harmadszor is betalált az ellenfél hálójába - mesterhármas! 73 percnyi játék után a mesterük által űzött NoPara játékosai egy sikeres kényszerítőt hajtottak végre, ezt követően Richárd Kontra növelte csapata előnyét: 0 - 6. Richárd Kontra (NoPara) sárga lapos figyelmeztetésben részesült a 74. percben.
Én is így kezdtem, vettem nagyon nagyon olcsón 18 éves megfelelő gólszerzésű csatárokat, hétközben adtam el az egyikőjüket, megfelelő edzővel 9 hónapig edzettem, kiemelkedő gólszerzéssel megfelelő szélsőjátékkal 21 évesen 400 000 eFt-ért adtam elkabekabe írta:Szereztem egy fiatal csatárt, bár csak megfelelő a góllövése, örülök, mert csak 200- ba került és ha nem is olyan tehetséges, még sokat fejlődhet, mert még csak 18 éves.
Én játszanék leghamarabb 9.-én.Diego10 írta:Valaki egy ifi barátságost???
Más:Az ifimben az egyik szélsőmet (7.5 csillagos) lerúgták 6 hétre.![]()
Nekem kilencedikén lehet megint játszani,akkor tehát tárgytalan..MQuC írta:Van valami korlátozás, vagy nem?
Nekem azt írja ki, hogy DEC. 22 a következő lehetséges alkalom.
visszavágó holnapután?MQuC írta:Azt nem érte, hogy hogy lehet tűző nap, de ez már lényegtelen.
Amúgy köszi a meccset. Nyomhatunk egy visszavágót egy kis idő múlva.
Elkélne egy kapus az ifibe, mert fél csillagot kapott csóringerA többiek jó teljesítettek. Az értékelésben is jobb voltam érzésem szerint
, nade a szerencse melletted állt
Most néztem rá a meccsre,egyáltalán nem sima azért,bár így hogy 10 emberrel játszol,be kéne húznom a meccset..MQuC írta:Hát Socio... Ez csúfos bukó lészen az én részemről. Na de jön a második félidő: Talán megfordítom az eredményt... nameg a 75% os labdabirtoklást is![]()
Kihivtalak egy barimeccsrekabekabe írta:Mikor adhatom majd meg a taktikát, meg, h hova mozogjanakVki bari meccs
Hogy lehet növelni a csapatszellemet
![]()
Előre is köszi, Balázs