Jelenleg más szinten játszunk mint a többiek.
Bocs télleg...Mosquito írta:A bernabeuban álltunk sorfalat, a hazai clásico decemberben volt akkor is(az 0:1 lett).danko94 írta:Hát ez megtörtént tavaly a Nou Campba és szerintem nem volt semmilyen különös dolog...Inkább az lenne szép ha ugyanaz az eredmény születne ott a Bernabeuban mint tavaly a Nou Campba
A bernabeuban álltunk sorfalat, a hazai clásico decemberben volt akkor is(az 0:1 lett).danko94 írta:Hát ez megtörtént tavaly a Nou Campba és szerintem nem volt semmilyen különös dolog...Inkább az lenne szép ha ugyanaz az eredmény születne ott a Bernabeuban mint tavaly a Nou Campba
Hát ez megtörtént tavaly a Nou Campba és szerintem nem volt semmilyen különös dolog...Inkább az lenne szép ha ugyanaz az eredmény születne ott a Bernabeuban mint tavaly a Nou CampbaKrojf írta:Ha jól látom, akkor a Madriddal a Bérnabeuban jövő májusban ütközünk,
ami annyit tesz, hogy ha ma például verjük a Valenciát, jövő héten
meg őket itthon, akkor megnő az esélyünk arra, hogy májusban a
saját stadionjukban álljanak díszsorfalat nekünk, a friss bajnoknak...
Gondoljatok bele, hogy ez milyen szép lenne...!
K.
Ez tényleg nagyon szép LESZ.Krojf írta:Ha jól látom, akkor a Madriddal a Bérnabeuban jövő májusban ütközünk,
K.
Az tényleg szép lenneKrojf írta:Ha jól látom, akkor a Madriddal a Bérnabeuban jövő májusban ütközünk,
K.
Tényleg nem vészes, de az itthoni rangadókat jó lenne megnyerni. Pontok alapján beleférne az x, de én idén egyedül a Villarreal ellen fogadnám el az x-et (term. az idegenbeli meccsre gondolok). Egy ilyen kaliberű csapatnak itthon mindenki ellen győzni kellene.Titinho írta:Egy 1 gólos győzelem jó lenne, de szerintem a döntetlen sem vészes.
Igen, a www.fcbarcelona.com -on is azt írják, hogy 3 sárgája van, tehát nyugodtan játszhat, hacsak nem kap pirosat.Alberto10 írta:alvesnek csak 3 sárgája van tudtommal!!
Ezt nem értem...nem csak Eto'o és Busquets jár(t) 4 sárga lapnál??? Eto'o már megkapta az eltiltást, most csak Buquets-nek kellene vigyáznia nem? Vagy Alvés is veszélyben van?gekkodan írta:Amilyen százalékkal kapja a lapokat mostanában, elég para Alves esete...
Szerintem az nem kérdés:4-3-3szajko írta:Szerintem nem Bojan fog kezdeni, hanem Hleb, ilyen rangadóra nem fogja még berakni Pep, az már más kérdés, hogy, hogy állunk fel.