Majd mutatni kell egy fényképet a lasztiról a fehéreknek,h mégis h néz ki a labda!!

Az nézzen meg 1 milan meccset, ha a 2-3 golos mecceinkre azt mondják h gyenge...A milanos spanjaim fogkják a fejüket az 1-0ás meccseikkel, mi meg ha lövünk 2-3mat a valenciának már nem is jó...lolG-Jay írta:Azért hiszik sokan hogy ha 2-3 gól rúgunk (ami nem semmi azért önmagában sem) az kevés, és gyenge játék, mert megszokták, hogy 5-6-ot kenünk idén. Fantasztikusak vagyunk, igazán lesza.om hogy 3- vagy 6 gólt verünk, amíg nyerünk.
Speeker egy nagy fhasz... kit érdekel mit mond... a tv el van némitva, s zenét hallgatok nagybancsabimo írta:Szerintem meg van mindenki elégedve a meccsel, föleg igy hogy 3-0, és a valenciával játszunk, csak a speeker a szünet elött azt mondta, hogy nem játszik jol a barcelona ennek ellenére henry duplájával vezet...Kérdezem én mi ez ha nem jó játék?
Szerintem meg van mindenki elégedve a meccsel, föleg igy hogy 3-0, és a valenciával játszunk, csak a speeker a szünet elött azt mondta, hogy nem játszik jol a barcelona ennek ellenére henry duplájával vezet...Kérdezem én mi ez ha nem jó játék?Ilúvatar írta:énse értem azokat a fórumozókat, akik azt állitják, hogy nem nagy durranás a meccs... bazzeg, 5 gólt akartok vagy mi? a nagy durranás abban rejlik, hogy legalább 4-5 gólt lőjjünk? ti aztán értitek a focit...
a játék a lényeg, nem az hogy hány gólt lövünk. sztem is nagy durranás ez a meccs, pláne rangadón... 2 gól Henrytől, és volt 1 kapufánk.
teljesen megvagyok elégedve a játékkal, csak igy tovább.
mezeibela írta:te jo ég.
rommá fogtok verni...