Élő közvetítések 08/09
jó látni hogy ETO-nélkül is megy a csapatnak
-
- Capitá del Barça
ugyszeretném az egyik kedvencem cácerest jáccani látni de tul jo a védelem minek boncsa meg guardiola! de nem baj majd akor máskor: D
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Még nem nyertük meg a meccset
Ahhoz még egy gól kelleni fog. Remélhetőleg továbbra is uralni tudjuk a középpályát, akkor nyert ügyünk van. A Valencia igazi erőssége a kontra, ügyelni kell ezekre.

Rivaldo-A Legnagyobb.
- kingjames23
- Barça B
- Kapcsolat:
Jaja,ez így bőven elég tartsuk meg a 2 gólos előnyt és kész.kovinho írta:Teljesen igazad van, egyébként meg jó hogy nem parádézunk, mikor a 3. helyezett Valencia a vendégünk. El ne várják már tőlünk, hogy minden meccsen hatot gurítsunk...csabimo írta:Miért osztja végig ez a barom, hogy a barcelona nem játszik jól de ennek ellenére henry duplájával vezet! Ha mi nem játszunk jol akkor mit csinál a valencia?
- noname
- Llegenda del Barça
A 6 még benne van a pakliban.kovinho írta:Teljesen igazad van, egyébként meg jó hogy nem parádézunk, mikor a 3. helyezett Valencia a vendégünk. El ne várják már tőlünk, hogy minden meccsen hatot gurítsunk...csabimo írta:Miért osztja végig ez a barom, hogy a barcelona nem játszik jól de ennek ellenére henry duplájával vezet! Ha mi nem játszunk jol akkor mit csinál a valencia?

Viccet félretéve 4-1et várok a végére.
A Fifa egy szégyen
-
- Jugador del Barça
Ez az!!
Jó a játék,Hleb sok labdát elad a gólpassz szép volt.Yaya,Xavi és Alves nagyon hasznosan játszik.Azért meglátszik,h nem játszik Piqué.Hátul jobbak vagyunk mint múlthéten egyelőre.Remélem marad is így!
Még kell 1 gól!!!Minimum!
VISCA BARCA!
Jó a játék,Hleb sok labdát elad a gólpassz szép volt.Yaya,Xavi és Alves nagyon hasznosan játszik.Azért meglátszik,h nem játszik Piqué.Hátul jobbak vagyunk mint múlthéten egyelőre.Remélem marad is így!
Még kell 1 gól!!!Minimum!
VISCA BARCA!
na már megint kezdik páran ezt a nem játszunk szépen, gyenge játék szöveget. annyit kell csak megérteni, hogy ha még x4r a valencia is, akkor is RANGADÓ. ez presztizs ..
nekem bőven elég lenne ha minden meccset ien játékkal hoznánk. csakabarca
nekem bőven elég lenne ha minden meccset ien játékkal hoznánk. csakabarca
mennyi a mecs és hol lehet nézni? köszi 

- McLovin
- Capitá del Barça
Hülye ez a speeker! Nem játszunk jól? Hah... Te meg nem jól közvetítesz!
Aki nem játszik jól, az a Valencia, meg ma az Arsenal meg a MU pl... Még hogy mi, 2:0-n mi nem elég, plusz teljesen uraljuk a meccset, Valdes nyugodtan elkezdhetne grillezni a kapuban!!
Hülye ez a pali, csak nem forog...

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Teljesen igazad van, egyébként meg jó hogy nem parádézunk, mikor a 3. helyezett Valencia a vendégünk. El ne várják már tőlünk, hogy minden meccsen hatot gurítsunk...csabimo írta:Miért osztja végig ez a barom, hogy a barcelona nem játszik jól de ennek ellenére henry duplájával vezet! Ha mi nem játszunk jol akkor mit csinál a valencia?
-
- Capitá del Barça
Nagyon jól játszunk. Nincs Eto’o de van Henry.
Ez így unalmas lesz
szívesen nézzem ezt az unalmat 
Ez így unalmas lesz

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
2-0
kell ennél több?
Abidal hihetetlen milyen formában tért vissza
csak néztem,tanárian focizik
Touré szintén,az a gólpassz
Messi elején el volt tűnve,aztán egyre inkább kibontakozott
Xavi meg miket csinál már?nagyon nagyot játszik ő is...Alves meg no comment,fantasztikus...Henryra meg már nem is találok szavakat
egyszóval nagyon elégedett vagyok mindenkivel egyénileg,illetve külön a csapattal is
Csak így tovább
Visca el Més Barca

Abidal hihetetlen milyen formában tért vissza

Messi elején el volt tűnve,aztán egyre inkább kibontakozott

Xavi meg miket csinál már?nagyon nagyot játszik ő is...Alves meg no comment,fantasztikus...Henryra meg már nem is találok szavakat

egyszóval nagyon elégedett vagyok mindenkivel egyénileg,illetve külön a csapattal is

Csak így tovább

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- csabimo
- Capitá del Barça
Miért osztja végig ez a barom, hogy a barcelona nem játszik jól de ennek ellenére henry duplájával vezet! Ha mi nem játszunk jol akkor mit csinál a valencia?
Ja már értem, ha mi nem rugunk ezentul minden meccsen 5öt akkor már nem is játszhatunk jol...szerintem a riválisnál összetennék a két kezüket, ha holnap a sevilla ellen ha ilyen igy játszanának...
Ja már értem, ha mi nem rugunk ezentul minden meccsen 5öt akkor már nem is játszhatunk jol...szerintem a riválisnál összetennék a két kezüket, ha holnap a sevilla ellen ha ilyen igy játszanának...
- robertfcb
- Capitá del Barça
Nagyszerűek a fiúk, mindenki akar játszani, hajtanak minden labdáért. A Valenciánál alig van a labda. Nagyon jó nézni a csapatot, jól játszunk! Csak így tovább a 2. félidőben és nyerjük meg a meccset !

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Eddig ugyan nincs parádé, ám egy ilyen szervezett ellenfél ellen nem is könnyű a játék. Viszont ez a közepesnél jobb játék is elég ahhoz, hogy biztosan vezessünk. Alves, Henry, és Toure zseniálisak, Hleb is jól játszik. Messi is többet fog mutatni, mert eddig pihent egy picit. Még egy gól, és zsebben a meccs.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagyon szervezetten játszunk, Guardiola megint tudja a dolgát.
Mindenkivel meg vagyok elégedve, Gudjohnsen kicsit jobban odatehetné magát, mert egy kicsit kényelmesen mozog, de legyen ez a legkevesebb.
Ha meg tartjuk ezt a szervezettséget, például, hogy a Valencia gyakorlatilag kb. 1x lőtt kapura, akkor nem sok babér terem ma nekik.
Így tovább! Henryt meg ezért szeretem, ez az elegancia, mintha az Arsenalos korszakából merítette volna.
Mindenkivel meg vagyok elégedve, Gudjohnsen kicsit jobban odatehetné magát, mert egy kicsit kényelmesen mozog, de legyen ez a legkevesebb.
Ha meg tartjuk ezt a szervezettséget, például, hogy a Valencia gyakorlatilag kb. 1x lőtt kapura, akkor nem sok babér terem ma nekik.
Így tovább! Henryt meg ezért szeretem, ez az elegancia, mintha az Arsenalos korszakából merítette volna.

- kingjames23
- Barça B
- Kapcsolat:
Egyetértek... nem nagy durranás amit előadunk.Ilúvatar írta:danko94 írta:Nem játszunk túl jól/szépen de ez elég.
MELYIK meccset nézel te???

-
- Director del Fútbol
Egy élmény nézni a csapatot, nagyon kezd úgy festeni, hogy ebben a szezonban nem lesz ellenfelünk. Elképesztőek a fiúk.
Akit kiemelhetek: Yaya (szokás szerint), Alves (főleg az utolsó 20 percben), Hleb (nagyon akar, így tovább), HENRY.
Ilyet is régen írtam le: HENRY ELKÉPESZTŐEN TETSZIK MA!
Bízom benne, hogy még van visszaút és rászolgál a pénzére és a türelemre. ÍGY TOVÁBB TITI! ÍGY TOVÁBB BARCA!!! Exclamation
Akit kiemelhetek: Yaya (szokás szerint), Alves (főleg az utolsó 20 percben), Hleb (nagyon akar, így tovább), HENRY.
Ilyet is régen írtam le: HENRY ELKÉPESZTŐEN TETSZIK MA!
Bízom benne, hogy még van visszaút és rászolgál a pénzére és a türelemre. ÍGY TOVÁBB TITI! ÍGY TOVÁBB BARCA!!! Exclamation
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!