Perxe...foleg h az étterembe Interesek járnak.Zsolti írta:majd átveszi Maldini.állítólag úgyis nagy haverok.Boixos írta:a bobót én is hallottam, sztem vissza is megy. de akkor mi lesz az éttermével milánóban?
Juan Román Riquelme
-
- Jugador del Barça
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
de most tök komolyan mondom,ha Riquelme meg Savi az atleticoba menne,esetleg megtudnák tartani Torrest is,akkor talántalán bajnokesélyes cvsapatuk lehetne megint.Sőt én még olyanokat is hallottam,hogy Vierit megint vissza akarják csábítani.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Én azt nyilatkoznám Henry helyében, h Barcelonában akarok játszani.
Wenger helyében: Henry, ha akar mehet, de mindig tárt karokkal várjuk az Emirates Stadium-be.
Lapora helyében: Megvan az Arsenal által kért pénz Henry-ra, már csak a technikai stáb döntésére várunk.
Rijkaard: Henry-t akarom! Minen késlekedés nélkül!
Így minden szép és jó lenne. Ráadásul még Torressel, meg az Atleticoval sem kéne foglalkoznunk.
Wenger helyében: Henry, ha akar mehet, de mindig tárt karokkal várjuk az Emirates Stadium-be.
Lapora helyében: Megvan az Arsenal által kért pénz Henry-ra, már csak a technikai stáb döntésére várunk.
Rijkaard: Henry-t akarom! Minen késlekedés nélkül!
Így minden szép és jó lenne. Ráadásul még Torressel, meg az Atleticoval sem kéne foglalkoznunk.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Director del Fútbol
Szerintem Torres nem fog a Barcába jönni. Ha Riquelme oda megy, akkor azt máshogy fogják lebonyolítani. Egyrészt az Atletico sem hiszem, hogy szívesen megválna legnagyobb kincsétől, másrészt attól még, hogy Nino egyszer azt nyilatkozta, hogy az Atleticon kívül Spanyolországban csak a Barcában játszana szívesen, nem jelenti azt, hogy mindenképp ide akar igazolni. Ezt nyilatkozhatta a madridiak bosszantására is.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Természetesen Salva-ra gondoltam.barcafan írta:Forlán csak kölcsön. ki a másik csatár? mert Torres jön hozzánkmrmonster írta:Én úgy hallottam, hogy Forlan nem kölcsönben van a Villarreal-nál, hanem végleg megvették.
Az Atletico szerintem még vesz egy jó csatárt, s Roman-nal kiegészülve szenzációs tridente lehet ott elöl. Mert asszem, hogy Bianchi a 4-3-1-2-es felállást preferálja.

Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Persze, hogy van, csak rijkaard nem azon a poszton játszatja.mrmonster írta:Nekünk is vanDe milyen!
Hidd el antiimperialista, hogy én is szeretem RIquelmét, meg még sokan itt, de ha nem nálunk van, akkor nem és bele kell törődni. De ha nálunk nem lehet, akkor szurkoljunk neki, hogy máshol legyen jó. Az Atletico jó lesz szerintem, csak kár hogy a Bl-ben nem indul.
Akkor is nehéz beletörődni, hogy Riquelme most már papíron sem lesz a Barcáé. Természetesen szurkolni fogok neki máshol is, de jobban szeretném, ha a Villarrealban maradna.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Nekünk is van
De milyen!
Hidd el antiimperialista, hogy én is szeretem RIquelmét, meg még sokan itt, de ha nem nálunk van, akkor nem és bele kell törődni. De ha nálunk nem lehet, akkor szurkoljunk neki, hogy máshol legyen jó. Az Atletico jó lesz szerintem, csak kár hogy a Bl-ben nem indul.

Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Az szerintem is a legjobb felállás. Csak alapfeltétele egy Riquelme-szintű karmester. Sajnos lehet, hogy nekik meg is lesz...mrmonster írta:Én úgy hallottam, hogy Forlan nem kölcsönben van a Villarreal-nál, hanem végleg megvették.
Az Atletico szerintem még vesz egy jó csatárt, s Roman-nal kiegészülve szenzációs tridente lehet ott elöl. Mert asszem, hogy Bianchi a 4-3-1-2-es felállást preferálja.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Én úgy hallottam, hogy Forlan nem kölcsönben van a Villarreal-nál, hanem végleg megvették.
Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Szerintem beférne oda, de jobban örülnék, ha maradna a Villarrealban. És ha Riquelmének távoznia kell innen, akkor ő is maradhatna ott, mert szeretem azt a csapatot, és jövőre a BL-ben indulnak.Zsolti írta:Ide nem hiszem,hogy nagyon beférne.LG írta:Nem olyan biztos ám az: Van Nistelrooy, Rooney, Smith, Saha...ide még beférneBe talán, de biztos nem o lenne a munak a legfontosabb!
-
- Director del Fútbol
Szerintem beférne oda, de jobban örülnék, ha maradna a Villarrealban. És ha Riquelmének távoznia kell innen, akkor ő is maradhatna ott, mert szeretem azt a csapatot, és jövőre a BL-ben indulnak.Zsolti írta:Ide nem hiszem,hogy nagyon beférne.LG írta:Nem olyan biztos ám az: Van Nistelrooy, Rooney, Smith, Saha...ide még beférneBe talán, de biztos nem o lenne a munak a legfontosabb!
Nem olyan biztos ám az: Van Nistelrooy, Rooney, Smith, Saha...ide még beférne
Be talán, de biztos nem o lenne a munak a legfontosabb!

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
én azt olvastam,hogy marad a Villarrealban.Azt mondta,hogy élete legjob döntése volt,hogy váltott,és hogy mindent megtesz,hogy maradhasson.állítólag már le is van zsírozva.Enrique írta:Forlán megy back a MU-ba, nem?
En nem tok rola, de ha igen akkor hulye!!!Enrique írta:Forlán megy back a MU-ba, nem?
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
ez eddig torony magasan a legjobb. asszem legelősször 99-ben kerültek föl,oszt' csont nélkül kiestek,utánna visszakerültek és lám.már szinte nagycsapatnak lehet őket nevezni.LG írta:Télleg ennél a bronznál már volt jobb a Villareálnak vagy ez a legjobb helyezésuk
Télleg ennél a bronznál már volt jobb a Villareálnak vagy ez a legjobb helyezésuk 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Énis,főleg úgy,hogy a forlán is maradni fog.Jól megértik egymást.De én szívesen látnám őt az atleticoban is.LG írta:Sztem a Villareál mindenképpen akarja majd megtartani. En a helyében tuti ott maradnák!Zsolti írta:Egyáltalán nem biztos.sztem 15mihályért viheti akárki.