akkor én is ide írom. nézze meg valaki okos és mondja meg, hogy mi ez a Barcelona - Espanol meccs? amúgy csak 45 perc, de mi ez? előre is kösz
sz.tem ifimeccs, de nem bizots

A Boca Juniors lett az argentin bajnok!ozsimiki írta: ami egyben a tökutolsó forduló is volt![]()
River utolsó lett, gondolom ki is esett, bár erről még nem olvastam![]()
Bajnok még azért nincs ,mert a 3 azonos ponttal rendelkező csapat körmérkőzéssel dönti majd el,h kié lesz a bajnoki cím. Remélem Bocaé...
Aha mostmár megvan csinálva, az előbb még valami keresztre hasonlító dolgot véltem felfedezni. Már megijedtem, de akkor tárgytalanLG írta:Hát, gondolom ez a tag neve, akit kiállitottak.
ami egyben a tökutolsó forduló is voltlui1698 írta:1. San Lorenzo 39 pont
2. Boca Juniors 39 pont
3. Tigre 39 pont
4. Lanus 37 pont
...
20. River Plate 14 pont
Az Argentín Aperura bajnokság állása a 19. foduló után.
Nekem minden kiemeltebb,közvetített bajnokságban megvan a favoritom.Általában ezeket a meccseket szoktam megnézni,de mivel nagyjából szombat-szerda ritmusban nyomatják.Elég sok focit nézek.Más csapatok meccseit ritkábban követem,azért más dolgom is vanlionelmessi19 írta:Fura, egyáltalán nem érdekelnek.miihii írta:Ide írom,mert több topicot is érint![]()
Most néztem milyen brutális 7végénk lesz rangadókat tekintve,Európa-szerte.
BARCELONA-real szombat,sport klub,22 óra
Sevilla-Villarreal vasárnap,sport1,19 óra
Juve-MILAN vasárnap,sport2,20:30
Lyon-O. MARSEILLE vasárnap,sport1,21 óra
Lesz mit nézni...![]()
Régebben viszonylag sok meccset megnéztem, most viszont.. a Barca meccsein kívül jó, ha nagyritkán végig tudok nézni egy Madrid meccset, napersze azt sem a jó játékért.
Nemértem mért van, nem kötnek le, nembirok leülni 90, de még 30 percre sem sokszor, hogy focit nézzek.
Mondjuk ezek közül az Olasz bajnokságot utálom a focijával együtt, a Juve-Milan párost meg aztán végképp.. Franciát meg aránylag ritkán néztem régen is, talán Lyont párszor. A Sevilla Villareal viszont jó kis meccsnek ígérkezik mindenképp, mégsem fogom tudni megnézni szerintem. Na nem mintha időm lenne rá.
Furcsa az egész.
Fura, egyáltalán nem érdekelnek.miihii írta:Ide írom,mert több topicot is érint![]()
Lesz mit nézni...![]()
Ez igen. Ahogy így elnézem nem lesz elég a söröm szombatra. Csak egy meccsre készültem, de ahogy elnézem már 7-kor lekel ülnöm TV-zni.miihii írta:Ide írom,mert több topicot is érint![]()
Lesz mit nézni...![]()
Az szép....ozsimiki írta:Argentin bajnokságból 1 forduló van hátra, enyhén izgalmasnak ígérkezik, íme az állás:
1.San Lorenzo 36p
2.Boca Juniors 36p
3.Tigre 36p
4.Lanus 34p
.
.
.
.
.
20. River Plate 13p![]()
kiesnek...ejha
Na az a nem mind1. A River kizúg a csába úgy, hogy a Clausura-t még megnyerték. Pedig mekkora hagyományai vannak a csapatnak. Meg hát Argentínában van a Boca meg a River. Olyan, mint a spanyoloknál a Barca meg a Real.ozsimiki írta:Argentin bajnokságból 1 forduló van hátra, enyhén izgalmasnak ígérkezik, íme az állás:
1.San Lorenzo 36p
2.Boca Juniors 36p
3.Tigre 36p
4.Lanus 34p
.
.
.
.
.
20. River Plate 13p![]()
kiesnek...ejha
Te jó ég!MI lett a Riverrel?ozsimiki írta:Argentin bajnokságból 1 forduló van hátra, enyhén izgalmasnak ígérkezik, íme az állás:
1.San Lorenzo 36p
2.Boca Juniors 36p
3.Tigre 36p
4.Lanus 34p
.
.
.
.
.
20. River Plate 13p![]()
kiesnek...ejha