Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah oksgekkodan írta:úgy értettem....én is betettem volna, jó, hogy így lett.
Multkor azt hiszem a Getafe vagy a Sporting ellen volt h Eto'o nem játszott és ezért Hleb-Messi-Henry felállásba toltuk elöl...Varga Tamás írta:És akkor Henry meg jobbszélen? Vagy Hleb lesz a jobbon?lionelmessi19 írta:Kivéve, ha a mester úgy dönt, hogy ismét Messi játszik középen, ami egyébként meglehetősen jól működik.
Esetleg a meccs egyes szakaszaiban, de nem huzamosabb ideig. Szerintem.
Teccik a kezdő.Középen jó stabil lesz a védelmünk, Guddy jó formában van, csak Henry nehogy szélen játsszon mert Abidal nemsokat segít, Henry pedig nem fog tudni egyedül elég robbanékonyságot adni a bal oldalnak, ellenben Hleb igen!Varga Tamás írta:A hivatalos kezdő:
FCB: VICTOR VÁLDÉS – DANI ÁLVES, MÁRQUEZ, PUYOL, ABIDAL, YAYA TOURÉ, XAVI, GUDJOHNSEN, HENRY, MESSI, HLEB
Kimaradt Piqué - csoda történt. Hihetetlen. Ezt is megértük.
A kezdő jó, elégedett vagyok vele, Henry megmutathatja, mire képes középen. A meccs után nem lesz apelláta.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
És akkor Henry meg jobbszélen? Vagy Hleb lesz a jobbon?lionelmessi19 írta:Kivéve, ha a mester úgy dönt, hogy ismét Messi játszik középen, ami egyébként meglehetősen jól működik.
Pontosan ezt akartam írni. Remélem azért Henry lesz középen, mert nem mind1 hogy egy Getafe vagy egy Valencia az ellenfél.lionelmessi19 írta:Kivéve, ha a mester úgy dönt, hogy ismét Messi játszik középen, ami egyébként meglehetősen jól működik.
Varga Tamás írta:A hivatalos kezdő:
FCB: VICTOR VÁLDÉS – DANI ÁLVES, MÁRQUEZ, PUYOL, ABIDAL, YAYA TOURÉ, XAVI, GUDJOHNSEN, HENRY, MESSI, HLEB
Kimaradt Piqué - csoda történt. Hihetetlen. Ezt is megértük.
A kezdő jó, elégedett vagyok vele, Henry megmutathatja, mire képes középen. A meccs után nem lesz apelláta.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Ilyen korán?Enrique írta:Megnyitva.
Látom te is a spanyol uriember előadását élvezed!G-Jay írta:Sí sí sí sí, gol gol gol gol!!!!!