Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pff. Jó drága. Én is szeretnék kérdezni valamit.geridoss írta:14 990 FtMessa írta:Üdv!
Valaki tudna segíteni, hogy mennyibe kerül Xbox 360-ra a FIFA 09?
Köszi előre is.
14 990 FtMessa írta:Üdv!
Valaki tudna segíteni, hogy mennyibe kerül Xbox 360-ra a FIFA 09?
Köszi előre is.
10/1 megás net ami letöltésben elgendő feltöltésben gyatra, de ez már az átlag szolgáltatókhoz (jupíszí,t-lány) vizsonyítva nagyon jó! P2P-hez nem nagyon jó mert a szolgáltató kegyetlenül tud korlátozni, bár már egyes kliensek kijátsszák, és tudd menni full sávval! Ftp-n viszont tudtommal max sávszélessége van!Varga Tamás írta:Ez milyennek mondható?
Mondjuk Slither, tőled kérdezném. De más hozzáértő is válaszolhat.
A oprendszered a Master Boot Recordban lévő adatok alapján töltődik, be, úgyhogy nem túl szerencsés ha sérült - okozhatja vírus is egyébként.miihii írta:Ha a fórumozás közben jelentkezik ez a problem,akkor olvass bele az "észrevételek,..." topicba.Ott bővebben esik szó erről a gépkihasználtság témáról és a megoldásról:AdBlock Plus kiegészítő...barca99 írta:Mostanában elég ramaty a Firefoxom, annyira hogy a CPU használatot néha felviszi 100%-ra. Tehát fut vele együtt a media player és szabályosan beszaggat a zene. Mitől lehet ez?
Más.
Ha futtatom a NOD32-t,a következőt írja:
Hiba történt a 2 fizikai lemez MBR szektora vírusellenőrzésekor.Hiba történt a szektor olvasása során
Ilyen eddig nem volt...Mit takar ez?Vmi gubanc van?
Ha a fórumozás közben jelentkezik ez a problem,akkor olvass bele az "észrevételek,..." topicba.Ott bővebben esik szó erről a gépkihasználtság témáról és a megoldásról:AdBlock Plus kiegészítő...barca99 írta:Mostanában elég ramaty a Firefoxom, annyira hogy a CPU használatot néha felviszi 100%-ra. Tehát fut vele együtt a media player és szabályosan beszaggat a zene. Mitől lehet ez?
Sony VegasGauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Jövő héten pénteken szalagavatónk lesz a suliban, és hát most minden erről szól mondanom sem kell, és lesz egy olyan része, hogy az iskolás éveink alatt készült videókból kis összeállítást készítünk, hát én lettem megbízva ezzel, és szükségem lenne egy jó filmkészítő programra. A lényeg, hogy egyszerűen kezelhető legyen, és az egyyzerűsége ellenére azért tudjon jópár dolgot. A gépemen csak Nero Showtime-hoz volt valami ilyesmi progi, de az nagyon gyenge...alig lehet vele valamit csinálni..Tehát ha valamelyikőtök tudna javasolni, ajánlani valami jó progit (ingyeneset term.), akkor azt megköszönném!
Ez fura, winrar simán kezel sevenzipes állományokat..kudu írta:Letöltöttem a Moto gp 2008-at, de sajnos a formátuma *.7z
se a winrar, se a daemon nem ismeri
amit a 7z honlapjáról leszedtem programot, se sok mindent tud vele kezdeni
valami ötlet eseteleg?
Ez tényleg elég lassú, a ping is elég nagy, nekem a londoni szerverrel tesztelve is csak 89ms.Chris0527 írta: Slither erre mit mondasz?