Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a 7. osztályba vagy, akkor csak a 6.-ba juthatsz fel.De igaz a hír nem kell aggódnod.CFirpo3 írta:Vége lett a mérkőzésemnek.
Sima 4-0-ra nyertem a most már 4. helyzetet ellen. Sajnos lesérült az egyik playám, szerencsére csak 1 hétre. Gólt rúgott az egyik új játékosom, a játékosok jól teljesítettek.
Maradtam 1. a csoportban, a 2. ugyanannyi ponttal áll mögöttem, csak rosszabb gk-val. A 3.-at már 10 ponttal előzöm meg, tehát továbbjutás szinte biztos.
Egyébként a Feljutás és kiesésnél azt írja nekem, hogy "Az 1. és 2. helyezettek osztályozó nélkül feljutnak." -a 7. osztályban. Ez igaz?
Nyugi van beszéltem már az egyik Staff taggal és meg lett engedve, hogy 2 csapat legyen az egyik az enyém a másik a tesómé.VargaAron írta:
Egyszerre csak egy csapatot lehet! Sürgősen hagyd el az egyiket, vagy mind a ketőtt kibannolják!
Egyszerre csak egy csapatot lehet! Sürgősen hagyd el az egyiket, vagy mind a ketőtt kibannolják!szajko írta:Huhuhuuu![]()
Vezetek az eddig veretlen 1. helyezett csapat ellen![]()
Tesóm a csapatát elhanyagolta,nem csinált vele semmit. Én most átvettem múlthéten 8-0-ra nyertem most 3-1-re vezetek idegenbe az első otthonába. Úgyhogy csak beállítgattam ki melyik poszton játszon és igazoltam 1 játékost. Mikor átvettem így állt a csapat: 3-0-4 és, ha most győzik akkor:5-0-4 lesz és eddig vezetek a veretlen első helyezett ellen idegenbe.Jeeee. Idén már nem hiszem, hogy lesz feljutás, de jövőre tuti.
A sajátom csapatommal 2-0-ra vezetek.
Szerk.: Már 4-1-re vezetek idegenbe.![]()
Oké, semmi gond.kabekabe írta:Kudu, megnéztema 2 eladó játékosod és ha a fiatalnak a gollövése megfelelő lenne licitáltam is volna, de így most nem.
Megnéztem a játékosaid. Az egyik probléma az lehet, h vettél rengeteg 17-18 éves játékost méregdrágán, különböző posztokra! De milyen edzés van beállítva? Mert nem éri meg tapasztalatlan fiatal játékosokat játszatni olyan posztokon, amik nem is kapnak edzést. Ilyen helyekre inkább mehetnenének az idősebb jobb játékosok. A másik meg, h nem régóta megy ezeknek a játékosoknak az edzése, szóval nem annyira erősek még, h meghatározóak legyenek. A gyilkos csapatszellem meg megintcsak elég nagy problémaMQuC írta:Az miért lehet, hogy remeknél roszabb játékosok nincsnek a kezdőmben, de mégsem tudok nyerni. vissza fogok esni a 7. osztályba. Lehet hogy a gyilkos csapategység miatt van?Mik számítanak még bele
Nézd meg a formájukat! Pl. egy jó formában lévő megfelelő képességű játékos jobban teljesít meccsen, mint egy pocsék formában lévő remek játékos.MQuC írta:Az miért lehet, hogy remeknél roszabb játékosok nincsnek a kezdőmben, de mégsem tudok nyerni. vissza fogok esni a 7. osztályba. Lehet hogy a gyilkos csapategység miatt van?Mik számítanak még bele
Akkor lehet, hogy csökkent a formájuk. De nem érdemes foglalkozni vele, ha jól teljesítenek. Ha el akarod adni, akkor lehet hátrány a kisebb TSI.elbandi írta:Igen szoktam