Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez egy T-comos nettől nagyon lassú (bár nem tudom, milyen csomagod van), szerintem bekaptál valami vírust esetleg kémprogramot. Van rengeteg ezek ki írtására alkalmas program, próbálkozz velük.
Nem emlékszek olyanra hogy valami különleges dolgot csináltam volna egyszer cask bekapscoltam és ez volt. Azokat telepitettem visza amik elötte voltakAprieto írta:Chris: ha a gép is belassul akkor az nem a szolgáltató.
Ezt találtam, ha nem gond a netes vásárlás.barca99 írta:VargaAron írta:Sziasztok!
Lenne gy kérdésem: Hogy tudom a PS2-ös kontrolleremet a gépre csatlakoztatni? Régen mintha lett volna egy ilyen átalakítóm, csak nem tom hol van és nem is működött tökéletesen. Ha vki egy linkkel megdobna, azt megköszönném![]()
Előre is kössz a segítséget!
Köszönöm.depth írta:és megáll két másodpercnél. ez a probléma sokaknál van. youtube bezárása, majd firefox bezárása és újraíndítása legtöbbször megoldja ezt a problémát.Sanama írta:Sziasztok
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy nekem a Firefox néha rosszalkodik Youtube-on. Végülis elég gyakran előfordul. Mégpedig az,hogy egyszer van rajta hang egyszer nincs. IE-el mindig műxik.
Valaki valami tipp?
Előre is köszönöm.
Okés...és milyen sebességgel érdemes kiírni?Master19 írta:Csak simán az .iso file-t ird rá a dvd-re!csababarca írta:PS 2-s játékot ugyan úgy kell kiírni DVD-re mintha Pc-s játék lenne?
és megáll két másodpercnél. ez a probléma sokaknál van. youtube bezárása, majd firefox bezárása és újraíndítása legtöbbször megoldja ezt a problémát.Sanama írta:Sziasztok
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy nekem a Firefox néha rosszalkodik Youtube-on. Végülis elég gyakran előfordul. Mégpedig az,hogy egyszer van rajta hang egyszer nincs. IE-el mindig műxik.
Valaki valami tipp?
Előre is köszönöm.
Mikor vetted? Mert ha új, akkor van rá garancia is, ami ingyenes, vagy olcsóbb javítást tesz lehetővé. Mert ha még garanciális, akkor nem szabad máshova vinni, mert elveszik a jótállása.McLovin írta:Elromlott monitort bármilyen számtech boltba megjavítanak? Most romlott el először a jó monitorom, így most éppen a régi van, szal segítsetek már pls!!![]()
Megjavítják mindenhol. Persze nem pénztárca barát.McLovin írta:Elromlott monitort bármilyen számtech boltba megjavítanak?
Ezt találtam, ha nem gond a netes vásárlás.VargaAron írta:Sziasztok!
Lenne gy kérdésem: Hogy tudom a PS2-ös kontrolleremet a gépre csatlakoztatni? Régen mintha lett volna egy ilyen átalakítóm, csak nem tom hol van és nem is működött tökéletesen. Ha vki egy linkkel megdobna, azt megköszönném![]()
Előre is kössz a segítséget!
Innen szerintem menni fog.norbert55 írta:Üdv!Vki tudna segíteni?Tudna vki küldeni direkt linket aki tud Windows XP Professional Szervízcsomag (SP3)-as verziót.Előre is köszönöm!!
igen, az.Tomsa írta:Legfrissebb firefox? (3.0.4)Sanama írta:Sziasztok
Valaki valami tipp?
Előre is köszönöm.
Legfrissebb firefox? (3.0.4)Sanama írta:Sziasztok
Valaki valami tipp?
Előre is köszönöm.
Egy sebesség tesztet nyomjál már be ide.Chris0527 írta:Avastot használok eddig nem volt baj vele de nem tudom. Érdekes h ilyen lassú. Lehet hogy a kiszolgáltatóval van probléma? Teljesen tanácstalan vagyok...