Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Hunter91
Capitá del Barça

2008.12.08. 22:41:30

Azt szeretném megtudni,hogy mikor indul az ajándékbolt?
Karácsony előtt ilyen téren lesz változás?
Andris
Adminisztrátor

2008.12.08. 18:44:55

Etooka írta:Én teljesen megértem,hogy elfoglalt,viszont szombat este küldtem neki a Barca Atletic-es cikkemet,ami a hétvégi meccsükről szólt,és aminek semmi értelme nem lesz,ha a következő meccs után venné észre Iván és akkor tenné ki.

És én most tényleg nem hőzöngeni akarok meg kritizálni,eszem ágában sincs,csak megoldást,hogy várjak,vagy valakinek küldjem el,aki itt van és ő felteszi :roll:
Azt már küldheted is nekem! :)
Egyébként is minden mást is nyugodtan küldhettek nekem is, és Enriquének is Iván mellett, baj nem lehet belőle. Viszont van ami csak azután megy fel, h Iván is megnézte, ő a fő tartalmi és/vagy szakmai mérce.. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.12.08. 18:36:47

Etooka írta:Én teljesen megértem,hogy elfoglalt,viszont szombat este küldtem neki a Barca Atletic-es cikkemet,ami a hétvégi meccsükről szólt,és aminek semmi értelme nem lesz,ha a következő meccs után venné észre Iván és akkor tenné ki.

És én most tényleg nem hőzöngeni akarok meg kritizálni,eszem ágában sincs,csak megoldást,hogy várjak,vagy valakinek küldjem el,aki itt van és ő felteszi :roll:
:idea: ezzel kapcs.ban
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.12.08. 18:29:15

Én teljesen megértem,hogy elfoglalt,viszont szombat este küldtem neki a Barca Atletic-es cikkemet,ami a hétvégi meccsükről szólt,és aminek semmi értelme nem lesz,ha a következő meccs után venné észre Iván és akkor tenné ki.

.
Andris
Adminisztrátor

2008.12.08. 18:17:56

Így van, Iván rendesen elfoglalt, de Gyurinho neked már párszor elmondtuk, hogy nem rögtön mennek ezek a dolgok. Felesleges mindig megjegyezned.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.12.08. 18:16:27

Küldd el e-mail címére, amit a profilján megtalálsz, vagy mindkettőre, én is ezt szoktam :D Mellékesen az én cuccomra se szólt még semmi, de már megszoktam, hogy hetek kellenek a válaszához. Elfoglalt ember. Majd válaszol.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.12.08. 17:36:49

Iván milyen időközönként szokta a privátjait nézni?....csak mert múlthéten asszem szerdán küldtem neki egy levelet illetve cikket ,hogy nézze át és válaszoljon vagy valami.
Azóta már sok cikk kikerült ide (tehát fent volt) és láttam ,hogy azt a PÜ-mert is megnézte de nem mondta ,hogy jó,rossz, javítást kíván stb.

Semmi negatív ,rossz szándákom nincs ezzel a hsz-szel inkább csak ,hogy aki jártas a cikkírásban az adhatna tippeket ,hogy mit tegyek várjak vagy mi legyen.

:roll:
Mosquito

2008.12.06. 14:56:24

Lesz e a MÉS projectről cikk?
Nem akarok én beleszólni a dolgokba, hiszen nagyszerű munkát végeztek és hálás vagyok minden egyes írásotokért, de szerintem ez egy elég jelentős és fontos dolog ahhoz, hogy ne csak a fórumból értesüljenek róla az éppen odatévedő olvasók.
Azért írtam olvasókat, mert ugye nem csak a Barca szurkolói látogatják az oldalt. Több média is a eurobarca híreiből, cikkjeiből -és nem a fórumból- szerzi a Barcaval kapcsolatos információkat.
Andris
Adminisztrátor

2008.12.04. 22:21:27

Ez viszont így túl nagy lesz, max 130 széles és 160 magas lehet, pixelben természetesen.
- József Attila
menczel
Entrenador del Barça

2008.12.04. 21:21:26

Perrero írta:
menczel írta:nem tudok avatart feltölteni :S. a gyik azt irja hogy az adminisztrátor letiltotta ezt a lehetőséget szoval ez ügyben érdeklödnék. egy 9 kb os gif et probáltam tehát ez nem lehet baj sztem
de, a 10 kb nem számít, 170GB-s képet is betehetsz avatarnak, ha feltöltöd IDE majd a direkt linket bemásolod a profilodban a legalsó sorba, gépről feltölteni eurobarcára NEM lehet
hoppá köszönöm isten vagy!
menczel
Entrenador del Barça

2008.12.04. 21:15:02

nem tudok avatart feltölteni :S. a gyik azt irja hogy az adminisztrátor letiltotta ezt a lehetőséget szoval ez ügyben érdeklödnék. egy 9 kb os gif et probáltam tehát ez nem lehet baj sztem
Andris
Adminisztrátor

2008.12.04. 19:54:22

Legyetek szivesek végre az eurobarcával kapcsolatos észrevételeiteket beírni ide, és semmi mást. És ha valakinek van valami problémája, azt bizony általában szükségtelen megerősíteni még húsz részről ("énis""enyémis")... úgyis megpróbálunk kezdeni vele valamit.
Ne kelljen már 5 percenként benézni ide mert új hszt látok..
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.12.04. 19:24:37

Tim írta:
Slither írta: Most utoljára:
Akinek bármi hasonló problémája van :arrow: kicsit lassú, szaggat az oldal, az használja a legújabb Firefoxot Adblock Plus-szal.
Adblock plust én is csak ajánlani tudom! Továbbá szintén jó megoldás lehet a
Noscript kiegészítő.Letölthető Innen. Innen pedig az Adblock plus
És ha mindenki letölti, a hirdetéseket senki sem fogja látni. Akkor sok értelme lesz a hirdetéseknek, és a hirdetők is elgondolkoznak ezen. Gazdaságilag nem nagyon éri meg.
Inkább úgy kellett volna megcsinálni, hogy ne okozzon gondot.
Igaz, engem semmilyen reklám nem érdekel, a reklámújságokat azzal a mozdulattal hajítom a kukába, amivel kiemelem a postaládánkból.
Tegnap egy kicsit elragadtattam magam, amiért elnézést kérek. Nem a kiindulópontra gondolok, hanem a vitára.
Písz.
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2008.12.04. 19:15:31

Slither írta: Most utoljára:
Akinek bármi hasonló problémája van :arrow: kicsit lassú, szaggat az oldal, az használja a legújabb Firefoxot Adblock Plus-szal.
Adblock plust én is csak ajánlani tudom! Továbbá szintén jó megoldás lehet a
Noscript kiegészítő.Letölthető Innen. Innen pedig az Adblock plus
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.12.04. 18:57:06

MichaaBee írta:
más: firefoxban továbbra is fennáll a probléma, miszerint akadozik az oldal, ezért most áttértem IE-re, ami hozza a szokásos formáját, ha lehet még jobban szaggat :) de legalább nem kétharmados kicsinyítésben látom az oldalt :) nem lehet már tudni, h mi okozza sok felhasználónál a problémát?
Most utoljára:
menczel
Entrenador del Barça

2008.12.04. 18:56:16

nekem is szétszaggatja a böngészöm ha tud valaki megoldást kérem irja be!. 2 percnél tovább nem tudom nézni az oldalt különben kifagy a tüzroka
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.12.04. 17:45:42

Varga Tamás írta:
Bányász írta:Tamás!
Azért nálam "ha" és "ha" között is van különbség.Nem egy kategória a két ha.Sajnos ha nélkül nem tudtam megfogalmazni a mondanivalómat...

A helyére tettét meg lehet idézőjelbe kellett volna raknom de ezzel nem azt akartam kifejezni amire Te gondoltál.Máshogy ezt se nagyon tudom leírni...

Egyébként köszönöm Neked is!

A Mierában felcserélődött két betű de én javítani nem tudom mint azt bizonyára Te is tudod...Kubaláról pedig sajnos nem tudtam ezért nem említettem meg...
OK!
Kubalát ha eddig nem tudtad, most már tudod. Volt szerencsém olvasni, és látni is a '92-es olimpia eseményeit. Mindig mackóban ült Miera balján. Elég 'muris' volt, mégiscsak egy olimpiáról volt szó.
Igen most már tudom ;)
5 éves voltam akkor szóval nem sok maradt meg az Olimpiából :) leginkább csak a magyar vonatkozású dolgok de azok is csak visszamenőleg....nézd el nekem kérlek :)
Na bocs az offért.

gekkodan köszönöm Neked is és mindenki másnak ismételten :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.12.04. 17:44:36

először is grat mindenkinek a cikkekhez :wink:

más: firefoxban továbbra is fennáll a probléma, miszerint akadozik az oldal, ezért most áttértem IE-re, ami hozza a szokásos formáját, ha lehet még jobban szaggat :) de legalább nem kétharmados kicsinyítésben látom az oldalt :) nem lehet már tudni, h mi okozza sok felhasználónál a problémát?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.12.04. 17:42:21

Bányász írta:Tamás!
Azért nálam "ha" és "ha" között is van különbség.Nem egy kategória a két ha.Sajnos ha nélkül nem tudtam megfogalmazni a mondanivalómat...

A helyére tettét meg lehet idézőjelbe kellett volna raknom de ezzel nem azt akartam kifejezni amire Te gondoltál.Máshogy ezt se nagyon tudom leírni...

A Mierában felcserélődött két betű de én javítani nem tudom mint azt bizonyára Te is tudod...Kubaláról pedig sajnos nem tudtam ezért nem említettem meg...
OK!
Kubalát ha eddig nem tudtad, most már tudod. Volt szerencsém olvasni, és látni is a '92-es olimpia eseményeit. Mindig mackóban ült Miera balján. Elég 'muris' volt, mégiscsak egy olimpiáról volt szó.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.04. 17:39:29

Nem is láttam, hogy azt a cikket is te írtad Bányász.

Grat mindkettőhöz!!!

Micsoda írói vénád lett hirtelen :wink:

Örömmel veszek minden csapattal kapcsolatos cikket, szóval köszi őket! Én is írnék már valamit, mert elég rég véstem, de épp más borzalmakkal kell foglalkoznom... :roll:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Bányász

2008.12.04. 17:35:25

Tamás!

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.12.04. 17:07:09

Először is gratulálok Bányász újabb cikkéhez, korrekt helyzetelemzés, jó meglátásokkal.
Csupán két apró észrevételt fűznék hozzá.

1. "Ha nem vesszük figyelembe a tavalyi szezont..."
- a "ha"-val kezdődő mondatoknak nincs létjogosultságuk, és ahogy Édesapám mondaná: a ha a nincsnek a sógora.
- ha Ronaldinho értékelésekor nem vesszük figyelembe a 2003-07 között mutatott teljesítményét, akkor a Barcelona történetének egyik leggyengébb játékosaként vonulna be a Klub történetébe. Ugyanaz a szituáció.

2. "Helyére tette Guardiola..."
- ezt a megjegyzést pedig nem tudom értelmezni. Helyretenni az eltévedteket szokták, akik túlértékelik magukat, vagy elszállnak saját teljesítményüktől. Bojannál ilyet sosem láttam.

A Guardiolás cikkhez meg annyit. A cikk utáni hozzászólásokban is megemlítettem, de javításra nem került. Az 1992-ben olimpiai bajnok spanyol válogatott szövetségi kapitánya nem Meira, hanem Vicente MIERA.Mivel pedig egy Barca oldalon vagyunk, a cikkben a másodedző személyét is meg lehetett volna említeni, aki Kubala László volt.

Még egyszer, gratulálok mindkettőhöz!
Kép
Bányász

2008.12.04. 16:40:37

Köszönöm,h megoldottátok a dolgot és maradhatott a cikk.

Meg köszönöm mégegyszer a dicséretet mindenkinek!
Kép

gergo9
Director del Fútbol

2008.12.04. 15:42:16

Bányász írta:.........
Kiválóan sikerült írás nem szabad törölni. Egy megjegyzés a cikkel kapcsolatban. Az utolsó mondat "a világ legjobb csapatának tagjaként" ez sztem egy kicsit elfogult véleményem szerint ezt lehetne ugy módosítani hogy "a világ jelenlegi legjobb csapatjának tagjaként" vagy "talán a világ legjobb csapatjának tagjaként" de ez csak kukacoskodás. Grat a cikkhez =D>
Lezárt