Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden bizonnyal.CFirpo3 írta:Idén is lesznek év végén szavazások, mint régebben? Olyan ami az "Az Év Szavazása 2007" topicban van.
Lövésem nincs kolléga. Nyilván valami szoftveres eltérés van köztünk. De az tuti, hogy rajtam kívül még vagy 10-20 ember érzékelte a gondot, amióta meg rájöttünk a megoldásra, sorra hárulnak el a hibák. Úgyhogy nyilván a hírdetés vágott be. Elkezdhetünk arról filózni, hogy nálad mi más és nálam mi, de szerintem felesleges. A rendszergizdának azért említsétek meg a dolgot, mert nem túl jó a hírdetési kedv akkor, ha a célréteg 60%-át kifagyasztja és 30% meg elkezd majd adblock-ot használni.lionelmessi19 írta:Én ezt értem Dani, de még arra adj magyarázatot hogy ez miért nem jelentkezik mondjuk nálam. Tényleg, ez az egy dolog van amire kíváncsi vagyok.
Megnéztem, Nekem is egy Core2Duo-m van, és valóban 40-50 % körülö a proc használat. Nem értek hozzá, nem tudom mi a normális és mi nem, egy biztos, hogy hiába mutat ennyit a mérő, egy tizedmásodpercig nem akad az oldal.
Köszi gekkodan,így nekem is prímán,reklámmentesen fut és nem szaggatAztán rámentem az oldalra úgy, hogy bekapcsoltam a firefox egyik kiegészítőjét, az AdBlock plust, ami tiltja a reklámokat. Mindkét gépen megnéztem.
Láss csodát: letiltott reklámokkal, firefox alatt 6%-os CPU használat van. Azóta is ezen írok. Szóval a hiba nem Tamásnál, Gábornál és még 15 embernél van, meg nem is nálatok, egyszerűen a hirdetés egy szemét, vélhetően agyon akarták grafikázni és nullára szív még egy 2 magos procit is.
Köszi a tippet Gekkodan,ezzel nekem is sikerült kiiktatnom a reklámot,és most már prímán fut az eurobarcagekkodan írta:[
Aztán rámentem az oldalra úgy, hogy bekapcsoltam a firefox egyik kiegészítőjét, az AdBlock plust, ami tiltja a reklámokat. Mindkét gépen megnéztem.
Csináltam egy kis tesztet Andris.lionelmessi19 írta:Akkor most rövidre zárjuk a dolgot, több hozzászólást nem kérünk ebben a témában.
Mivel Nekem, és még nagyon sokaknak sincsen semmi baj az oldallal, nyilván nem itt van a hiba. Az viszont, hogy ilyen, aránylag tömeges gondot mi okozhat, passzolom. Még utána nézünk, hogy biztos nem az oldallal van-e valami, de nagyon úgy tűnik hogy nem.
Most, hogy mondod, már értem, hogy mi baja a netnek!Rivaldo11 írta:(Mellesleg picit szaggat nekem is)
Nem akarok beleszólni de Zozzy ezen reakcióját olvasva egyetértek Tamással. Ne legyen már gond, ha pár ember szólni mer valamiért. Főleg ne ilyen stílusba válaszoljunk.Varga Tamás írta:Én meg bírom ezt a fellengzős, kioktató, mérhetetlenül okos vagyok stílust, amellyel megszólalsz. Olyan magas lovon ülsz, hogy már nem látod a Földet. Ideje lenne leszállni, mert nagyon magasról, nagyon magasat lehet esni, és bevered az orrod. Ezt pedig az én orvosom mondta.Zozzy 5 írta:Bírom ezt a folyamatos lassúazoldal reklamálást.
Vigyázzatok, mert meg fogtok betegedni a plusz 5mp várakozási időtől. És mondanom sem kell, hogy a betegség halálosÚgyhogy szedjetek Béres cseppet..Az orvosom is javasolta, és bevált
És az hogy lehet beállítani?mert nekem is vacakol az oldal....CFirpo3 írta:Nekem a Firefox kiszűri a reklámokat és semmi gond nincs az oldallal.
Itt van a teljes utánpótlás: KATT IDEsadudetam írta:Hali!
Tudna nekem adni valaki egy linket, hogy hol tudom megnézni a Barca utánpótlás csapatainak névsorát?
Előre is köszi