Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jelenleg két játékosom teljesít 5 csillag fölött meccsenként,a többiek 4 csillagosak.MQuC írta:Megvagy. Hát sok sikert. ERős az ifid??![]()
![]()
![]()
![]()
Igen felnőttre gondoltam,de látom már kötöttél le.CFirpo3 írta:Felnőttet? Mert akkor én szívesen játszanék.Xzibit25 írta:
Vki egy barimeccset?
CFirpo3 írta:Neked is sok sikert! Én is úgy vagyok vele, hogy csak ne sérüljön meg senki és legyen sok gól.MessiFan írta:Sok sikert Peti a ma esti meccshez! Szerintem kikapok de nekem mind. Csak ne sérüljön le senki.
Matyi02! Kösz a bari meccset! 3 új játékost is kipróbáltam és egész jól szerepeltek. Jó voltál Te is.
szerk.: MessiFan! ha jól tudom, akkor egy héten csak egy ifit hozhatsz föl.
Szerintem ezt képesség alapján döntsd el és ne egy meccs v. épp aktuális forma alapján.kabekabe írta:lesznek akik el fognak menni és megnéztem, h kik gyengék.
Ezen a játéksomon 20,5 millát kerestembaguvixXx írta:Van egy eladó játékosom nem nagy cucc de multiskilles és TSI-je se olyan rossz 7-edbe jó lehet.
Zsolt Boross (190364744) [Transzferlistára helyezve]
22 éves és 106 napos, középszerű forma
Kedves fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van
Specialitása: Erőteljes
Ország: Magyarország
TSI: 1 660
Fizetés: 82 eFt/hét
Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerű Átadás: gyenge
Szélsőjáték: középszerű Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: megfelelő Pontrúgás: jó
De nincs pénz rá. Mínuszba vagyok...depth írta:Már bocs, de középszerű?MessiFan írta: Ja tényleg...
Nekem egy 5 és fél csillagosom remélem lesz középszerű.200akért vannak minden posztra megfelelő játékosok.
Már bocs, de középszerű?MessiFan írta: Ja tényleg...
Nekem egy 5 és fél csillagosom remélem lesz középszerű.
Ja tényleg...CFirpo3 írta:Épp az imént írtam, hogy 4 és fél. Kíváncsi vagyok, hogy a 6 és fél csillagosom milyen lesz. Megfelelőre tippelek.MessiFan írta:
Szerk: Hány csillaogs volt az a játékosod? akit felhoztál?
Christian Renaud-hoz: Az árához képest nem rossz, de nálam tuti nem lenne kezdő.
Épp az imént írtam, hogy 4 és fél. Kíváncsi vagyok, hogy a 6 és fél csillagosom milyen lesz. Megfelelőre tippelek.MessiFan írta:
Szerk: Hány csillaogs volt az a játékosod? akit felhoztál?
Nekem mind1. Az a lényeg hogy biztos felhozok a nagyba mert nagyon béna amostnai csapatom.CFirpo3 írta:MessiFan! ha jól tudom, akkor egy héten csak egy ifit hozhatsz föl.
Felnőttet? Mert akkor én szívesen játszanék.Xzibit25 írta:
Vki egy barimeccset?
Neked is sok sikert! Én is úgy vagyok vele, hogy csak ne sérüljön meg senki és legyen sok gól.MessiFan írta:Sok sikert Peti a ma esti meccshez! Szerintem kikapok de nekem mind. Csak ne sérüljön le senki.
Én holnap után tudok majd. Min 2 embert biztos felhozokCFirpo3 írta:Holnap felhozhatok egy ifit, mert pár játékosom holnap éri el a 112 napot a csapatban. Sajnos még csak néhány rosszabbat próbálhatok ki a nagyoknál (akik 4 csillagot kaptak az ifibe). A jobbakra még várni kell több, mint egy hónapot.
Valakit biztos felviszek. Egy próbát megér és így tudni fogom, hogy mire számítsak a többieknél.