Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neked van benne orosz liga?Varatrix írta:Szép telesítmény Fernando!!!
Engem pedig az a meglepetés ért hogy a Zenitet be juttattam a BL döntőbe és éppen a Barcelona ellen készülök!!!
szurkoljatok hogy ne győzzek!!!
Szívemből szóltálchi omega írta:mérvadóbb nemzetiséget? magyar vagyok, soha nem játszanék más válogatottban ;] de legyél rá büszke, hogy te igen
Kösz. Védők miért nem lehetünk?FCBarca88 írta:Kapuson ill. védőn kívül lehetsz minden más. Pl dmf,ss,cm,amf, smf, cfCFirpo3 írta:Egy kérdés a become a legend módról: Az elején milyen posztok közül lehet választani? Vagy ha egyáltalán lehet választani.
Kapuson ill. védőn kívül lehetsz minden más. Pl dmf,ss,cm,amf, smf, cfCFirpo3 írta:Egy kérdés a become a legend módról: Az elején milyen posztok közül lehet választani? Vagy ha egyáltalán lehet választani.
Utána néztem a ps2-es váltpozatnak, bár sok mindent nem találtam.Fernando írta:Lehetséges menüből BL meccset játszani Ps2-n? Vagy hol tudok? Egyáltalán benne van a BL?
Erre inkább nem reagálnék. Egy játékról beszélünk ám. Amúgy meg azért írtam azt amit, mert a játék így van meg alkotva, nem pedig a mi kényünk kedve szerint......chi omega írta:magyar vagyok, soha nem játszanék más válogatottban ;] de legyél rá büszke, hogy te igen
a valóságban aki egy középcsapat tagjaként gólkirály lesz, és megnyeri a bajnokságot a csapatának, azt lehet kicsit jobb csapatok keresik.vlxe írta:A valóságban se tolják a magyarok inter, arsenal szintű csapatokban :) lehet ez a magyarázat. Amúgy szerintem az elején valami mérvadóbb nemzetiséget is választhatnál. :)
Nekem rögtön az első választási lehetőség. Mármint a BlFernando írta:Lehetséges menüből BL meccset játszani Ps2-n? Vagy hol tudok? Egyáltalán benne van a BL?
Én is. A második évembe hívtak be akkor megnyertük a vb-t. 1-0 vertük az olasz válogatottat a 118-ik percbenFCBarca88 írta:én pc-n játszok vele. Válogatottba talán már a második év felénél behívnak, de a harmadik évben biztos hogy már játszhatsz a válogatottban. Először eb selejtezők vannak, ha kijutsz a csapattal akkor a nyári szünetben van a torna,
de van eb, vb, copa america, africa kupa, asia kupa.. a nemzetiségedtől függ.
Itt a játékban is él az a szabály hogy 4évenként van például vb stb