Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sneijder elvileg játszani fogCS0ki írta:
Idén nem igazán, nem nagyon lőttünk így gólt! Ráadásul Sneijder valszeg szintén nem fog játszani, aki az alap pont rúgonk, szóval marad VdV, már ha ő játszik. De ő meg harmatgyenge!![]()
Idén nem igazán, nem nagyon lőttünk így gólt! Ráadásul Sneijder valszeg szintén nem fog játszani, aki az alap pont rúgonk, szóval marad VdV, már ha ő játszik. De ő meg harmatgyenge!Sok veszélyt fognak jelenteni a távoli lövések és a pontrugások amiben jók a madridi játékosok.
A Nou Campban egy vereség után azért nem nagyon kell kifogást keresni!Totál megértem majd őket, ha vereség esetén a sok sérülés lesz a kifogás.
Nah csak akad amiben adom a mondandód!Rivaldo11 írta:Nem normálisak a vezetők madridban. Megveszik egy huszasért Huntelaart.![]()
![]()
Milyen csapatot akarnak ott faragni?
ja, bizony emlékszem erre a pillanatra. Szegény meg volt ijedve, és elbőgte magát miatta, mert nem játszhatott pár hónapig, előre tudta.Rivaldo11 írta:Szerintem nem rúgták le Messit, egyszerűen egy sprint után meghúzódott.
Miért? Tavaly a Barcasok többsége is abban látta a vereségünk okát, hogy Messi nem volt bevethető. Pedig ő csak 1 játékos. Deco, R10, Henry, Eto'o, Iniesta, Xavi mind bevethető volt mégis Messit hiányoltuk. Totál megértem majd őket, ha vereség esetén a sok sérülés lesz a kifogás.barca123 írta:most látom a madridisták sírását a meccs után: ,,a fél csapat sérült volt, így könnyű, majd a visszavágon mi nyerünk.'' biztos ez lesz, gf
Messi lefutja őket.Csak nehogy úgy járjon mint tavaly hogy az el clasico előtt sérül meg.(tavaly Albelda sérítette meg)McLovin írta:Szal verjük meg a Valenciát, és csak utána merjük megkérdezni, hogy mikora lesz az El Classico időpontja?MR.Barca írta:először a Valenciát verjük meg Eto'o nélkülÉrdekes megközelítés!
![]()
A Valencia meg meg lesz. Az a csapat, amelyik így megdarálja a kemény Sevillát, az könnyű szerrel elintézi a Sevillánál gyengébb csapatokat is! Mégha a Sevilla kicsit hátrébb is van a Valenciánál. Sztem a Valencia semmilyen tekintetben nem mondható erősebbnek az Andalúzoknál...
Szal verjük meg a Valenciát, és csak utána merjük megkérdezni, hogy mikora lesz az El Classico időpontja?MR.Barca írta:először a Valenciát verjük meg Eto'o nélkül
Én úgy emlékszem, hogy tavaly decemberben is 19:00kor volt a meccs vasárnap, mégis a Sportklub adta, sztem vmi hátsó szerződés/egyezség lehet a háttérben.norbert55 írta:De akk a SK honnan tudja h ők fogják közvetíteni?
Én a szombat 20:00-át és a vasátnap 17:00-t kizárnám. Sztem szombat 22:00 a legsanszosabb.Enrique írta:A Clásicónak még NINCS időpontja, úgyhogy hiába találgattok arról, mikor is lesz pontosan, a héten fog eldőlni.
Az azért van mert előzetesen minden meccset vasárnapra sorsoltak mindenkinek.MichaaBee írta:norbert55 írta:De.Dec.13.Szombat.20:00
Dec.13.lesz és a SK közvetíti.És ők szombaton csak 8-kor közvetítenek.
hivatalos oldal szerintem megbízhatóbb![]()
![]()
ott pedig 14, vasárnapot ír.
norbert55 írta:De.Dec.13.Szombat.20:00
Dec.13.lesz és a SK közvetíti.És ők szombaton csak 8-kor közvetítenek.
Raul helyére pedig VPMichaaBee írta:kovinho írta:Van Bronckhorst, Maduro, Heitinga mikor érkezik?
Engelaar kimaradt![]()
kovinho írta:Van Bronckhorst, Maduro, Heitinga mikor érkezik?