2008.12.01. 22:52:44
Madridistán nagyon felvannak háborodva, h Hunti lesz az egyik igazolás. Komolyan azt várták, h valami hihetetlen klasszist fognak igazolni télen(!)? Nevetséges. Teljesen jó igazolás. Egy rettentően gólerős, veszélyes csatár, amiből most kevés van a Madridnál. Konkrétan 1 azaz egy. De ő már idén nem lép pályára.
Az meg szintén vicc, h most hirtelen Higany lett a hatalmas csodagyerek. Nagyon tehetséges fiatal játékos, de egyelőre még nem sokat mutatott. Én szoktam a másik fórumot olvasni és a madridi meccseket is nézni és gyakorlatilag mindenki mindig fikázta egészen addig a pillanatig, amíg nem vágott egy négyest. A helyzetkihasználása az ami katasztrófális, év elején sok meccset hozhatott volna. Igaz, egyelőre még nem az az ő feladata, h a hátán vigye a Madridot.
A másik ami mindig megmosolyogtat, h a többség sokkal jobban meglenne elégedve akkor, h ha ilyen brazil noname "csodagyerekek" érkeznének Madridba Huntelaar helyett. Egyből mindenki a kezdőbe követelné őket. Nem látták még őket játszani, de Opare már mehetne fel Ramos cseréjének. Adriano, Ricardo Oliveira, Huntelaar, Tevez egy vicc, de Di Maria, Dougles Costa, Kerriesssppsdosaodon tökéletes lenne arra, h a Madrid kilábaljon a gödörből. Ehh.
Röviden ennyit akartam. Most kijött, mert oda nem fogok csak azért regisztrálni, h egy 15éves majomnak megmondjam, h buta vagy, ha komolyan úgy gondolod, h Arshavin egy vicc a dél-amerikaisenkiseláttamégőket csodagyerekekhez képest.