Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A sport1-2 nem, ezt néztem.barca tomi írta:Szevasztok!
Az Atletico Madrid elleni meccset adja valamelyik TV?(sport 1 2 sport klub)
Hát kb. már vagy 100szorra.socio66 írta:Jah,már nem tudom hanyadjára adják le így az ünnepek körül..CFirpo3 írta:Akit érdekel, most van a Barca-Benidorm meccs ismétlése a sport2-őn.
Jah,már nem tudom hanyadjára adják le így az ünnepek körül..CFirpo3 írta:Akit érdekel, most van a Barca-Benidorm meccs ismétlése a sport2-őn.
hmmm...salas9 írta:A NYOLCADDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA (JANUÁR 7. ÉS 14.)
...
A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA (JANUÁR 21. ÉS 28.)
...
AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA (FEBRUÁR 4. ÉS MÁRCIUS 4.)
....
Hát azért tavaly is megkaptuk a "nagyokat": Sevilla, Villarreal, Valenciagekkodan írta:Az AtMa sokkal jobban beért mint mikor ellenünk belefutott egy 6-1-es vereségbe. Egyetlen dolognak lehet örülni, ami szerintem minden páros kieséses meccsen kulcsfontosságú: hogy idegenben kezdünk, ez komoly esély. Engem általában csak ez szokott érdekelni.
Néha jobb már az első kieséses körben nagy halakat kapni, mert ha tavaly nem a BL-elődöntőben futunk bele először nagy csapatba, akkor könnyen lehet, hogy máshogy végezzük. Fontos egy sorozatban, hogy már időben elkezdődjenek a nagy kihívások, a könnyű sorsolás nagyon komoly pofonokat eredményezhet az első nagy csapat ellen.
Én nem bánkódom.
Lehet, hogy az Espanyol de az Ejido-ról ne feletkezzünk megPavel írta:Ha a Madridot kiverjük nem lesz ellenfelünk a döntőig. Valszeg az Espanyol jön, majd 4 közepes csapatból jöhet ellenfél.
Azon csodálkoztam, hogy az Eurosport Hírekben a második meccs után már bemondták, hogy Barca-Atletico meccs lesz a kövi fordulóban.
Ebben igazad van....de ha megnézed a többi "nagy" viszonylag könnyű ellenfeleket kapott......Habár ha fenn tudjuk tartani ezt a szintet nem lehet bajgekkodan írta:Az AtMa sokkal jobban beért mint mikor ellenünk belefutott egy 6-1-es vereségbe. Egyetlen dolognak lehet örülni, ami szerintem minden páros kieséses meccsen kulcsfontosságú: hogy idegenben kezdünk, ez komoly esély. Engem általában csak ez szokott érdekelni.
Néha jobb már az első kieséses körben nagy halakat kapni, mert ha tavaly nem a BL-elődöntőben futunk bele először nagy csapatba, akkor könnyen lehet, hogy máshogy végezzük. Fontos egy sorozatban, hogy már időben elkezdődjenek a nagy kihívások, a könnyű sorsolás nagyon komoly pofonokat eredményezhet az első nagy csapat ellen.
Én nem bánkódom.
Hát azért sztem nemlesz olyan egyszerü mint legutobb......az Atletico sztem visza akar majd vágni......de reméljuk a legjobbakat:DMcLovin írta:Átgázolunk az Athleticon!Hajrá Barca!!!