Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na köszi...gyanús is volt,h valamit rosszul írok de az újságba is így írták...takivini írta:Azért nem találsz róla semmit, mert nem így írják.Bányász írta:......![]()
Szóval a Jorkyball szerintem egy nagyon jó sportág, a szabályairól, meg a pályatípusokról stb : ITT
Személyes véleményem: Szerintem nagyon jó, sok mozgást igénylő fárasztó sport. Elképesztő élmény azok számára akik fociznak, bár eleinte kissé nehéz odafigyelni az összes szabályra. Nekem a sulimban is van egy hasonló kialakítású helység ahol focizni szoktunk, szóval nekem nem volt olyan nagyon ismeretlen ez a műfaj már elsőre sem.
Summa summarum, egy próbát mindenképpen megér, aztán majd eldöntöd
Azért nem találsz róla semmit, mert nem így írják.Bányász írta:Nem tudom hova is írjam így idevésem.
Valaki tudja mi az a yorkiball?Játszott már valaki?
Neten sehol egy vidi(legalábbis youtube csak kutyákat ad ki ha beírom) de még csak leírást se nagyon találtam.
Most nemsoká nyílik itt TB-n egy yorkiball pálya és érdekelne mire számítsak.Annyit tudok,h valami foci szerű dolog ketreceben...
Szóval valaki tud többet róla?
Creeeeeeeepy vazz!Demonhunter írta:http://www.youtube.com/watch?v=f0IdeYVBOGk
Jujj 4:36-nál mi az ott fönnt az emeleten?![]()
![]()
![]()
Kicsit parás...
Szerk.: Bal fölső sarok
Realista24 írta:Üdv a klubban. Lényeg hogy ha a Barcának szurkolsz és búzdítod, akkor rossz ember nemlehetsz , mennyivel emberibb lett volna...Üdv a klubban. Lényeg hogy ha a Reált szidod, akkor rossz ember nemlehetsz
Üdv a klubban. Lényeg hogy ha a Barcának szurkolsz és búzdítod, akkor rossz ember nemlehetsz , mennyivel emberibb lett volna...Üdv a klubban. Lényeg hogy ha a Reált szidod, akkor rossz ember nemlehetsz
üdvözlégyI'm a legend írta:Na aszem ide írhatom....végre sikerült bejelentkeznem a kedvenc csapatom honlapjára.....Üdvözlök mindenkit!:D
I'm a legend írta:Na aszem ide írhatom....végre sikerült bejelentkeznem a kedvenc csapatom honlapjára.....Üdvözlök mindenkit!:D
persze, ízlések és pofonok különbözőek, de sztem az ilyen oldalak látogatóinak inkább az a fontos (természetesen a küllem sem mindegy), h mindent megtudjanak a kedvenceikről és ezeket az infókat ki is dumálhassák ugyanott. ennek a célnak tökéletesen megfelel a madridista és az eurobarca is.G-Jay írta:Mert az fikázásnak számít már rögtön mi ha valaki negatív kritikával illet valamit?Boixos írta:...
Szerintem rosszul néz ki, és jóval rosszabb kivitelezésű mint sok oldal, amit szintén kevé pénzből hoznak létre. Azért abban megegyezhetünk, hogy egy oldal kinézete nem a pénzen múlik...mindössze az igényességen.
Hamarosan megújulunk ismét.Én meg már régóta akartam kérdezni, hogy miért olyan igénytelenül néz ki a madridista oldala? Olyan nekem mint egy gyorsan összedobott atw-s sablonos fhos.
Mert az Nagyon gyengus,emlékszem,akkor újult meg a madridista,amikor az eurobarca is!Hát,itt egy "picit" jobban sikerült...
így van, köszönöm Boixos, h leírtad a véleményemBoixos írta:megkérnélek titeket, h legyen már annyi korrektség bennetek, h a fikázást magatokban tartjátok az ottani oldallal kapcsolatban!
ugyanolyan fazonok csinálják azt is, mint a miénket, ráadásul szintén nulla forintokból, h örömet okozzanak egy csomó felhasználónak.
nem kell bsztatni őket, és egyébként sem szr az az oldal, minden rajta van, ami egy odavalósit érdekelhet.