Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igazából ennyi. kb mindennel egyetértek. Schuster kevés ide. napalmgyaliraul írta:Egyértelmű, hogy Calderónék a fő hunyók. De! A csapat taktikáját, felállását az edző állítja össze. Neki kell motiválni őket, neki kell tanácsokat osztani, neki kell irányítani őket. Mit láthatunk Schustertől? Ül, és néz ki a fejéből. Néha azt érzem, hogy legszívesebben eltűnne a kispadról (pláne, ha égünk). Mondjuk ilyen játék után én is elsüllyednék szégyenemben. A félidei utasításokat Manolo Ruiz intézi, a cseréknek Manolo Ruiz mondja el a teendőit, már ha erről van szó, és ámblokk a meccsen Manolo Ruiz beszél, kiabál, vagy éppen dühöng. Ezeket a játékosok is mondták. Mármint, hogy Schuster nem igazán kommunikál velük. Nézzünk szét más nevesebb szakvezetőknél. Ferguson, Wenger, Mourinho, Lippi, Capello, és még lehetne sorolni... mindegyikük együtt él a játékkal, nem ül, mint egy tök. Schuster egy 0, nálam már tavaly leírta magát. Idén rátett egy, sőt több lapáttal, amire jönnek még az ostoba, szánalmas magyarázkodásai, meg interjúi...barca99
Az orvosi stáb megint egy teljesen más téma, megérdemelnék a napalmot.
egy 6-0-t sokáig emlegetnénekMental_Theo írta:senki nem fogja emlegetni,ha esetleg nyer a Barca.
Hát szerintem a Real Madridot mindenképpen nagy dicsőség megverniMental_Theo írta:Ne kárörvendjetek már a Madridon.úgy nem nagy dicsőség lesz megverni őket,hogy nem tudnak egy csapatot kiállítani,senki nem fogja emlegetni,ha esetleg nyer a Barca.
Amúgy meg tavaly a Madrid is jól ment az elején.
És ha nálunk lesérül Messi?
Vagy mellé Eto'o, Xavi,stb?
1.A margitot megverni mindig nagy diadal,függetlenül helyezéstől,kerettől,mindentől.Mental_Theo írta:Ne kárörvendjetek már a Madridon.úgy nem nagy dicsőség lesz megverni őket,hogy nem tudnak egy csapatot kiállítani,senki nem fogja emlegetni,ha esetleg nyer a Barca.
Amúgy meg tavaly a Madrid is jól ment az elején.
És ha nálunk lesérül Messi?
Vagy mellé Eto'o, Xavi,stb?
Egyértelmű, hogy Calderónék a fő hunyók. De! A csapat taktikáját, felállását az edző állítja össze. Neki kell motiválni őket, neki kell tanácsokat osztani, neki kell irányítani őket. Mit láthatunk Schustertől? Ül, és néz ki a fejéből. Néha azt érzem, hogy legszívesebben eltűnne a kispadról (pláne, ha égünk). Mondjuk ilyen játék után én is elsüllyednék szégyenemben. A félidei utasításokat Manolo Ruiz intézi, a cseréknek Manolo Ruiz mondja el a teendőit, már ha erről van szó, és ámblokk a meccsen Manolo Ruiz beszél, kiabál, vagy éppen dühöng. Ezeket a játékosok is mondták. Mármint, hogy Schuster nem igazán kommunikál velük. Nézzünk szét más nevesebb szakvezetőknél. Ferguson, Wenger, Mourinho, Lippi, Capello, és még lehetne sorolni... mindegyikük együtt él a játékkal, nem ül, mint egy tök. Schuster egy 0, nálam már tavaly leírta magát. Idén rátett egy, sőt több lapáttal, amire jönnek még az ostoba, szánalmas magyarázkodásai, meg interjúi...barca99
Nagyon komoly vagy!Barcaforever írta:Raúlt olyan magabiztosnak látjuk a pályán, mint az egykori nagy francia vezért, a szintén balkezes Napóleont láthatták évszázadokkal ezelőtt a csatatéren, ha Guti olyan finom passzokkal lepi meg társait, amelyek könnyedsége már-már Da Vinci ecsetvonásaihoz hasonlíthatóak, vagy ha épp Van der Vaart labdakezelése történik olyan kiváló ritmusban, akár Mozart halhatatlan dallamai.
Most erre mit lehet mondani?Ritkán megyek a madridistára, de akkor mindig találok vmi gyöngyszemet.
Bueno együtt kezdte a Castillában Szalai Ádámmal ha jól tudom akkor mindkettő csatár csak míg Bueno kapott már lehetőséget a kupában (ahol góllal mutatkozott be) de így is kiestek...McLovin írta:Tegnap egy nagy Barcás cimborámmal néztük a Hétáfé - Reál meccset, és vmi fiatalt becserélt Schuster. Nem tom, hogy ki jött le, de a 2. félidőben történt a csere. Asszem B betűvel kezdődik a neve a srácnak.tud vki vmi infót róla, hogy hogy játszik, stb.?
Kíváncsi vok, hogy a reál utánpótlásából kik kerülnek ki!
Ha vki tud vmi infót, pls írja le!
Köcce!
Sanama írta: Mármint,hogy VdV hasnosabb,mint Robihno? Vagy csak én értelmeztem rosszul? Mert szerintem nem egy megváltó VdV és Robinho közelébe sem ér.
Mért ne lehetne Sneijderhez hasonlítani ??....egy poszt bár mindekttő szokott szerepelni a baloldalt(Sneijdert az Ajaxban is láttam itt játszani ahogy VdV-t is a Hamburgban) emellett mindkettő jól lövi a szabadrúgást bár szerintem Sneijder ebben is jobb ...gekkodan írta:VdV-t nem Sneijderhez kell hasonlítani, hanem Robinhohoz. Emeletekkel üti a brazil a srácot. Ég és föld.
Azért szerintem Henry hasznosan játszik és ha elfelejti ezt a gurítást akkor itt is emlegethetjök Eto'o mellett(ami persze nem kis szó)Primitive írta:VdV a Hamburger sztárja volt, Ő volt ott az Isten. Eljött a Reálba, itt pedig nem tudott semmi újat felmutatni. A Reálban most egy átlagos playa. Ugyanúgy mint nálunk Henry, Ő is sztár volt az Arsenálba, eljött ide, tudjuk mi lett ezután.. A kettő között viszont az a különbség, hogy Henry idősebb, és szerintem egy angol ligából nehezebb átszokni a spanyolra..
Ja látom, összefolytak a betűk, sorry.Danka00792 írta:Emeletekkel üti a brazil a srácot.Sanama írta:Mármint,hogy VdV hasnosabb,mint Robihno? Vagy csak én értelmeztem rosszul? Mert szerintem nem egy megváltó VdV és Robinho közelébe sem ér.
Tehát Robinho üti emeletekkel VdV-t. Amiben egyetértek. Nem is értem, hogy hogy engedhették el Robinho-t. Vagyis miért nem adtak neki sok lehetöséget, mert madridistán olvastam a brazil nyilatkozatában, hogy nem kapott sok lehetöséget, ezt nem érdemelte meg, ezért elment -szerintem jogosan-.
Azt sajnálom nagyon, hogy nem láthatom játszani. (Nincs eurosport 2-m.)
Emeletekkel üti a brazil a srácot.Sanama írta:Mármint,hogy VdV hasnosabb,mint Robihno? Vagy csak én értelmeztem rosszul? Mert szerintem nem egy megváltó VdV és Robinho közelébe sem ér.
igen, csak teSanama írta:Vagy csak én értelmeztem rosszul?
Mármint,hogy VdV hasnosabb,mint Robihno? Vagy csak én értelmeztem rosszul? Mert szerintem nem egy megváltó VdV és Robinho közelébe sem ér.gekkodan írta:VdV-t nem Sneijderhez kell hasonlítani, hanem Robinhohoz. Emeletekkel üti a brazil a srácot. Ég és föld.
Szerinted a posztján (irányító poszton) nem jobb nála Sneijder,Guti??.... és csak a házonbelüli konkurenciát említettem...mellesleg szerintem kicsit túl van sztárolva eddig a szép sarkazós(asszem sarokkal volt az egyik találata itt)találatán kívül mit csinált hány momentumot lehetne kiemelni nála???....Barcaforever írta:VdV átlagos?????Hát már bocsi, de egyáltalán nem egy átlagos játékosról van szó.