Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id= ... 9&s=vd&p=1Perrero írta:Oxfordról kéne kiselőadást csinálnom suliba powerpointtal, tud valaki ehhez magyar "forrást"Wikipédian néztem, de az nekem kevésnek tűnt ami ott van, az angolt meg se időm, se energiám nincs lefordítani
köszi
Éljen a Forradalom!
u.i.: Ehhez kéne a Celeb vagyok, ments ki innen mondat angolul, köszi
Kettő is, mert duplást vetemsenzu írta:ha van DVI kimenet akkor sima libaVictor_Valdes írta: Biztos, hogy létezik mert ilyen DVI-is a kimenete a vidikártyámnak, most is átalakítóval használom, mert még régi fajta monitor.
ha van DVI kimenet akkor sima libaVictor_Valdes írta: Biztos, hogy létezik mert ilyen DVI-is a kimenete a vidikártyámnak, most is átalakítóval használom, mert még régi fajta monitor.
Biztos, hogy létezik mert ilyen DVI-is a kimenete a vidikártyámnak, most is átalakítóval használom, mert még régi fajta monitor.senzu írta:jól gondolod, ha DVI-s TFT-t veszel, akkor a videókártyának is rendelkeznie kell DVI kimenettel (amennyiben nem rendelkezik, azt hiszem létezik átalakító)Victor_Valdes írta:Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy venni készülök egy TFT (vagy milyen, "lapos monitor"). A kérdés a következő: A gépnek nincs hozzá sok köze, ugye? Csak az a lényeg, hogy a videó kártya csatlakozója jó legyen hozzá nem?
jól gondolod, ha DVI-s TFT-t veszel, akkor a videókártyának is rendelkeznie kell DVI kimenettel (amennyiben nem rendelkezik, azt hiszem létezik átalakító)Victor_Valdes írta:Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy venni készülök egy TFT (vagy milyen, "lapos monitor"). A kérdés a következő: A gépnek nincs hozzá sok köze, ugye? Csak az a lényeg, hogy a videó kártya csatlakozója jó legyen hozzá nem?
Rámek a pdf-re behozza az adobe reader hiába megyek a printscreen-re valamit kér, hogy telepítsek.Perrero írta:
nyisd meg a pdfet, nyomd meg a printscreen gombot, az menti a képernyőtartalmát a vgólapra, paintbe beilleszted és jpgként mented
Paint nem ismeri fel.Perrero írta:
printscreen->beillesztés paintbe->mentés másként->jpg
Milyen hosszú elemzés kell? Mert én találtam egyet, csak az nem valami hosszú.Morminho írta:Kosztolány Dezső Számadás c. verséhez keresnék valami elemzés féleséget. Ha valakinek lenne kész ilyesmilye vagy bármi amivel, tudnék mit kezdeni, azt örömmel venném és megköszönném.
http://www.soccerboards.comKikizoli írta:Segítene valaki, hogy hol tudom megnézni, ki hány gólt lőtt eddig a primera divisionban ebben a szezonban?
Számadás (1935.) című kötetMorminho írta:Kosztolány Dezső Számadás c. verséhez keresnék valami elemzés féleséget. Ha valakinek lenne kész ilyesmilye vagy bármi amivel, tudnék mit kezdeni, azt örömmel venném és megköszönném.
kudu írta:Lenne egy kérdésem:
Mikor lesz pontosan az Aranylabda átadása?