Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.11.30. 21:15:38

gyaliraul írta:
barca99
Egyértelmű, hogy Calderónék a fő hunyók. De! A csapat taktikáját, felállását az edző állítja össze. Neki kell motiválni őket, neki kell tanácsokat osztani, neki kell irányítani őket. Mit láthatunk Schustertől? Ül, és néz ki a fejéből. Néha azt érzem, hogy legszívesebben eltűnne a kispadról (pláne, ha égünk). Mondjuk ilyen játék után én is elsüllyednék szégyenemben. A félidei utasításokat Manolo Ruiz intézi, a cseréknek Manolo Ruiz mondja el a teendőit, már ha erről van szó, és ámblokk a meccsen Manolo Ruiz beszél, kiabál, vagy éppen dühöng. Ezeket a játékosok is mondták. Mármint, hogy Schuster nem igazán kommunikál velük. Nézzünk szét más nevesebb szakvezetőknél. Ferguson, Wenger, Mourinho, Lippi, Capello, és még lehetne sorolni... mindegyikük együtt él a játékkal, nem ül, mint egy tök. Schuster egy 0, nálam már tavaly leírta magát. Idén rátett egy, sőt több lapáttal, amire jönnek még az ostoba, szánalmas magyarázkodásai, meg interjúi...

Az orvosi stáb megint egy teljesen más téma, megérdemelnék a napalmot.
igazából ennyi. kb mindennel egyetértek. Schuster kevés ide. napalm :lol:
Cali
Entrenador del Barça

2008.11.30. 19:15:37

15:22 - Jó hír lehet a madridistáknak, hogy gyakorlatilag Cannavaro, Diarra, Higuaín és Robben is felépült sérüléséből, így a Sevilla ellen minden bizonnyal valamennyien egyszerre térhetnek vissza.

madridista.hu
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.11.30. 18:06:19

Mental_Theo írta:senki nem fogja emlegetni,ha esetleg nyer a Barca.
egy 6-0-t sokáig emlegetnének :D de olyan nem lesz.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
I'm a legend
Jugador del Barça

2008.11.30. 17:57:41

Mental_Theo írta:Ne kárörvendjetek már a Madridon.úgy nem nagy dicsőség lesz megverni őket,hogy nem tudnak egy csapatot kiállítani,senki nem fogja emlegetni,ha esetleg nyer a Barca.

Amúgy meg tavaly a Madrid is jól ment az elején.
És ha nálunk lesérül Messi?
Vagy mellé Eto'o, Xavi,stb?
Hát szerintem a Real Madridot mindenképpen nagy dicsőség megverni :roll:
miihii
KHAL

2008.11.30. 17:54:11

Mental_Theo írta:Ne kárörvendjetek már a Madridon.úgy nem nagy dicsőség lesz megverni őket,hogy nem tudnak egy csapatot kiállítani,senki nem fogja emlegetni,ha esetleg nyer a Barca.

Amúgy meg tavaly a Madrid is jól ment az elején.
És ha nálunk lesérül Messi?
Vagy mellé Eto'o, Xavi,stb?
1.A margitot megverni mindig nagy diadal,függetlenül helyezéstől,kerettől,mindentől.
2.HA nyerünk,senki sem arra fog emlékezni később,h milyen minőségű csapat ellen,hanem csakis az eredményre!
3.Tavaly sajna nem cs az elején ment jól a reál,hanem végig hozták a pontokat...(és itt nem a sziporkázó játékukról,hanem a pontokról beszélek :twisted: )
4.Sérülés ügyben légyszi ne fesd az ördögöt!!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gyaliraul
Barça B
Kapcsolat:

2008.11.30. 14:42:13

barca99
Egyértelmű, hogy Calderónék a fő hunyók. De! A csapat taktikáját, felállását az edző állítja össze. Neki kell motiválni őket, neki kell tanácsokat osztani, neki kell irányítani őket. Mit láthatunk Schustertől? Ül, és néz ki a fejéből. Néha azt érzem, hogy legszívesebben eltűnne a kispadról (pláne, ha égünk). Mondjuk ilyen játék után én is elsüllyednék szégyenemben. A félidei utasításokat Manolo Ruiz intézi, a cseréknek Manolo Ruiz mondja el a teendőit, már ha erről van szó, és ámblokk a meccsen Manolo Ruiz beszél, kiabál, vagy éppen dühöng. Ezeket a játékosok is mondták. Mármint, hogy Schuster nem igazán kommunikál velük. Nézzünk szét más nevesebb szakvezetőknél. Ferguson, Wenger, Mourinho, Lippi, Capello, és még lehetne sorolni... mindegyikük együtt él a játékkal, nem ül, mint egy tök. Schuster egy 0, nálam már tavaly leírta magát. Idén rátett egy, sőt több lapáttal, amire jönnek még az ostoba, szánalmas magyarázkodásai, meg interjúi...

Az orvosi stáb megint egy teljesen más téma, megérdemelnék a napalmot.
Kép
Kép

madridista.
sadudetam
Barça B

2008.11.30. 14:38:51

Barcaforever írta:Raúlt olyan magabiztosnak látjuk a pályán, mint az egykori nagy francia vezért, a szintén balkezes Napóleont láthatták évszázadokkal ezelőtt a csatatéren, ha Guti olyan finom passzokkal lepi meg társait, amelyek könnyedsége már-már Da Vinci ecsetvonásaihoz hasonlíthatóak, vagy ha épp Van der Vaart labdakezelése történik olyan kiváló ritmusban, akár Mozart halhatatlan dallamai.

Most erre mit lehet mondani?Ritkán megyek a madridistára, de akkor mindig találok vmi gyöngyszemet. 8)
Nagyon komoly vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem bunkóságból mondom.
Forever Barca!!!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.11.30. 14:32:27

Az a szép ebben a Madridban,hogy mindig találnak valami kifogást:

-bírók
-sérültek

Csak úgy emlékeztetném őket,hogy Frank 1. bajnoki címénél konkrétan 9 sérültünk volt :wink: Nem kell mindig kifogást keresni!

Az meg már feletébb meglepő,hogy a Cipész mondja ezt!Egy edző nem mondhat ilyet,mégha legbelül tudja is,hogy nem tudnak így nyerni...
.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.11.30. 14:22:00

Raúlt olyan magabiztosnak látjuk a pályán, mint az egykori nagy francia vezért, a szintén balkezes Napóleont láthatták évszázadokkal ezelőtt a csatatéren, ha Guti olyan finom passzokkal lepi meg társait, amelyek könnyedsége már-már Da Vinci ecsetvonásaihoz hasonlíthatóak, vagy ha épp Van der Vaart labdakezelése történik olyan kiváló ritmusban, akár Mozart halhatatlan dallamai.

Most erre mit lehet mondani?Ritkán megyek a madridistára, de akkor mindig találok vmi gyöngyszemet. 8)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.11.30. 14:18:56

VdV leragadt a Bundesliga szintjén. Ez viszont a PD, kapásból van 5-6 jobb irányító játékos a Ligában. Körülményes, lassú, a "kivénhedt" Pires legalább kétszer ilyen sebességgel játszik. Mondjuk az sem igazán segítheti, hogy ebben a Realban kellene bizonyítania.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.11.30. 12:58:43

McLovin írta:Tegnap egy nagy Barcás cimborámmal néztük a Hétáfé - Reál meccset, és vmi fiatalt becserélt Schuster. Nem tom, hogy ki jött le, de a 2. félidőben történt a csere. Asszem B betűvel kezdődik a neve a srácnak. :roll: tud vki vmi infót róla, hogy hogy játszik, stb.? :) Kíváncsi vok, hogy a reál utánpótlásából kik kerülnek ki! :twisted: Ha vki tud vmi infót, pls írja le! :wink: Köcce! :wink:
Bueno együtt kezdte a Castillában Szalai Ádámmal ha jól tudom akkor mindkettő csatár csak míg Bueno kapott már lehetőséget a kupában (ahol góllal mutatkozott be) de így is kiestek...
Csak az a baj hogy az ifik között van nem egy tehetséges és bár DSzalaiért is voltak ajánlatok a nyáron ha jól tudom a NUmancia is vitte volna el mégsem engedték ám a nagycsapatban nem számítanak rá ráadsul plusz csatárt akarnak venni....érdekes.
Figinho
Jugador d'estrella

2008.11.30. 12:56:18

robbyt
Barça B

2008.11.30. 12:55:43

Én csak annyit tudok,hogy valami Bueno a neve!
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.30. 12:54:08

Tegnap egy nagy Barcás cimborámmal néztük a Hétáfé - Reál meccset, és vmi fiatalt becserélt Schuster. Nem tom, hogy ki jött le, de a 2. félidőben történt a csere. Asszem B betűvel kezdődik a neve a srácnak. :roll: tud vki vmi infót róla, hogy hogy játszik, stb.? :) Kíváncsi vok, hogy a reál utánpótlásából kik kerülnek ki! :twisted: Ha vki tud vmi infót, pls írja le! :wink: Köcce! :wink:
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
Lampiao
Jugador d'estrella

2008.11.30. 12:49:40

Sanama írta: Mármint,hogy VdV hasnosabb,mint Robihno? Vagy csak én értelmeztem rosszul? Mert szerintem nem egy megváltó VdV és Robinho közelébe sem ér.

Igen... Mert gekkodan azt írta, hogy " Emeletekkel üti a brazil A srácot.":D
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.11.30. 12:49:13

gekkodan írta:VdV-t nem Sneijderhez kell hasonlítani, hanem Robinhohoz. Emeletekkel üti a brazil a srácot. Ég és föld.
Mért ne lehetne Sneijderhez hasonlítani ??....egy poszt bár mindekttő szokott szerepelni a baloldalt(Sneijdert az Ajaxban is láttam itt játszani ahogy VdV-t is a Hamburgban) emellett mindkettő jól lövi a szabadrúgást bár szerintem Sneijder ebben is jobb ...
Robinho-t miért kéne hozzá hasonlítani???Robinho sokkal támadó szelleműbb ,gólratörőbb Vdv inkább irányító szerepkörű.
Robinho mostanában villog a Cityben ahol meghatározó játékos megkockáztatom hogy vezéregyéniség ehhez képest VdV sok esetben a padot koptatja és majdnem mindig Sneijder cseréjeként áll be és hogy csak a tegnapi meccset említsem miután Wesley elhagyta a pályát és a helyére beállt Vdv nem cak hogy érződött a játékon ,nem voltak olyanok a támadások és a szabadrúgásokat már nem is méltatom...
Ez az én véleményem,igen lehet hogy az átlagos szó kicsit radikális volt de én szeretem a véleményemet őszintén megmondani és Vdv-t őszintén szólva nem igen tartom sokra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gyurinho 2008.11.30. 12:50:57-kor.
mr.
Jugador d'estrella

2008.11.30. 12:49:08

Primitive írta:VdV a Hamburger sztárja volt, Ő volt ott az Isten. Eljött a Reálba, itt pedig nem tudott semmi újat felmutatni. A Reálban most egy átlagos playa. Ugyanúgy mint nálunk Henry, Ő is sztár volt az Arsenálba, eljött ide, tudjuk mi lett ezután.. A kettő között viszont az a különbség, hogy Henry idősebb, és szerintem egy angol ligából nehezebb átszokni a spanyolra.. :roll:
Azért szerintem Henry hasznosan játszik és ha elfelejti ezt a gurítást akkor itt is emlegethetjök Eto'o mellett(ami persze nem kis szó)
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.30. 12:48:33

Danka00792 írta:
Sanama írta:Mármint,hogy VdV hasnosabb,mint Robihno? Vagy csak én értelmeztem rosszul? Mert szerintem nem egy megváltó VdV és Robinho közelébe sem ér.
Emeletekkel üti a brazil a srácot.
Tehát Robinho üti emeletekkel VdV-t. Amiben egyetértek. Nem is értem, hogy hogy engedhették el Robinho-t. Vagyis miért nem adtak neki sok lehetöséget, mert madridistán olvastam a brazil nyilatkozatában, hogy nem kapott sok lehetöséget, ezt nem érdemelte meg, ezért elment -szerintem jogosan-.
Azt sajnálom nagyon, hogy nem láthatom játszani. (Nincs eurosport 2-m. :evil: )
Ja látom, összefolytak a betűk, sorry.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.11.30. 12:47:27

Sanama írta:Mármint,hogy VdV hasnosabb,mint Robihno? Vagy csak én értelmeztem rosszul? Mert szerintem nem egy megváltó VdV és Robinho közelébe sem ér.
Emeletekkel üti a brazil a srácot.
Tehát Robinho üti emeletekkel VdV-t. Amiben egyetértek. Nem is értem, hogy hogy engedhették el Robinho-t. Vagyis miért nem adtak neki sok lehetöséget, mert madridistán olvastam a brazil nyilatkozatában, hogy nem kapott sok lehetöséget, ezt nem érdemelte meg, ezért elment -szerintem jogosan-.
Azt sajnálom nagyon, hogy nem láthatom játszani. (Nincs eurosport 2-m. :evil: )
Primitive
Entrenador del Barça

2008.11.30. 12:43:27

VdV a Hamburger sztárja volt, Ő volt ott az Isten. Eljött a Reálba, itt pedig nem tudott semmi újat felmutatni. A Reálban most egy átlagos playa. Ugyanúgy mint nálunk Henry, Ő is sztár volt az Arsenálba, eljött ide, tudjuk mi lett ezután.. A kettő között viszont az a különbség, hogy Henry idősebb, és szerintem egy angol ligából nehezebb átszokni a spanyolra.. :roll:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2008.11.30. 12:43:18

Sanama írta:Vagy csak én értelmeztem rosszul?
igen, csak te
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.30. 12:42:10

gekkodan írta:VdV-t nem Sneijderhez kell hasonlítani, hanem Robinhohoz. Emeletekkel üti a brazil a srácot. Ég és föld.
Mármint,hogy VdV hasnosabb,mint Robihno? Vagy csak én értelmeztem rosszul? Mert szerintem nem egy megváltó VdV és Robinho közelébe sem ér.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.30. 12:38:50

VdV-t nem Sneijderhez kell hasonlítani, hanem Robinhohoz. Emeletekkel üti a brazil a srácot. Ég és föld.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.11.30. 12:33:53

Barcaforever írta:VdV átlagos????? :shock: Hát már bocsi, de egyáltalán nem egy átlagos játékosról van szó. :roll:
Szerinted a posztján (irányító poszton) nem jobb nála Sneijder,Guti??.... és csak a házonbelüli konkurenciát említettem...mellesleg szerintem kicsit túl van sztárolva eddig a szép sarkazós(asszem sarokkal volt az egyik találata itt)találatán kívül mit csinált hány momentumot lehetne kiemelni nála???....
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.11.30. 12:30:07

VdV átlagos????? :shock: Hát már bocsi, de egyáltalán nem egy átlagos játékosról van szó. :roll:
Kép
Lezárt