Nem szídtam én senkit:
Drigo írta:Inkább tennék egy-két észrevételt
Csak leírtam, hogy szerintem min lehetne még javítani, mert anank nem sok értelmét láttam, hogy 127.nek is leírjam, hogy mennyire király csapat vagyunk.
Az meg, hogy a Bayern játssza a saját játékát... Hááát, azt, hogy egy csapat jól védekezik szerintem nem lehet leszűkíteni német, olasz vagy spanyol csapatokra, elvégre védekezni mindenkinek kell, lehetőleg minél nagyobb hatásfokkal, azt meg általában a legjobb módszerekkel lehet. Csupán ennyit írtam. Valamint lehet bármilyen jó Messi 4-5 emberen ő sem tud átmenni, amennyiben kellően kicis távolságra vannak egymástól, így ennek szerintem igenis nagy jelentősége van.
Vkp: na pont ez a visszalépés. Kell is, és jó dolog is, de ennek is van egy határa, hidd el, hogy nem túl előnyös, ha a vkp-k a védővonalban futkosnak, kell, hogy hátul legyenek, amikor kellenek, de kell egy bizonyos határ a védelem és a középpálya között.
Nem akartam lehúzni a csapatot, nem akartam senkit elővenni negatív irányba, csak leírtam, hogy mit lehetne még pluszban tenni, mert ezeket lehet tanulni, de ami előre kell, azt a kreativitást nem lehet tanítani.
Szóval jó ez a csapat nagyon is, de sok jó cspat között csak egy lehet a legjobb Spanyolországban és "Európában" is.
Azért kiváncsi leszek mire leszünk képesek egy tényleg jó napot kifogó csapat ellen, mert eddig mind a Sevilla, mind az Atlético átlagon alulit nyújtott ellenünk magukhoz képest. Egy jó Nistelrooy pl egyet biztos berámolt volna nekünk, igaz egy jó Fabiano, vagy egy Kanouté is, legalábbis ekkora ziccerekből. Bár amíg Eto'ok Messik és Henryk szaladgálnak elől, addig egy gól hátul, több, mint kevés
Más:
Remélem a következő meccseken láthatunk egy-két érdekes szabi kombinációt a fiúktól. Mert látszik, hogy Pep készül erre, ráadásul sokat Messire játszik ki a csapat. Ami mondjuk földön nem meglepő, de a levegőben már annál inkább. Ma is volt egy, aminél a hosszúra érkezett Messi fejére a labda, ami két dologból is jó, egyrészt nemhiszem, hogy sokan számítanak arra, hogy pont az egyik legkisebb emerünk fejére megy labda, másrészt így, ha visszafejelei középen nagy valószínűség szerint magas emberek lesznek, ami nem hátrány egy-egy fejpárbajnál.