Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem viszont egyáltalán nem lepnek meg. Schuster óta masszív középcsapat, kiváló védekezéssel, és jól megszervezett csapattal. Mindig is tetszett a hozzáállásuk, és mindig is tisztelettel néztem rájuk. Schuster egy kiváló csapat alapjait rakta le Madrid déli részén, amit utódai folytattak. Ha jól megnézzük, ugyanaz a taktika, ugyanaz a szervezettség, ugyanaz a küzdés jellemzi a Getafe játékát. És emellett még szimpatikusak is.lionelmessi19 írta:A Getafe nagyon meglep engem... állati erősen játszanak a rangadókon eddig. Azért egy Barca-RM-Villar. hármasból kijönni 7 pontal (remélem..) nem semmi.
De mégis milyen jól megállják a helyüket.
Ja-ja, én is olastam az NSO-n is fenn van, elég kemény.gekkodan írta:Most olvasom, hogy az El Mundonak adott egy interjút Jesuli, a Tenerife játékosa, hogy vereségük esetén 6 ezer eurot kaptak fejenként és ezzel a Malaga feljutott az élvonalba. A Numancia biztosan feljutott már az utolsó fordulóra, mellette még a Malaga, a Sociedad és a Gijon pályázott a 2-3. feljutó helyre.
A Malaga állítólag 6 ezer eurot fizetett fejenként a Tenerife játékosainak, akik elveszítették a Malaga elleni utolsó fordulós meccsüket. A Gijon szintén nyert, így a Sociedad nem jutott fel.
Érdekes, hogy az érlelődő bundabotrány még az egykori Madrid elnököt is érintheti, hiszen a Malaga csapatának elnöke Fernando Sanz, aki Lorenzo Sanz volt Madrid-elnök fia.
Az érintettek persze tagadnak, a botrány úgy robbant ki, hogy egy interjúban a Tenerife egykori játékosa vallott a Sociadad elnökének kérdésére, mi szerint: "mennyit kell fizetnem majd? nem vagyok gyakorlott az ilyesmiben".
Én egy fikarcnyit sem szánom őket...Persze naon örülnék,ha egy hundert procentes realt ütnénk sokkal,de ez van ezt kell szeretni.Én csipázom is!gekkodan írta:Sajnálom egyébként a Madridot, mert idén nagyon égni fognak... Sajnos mire a zsebükbe nyúlnak és elkergetik a cipészt, már nagyon sokat fognak veszíteni. És ahogy itt mondta a kolléga, a Villareallal fognak harcolni, ha minden így folytatódik.
lluisllach89 írta:A Barcától lehetetlen lett volna mert nem tudnak leX-elni a Barcával, és a madrid se tudja megverni a madridot bár jelen állás szerint ott impossible is nothingKralo írta:Tyí ez a Getafe nem semmit tett le az asztalra röpke egy hét alatt. Ez még egy olyan költségvetésű csapattól is szép lett volna mint egy Real, egy Barca, vagy egy MU. Emelném kalapom, ha lenne.
A Barcától lehetetlen lett volna mert nem tudnak leX-elni a Barcával, és a madrid se tudja megverni a madridot bár jelen állás szerint ott impossible is nothingKralo írta:Tyí ez a Getafe nem semmit tett le az asztalra röpke egy hét alatt. Ez még egy olyan költségvetésű csapattól is szép lett volna mint egy Real, egy Barca, vagy egy MU. Emelném kalapom, ha lenne.
A madridista.hu szerint Pepe, Torres és Sneijder is sérülést szenvedett.ozsimiki írta:Sneijder sérülése komoly?
Nem számít,h Fabiano kiszállt, mivel madridéknál már senki se maradt szinte...Saviola gólja szép volt,meg kell adni...Eto'o is
3-1 JEEEEEEEEE, finom ilyenkor a whiskypalesz77 írta:off: olvasd el a PÜ-detlaxa1990 írta:Na a Margit hozza a formáját, hajrá Getafe hamár 2:0-ra visznek csak nyernek.![]()
On: hajrá Getafe![]()