Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na jó,de nekem ebből a vigyorból egy is bőven elég.inkább csak a tudását hagyja rájukBadi írta:nem pont arra gondoltam de miért ne? Ronaldinho nem lenne az "igazi" a mosolya nélkülZsolti írta:ha a vigyor(vicsor)gásra gondolsz,akkor inkább neeeee.Badi írta:reméljük minél többen lesznek és örökölnek pár dolgot![]()
![]()
nem pont arra gondoltam de miért ne? Ronaldinho nem lenne az "igazi" a mosolya nélkülZsolti írta:ha a vigyor(vicsor)gásra gondolsz,akkor inkább neeeee.Badi írta:reméljük minél többen lesznek és örökölnek pár dolgot![]()
Egyszer azt nyilatkozta, hogy kicsit boldogtalan, mert amikor megmondja a barátnőinek, h hány gyereket szeretne(6-7), akkor mind elmenekül.Bodi írta:Tényleg erről jut eszembe!Ronaldinho-nak van valami nője????![]()
Nemtom, de sztem biztos.Bodi írta:Tényleg erről jut eszembe!Ronaldinho-nak van valami nője????![]()
Asszem azért kérte mert nem tette még magát tul a szakításon Danielaval.Bodi írta:Ja,és most asszem van valami,hogy egy ideig nem játszik a válogatottban,mert megkérte rá az edzőt... Én legalábbis ezt hallottam!Úgyhogy most ritkán lehet része abban a megtiszteltetésben,hogy Ronadinhoval labdázgathat!
Lehet h ott se fog, mert páran azé pályáznak a posztjáraBodi írta:Arra várhat a dagi,hogy Madridban játszon együtt Ronaldinhoval.Elégedjen meg azzal,hogy a brazil válogatottban együtt játszhatnak!
Ronaldo is szívesen játxana Ronaldinhoval 1utt...Madridbanroniebarca írta:Szerintem meg kell Robinho!Ha Ronnie,Eto'o vagy Marquez megkapják az eus útlevelet akkor jöhet!Akkor nekünk lenne európában a legjobb támadósorunk!Amúgy meg valahol azt olvastam, hogy Robinho legszívesebben Ronaldinhoval játszana együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ráadásul non Eu-s!De az mindenképp jól járnak vele azok akik megveszik mert télleg nagyon jó!Charlie írta:Hát oké hogy nagy tehetség,de van 1 baxott erős középpályánk,minek ide?
C.
Azt mondják,hogy ő a legnagyobb brazil tehetség!Ezt nem én mondom,nem is a madridisták,hanem a szakértők....Badi írta:láttad már játszani? ilyen gyerek minden csapata elkell...Enrique írta:Én nagyon-de-nagyon remélem h nem fog itt kikötni...