Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De már az is jobbLa Pulga írta:"Adriano nem fog megázni, mert kapott egy jó nagy esernyőt Henry-tól"
![]()
Egész jól nyomta, de a rúgása felér egy hangyáéval.
Hajaj na valami hasonló jutott akkor nekem is az eszembe. Jól megoldotta.CFirpo3 írta:De sajnálom, hogy lefújták azt a támadást, amikor az esernyő cselt csinálta. Az kezd emlékeztetni a régi Henryra.
én is megvagyok vele elégedve,de elhagyhatna már az elgurítós lövéseit, ami angliában sok góllal párosult,de azóta vhogy erőtlen az összes...bikázza inkább meg, egy csak beakad.Cooltiszo írta:Nagy grat Henrynak! Jól játszott. Ha fejlődne helyzetkihasználásban akkor végképp elégedett lennék.
Pike helyett Caceres,meg Hleb helyett Anri és megegyeztünk...kabekabe írta:Én 2-3 csapattól eltekintva 1 meccsen sem játszatnám a legerősebb csapatot. Am nálam a legerősebb csapat sztem:CFirpo3 írta:Én a rangadókon inkább Őt játszatnám, minthogy Bojant vagy akárki mást. Henry-Eto'o-Messi csatársort szeretnék látni ezeken a meccseken. A tapasztalata és a higgadtsága nagyon sokat segíthet.
V.V-Dani,Pique,Puyi,Abi-Yaya-Xavi,Ini-Leo,Hleb-Eto'o
Ha Abi rossz formában van akkor Puyolt raknám a szélre középre pedig Marquezt. Ha Ini sérült lesz akkor Keitat raknám be helyette. Yaya am miért nem játszik mostanában?
már eléggé off, de pl a hétvégén is játszott, és elég hasznos volt...kabekabe írta: Yaya am miért nem játszik mostanában?
Én 2-3 csapattól eltekintva 1 meccsen sem játszatnám a legerősebb csapatot. Am nálam a legerősebb csapat sztem:CFirpo3 írta:Én a rangadókon inkább Őt játszatnám, minthogy Bojant vagy akárki mást. Henry-Eto'o-Messi csatársort szeretnék látni ezeken a meccseken. A tapasztalata és a higgadtsága nagyon sokat segíthet.
Nem történt meg. Nem játszott jól, nem is véletlen jött le. Ennyi, nem vitatom el a gólját, és hogy kellett hozzá. Azt se hogy voltak jó megmozdulásai azért.G-Jay írta:Megtörtént.lionelmessi19 írta:Lehet bizonyítani Monsieur, ismét.
Messi, Hleb és Xavi szolgálják majd ki, hogy Busquets passzairól és Alves betekeréseiről ne is beszéljek. A világ legjobbjai a háta mögött, be kéne venni az ellen kapuját végre!
Bár gondolom erre is rá kéne húzni, hogy nem volt valami nagy gól. (persze Eto'o góljainak 70%-a ilyen találat de az nem számít, persze ilyenkor meg jön h Henrynak meg az összes ilyen. Pedig azért láttam én már idén is nagy gólt tőle.)
Jólvan, nyugi, nyugi nincs semmi baj, nem húzom fel magam, huhh, nyugalom. Oké. Meditáljunk egyt, mély levegő.
nagy gól volt, csak nem a befejezés volt nagy, hanem a támadás, ami tititől indult, aztán nagyszerűen érkezett. persze kellett ehhez egy védőjét simán agyonverő messiG-Jay írta:
Megtörtént.
Bár gondolom erre is rá kéne húzni, hogy nem volt valami nagy gól. (persze Eto'o góljainak 70%-a ilyen találat de az nem számít, persze ilyenkor meg jön h Henrynak meg az összes ilyen. Pedig azért láttam én már idén is nagy gólt tőle.)
Jólvan, nyugi, nyugi nincs semmi baj, nem húzom fel magam, huhh, nyugalom. Oké. Meditáljunk egyt, mély levegő.