Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez alap. Sose csinál Messi féle szólókat,cseleket,de nem ez a feladata.gekkodan írta:Yaya Touré játéka ma is egy álom volt, elképesztő munkát végzett, imádom a játékát.
én ezzel értek 1et...Fernando írta:Én viszont pihentetném. Bojant kezdetném a Valencia ellen. Őis megérdemli végre már.
BizonyKatalán88 írta:Jelenlegi állás szerint 6 pontal vezetjük a tabellát?
Abszolút egysetértek! Itt van Henry előtt a lehetőség, hogy kitömje az ellenfelet!lluisllach89 írta:Henryt kéne középcsatárnak két szélről pedig Hleb és Messi támogatná ha nem menne neki jöhetne Bojan de mindenképp megérdemli a francia hogy középcsatárként kezdjen!
Én nem ezt tenném. Henryt kéne középcsatárnak két szélről pedig Hleb és Messi támogatná ha nem menne neki jöhetne Bojan de mindenképp megérdemli a francia hogy középcsatárként kezdjen!Ilúvatar írta:Eto'o nem fog játszani a kövi meccsen :S ez itt a para... Bojan fog beállni helyette sztem.boixosnoisbarca írta:Nagyszerű!1 megvan a 4ből!jövő7en is csak a győzelem!!!grat
3-1 a Getafe javára.Ilúvatar írta:owned real
életem legszebb napja ez a maiMessi 3. gólja nagyon tetszett, kikapott a madrid, szal