Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fú télleg, milyen undoritó gólt rúgott Cordoba. De Muntari gólja, az meg már az undoritóság tetőfoka volt. Eleve fura az undoritó szót egy milanos szájából hallanifir3bird írta:ezt nem hiszem el... innentől 6 pontos az Inter-fór. nehéz lesz innen visszakapaszkodni, főleg hogy Mourinhoval tovább játszák az undorító 1-0, meg 2-1-eket.
szerk.: a Milan kapott még1 tizit, ezt már bevarrta Ronaldinho.
énis remélem. nem kéne mégjobban leszakadni az intertől. kár hogy Ronaldinho kihagyta...nembaj idő még van! FOrza MILAN!!miihii írta:Remélem is!
FORZA MILAN!
A félidő végén is odadurrantott egy szép szabit a felső sarokra,léc lett...
Remélem is!MessiFan írta:Vehehehemiihii írta:Hopp,Palermo-Milan.25. perc.Jogos tizenegyes a Milannak.
Dinho lő..
KIHAGYTAAA!!!!
Attolmég nyerni fognak..
Vehehehemiihii írta:Hopp,Palermo-Milan.25. perc.Jogos tizenegyes a Milannak.
Dinho lő..
KIHAGYTAAA!!!!
Jogos. Sztem is hülyeség. Nem hogy Krikic meg Pedro nem játszik eleget, majd pont Giovinco kéne nekünk ugye?rszergej írta:Mire ő ide???salas9 írta:Nézem Juventus meccset,és Giovinco engem nagyon meggyőzöttNagyon tehetséges a srác,de ilyen 5-10 percekkel nem fog sokra menni
![]()
de örülnék ha nálunk lenne ez a srácDe sajnos nem lehetséges
![]()
Mire ő ide???salas9 írta:Nézem Juventus meccset,és Giovinco engem nagyon meggyőzöttNagyon tehetséges a srác,de ilyen 5-10 percekkel nem fog sokra menni
![]()
de örülnék ha nálunk lenne ez a srácDe sajnos nem lehetséges
![]()
Bezony. De nem értem. Hirtelen lent aztán fent? Na mind1 sajna az inter kikapott...Boixos írta:lecce-ASR 0-3
jövünk föl, mint az atom!
Udinese powaa.boixosnoisbarca írta:az a szemét Inter már megint hogy nyert...nevetséges h mindig 1 gollal nyernek..ráadásul a hétvégi az milyen volt...pppffff A "nagy" Ibra miután 5 ziccert kihagyott végre sikerült 1 labdát eltörnie amit Muntari színtén eltört és gol lett:Dna mind1 remélem idén nem ők nyernek!!!És a Milan se!!!
Lőtt ő 4-et is Realnak 1 meccsen, szóval jó arclui1698 írta:Jól tolta már a Zaragoza-ban is. 2006/2007-es szezonban volt, hogy duplázott a Real ellen.baas11 írta:Mit szóltok Militóhoz ?Azér nem semmi ,szinte Eto'o magásogokban vágja a gólokat egy olasz kis csapatban (már a Barcához képest)!!Pazar....
Idén is nagyon megy neki, ő a Genoa lelke. Az a kár, hogy a válogatottban nem kap elég lehetőséget.
és végül teljesen megérdemelten egyenlített a Torino.kulcsar.l írta:Torino vezetett a Milan ellen, de Pato góljával és Dinho szabadrúgásgóljával 6 perc alatt fordítottak.
Forza Milan!