Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a last.fm nevű oldalon regelve vagyok, és az számolja nekem, tavaly november óta. Kivéve amikor nem volt épp netem, szal azért teljesen nem mérvadó, de kb. Jelenleg 8800 lejátszsom van (kb 25 naponta).Már sok 200on felül jár, ugye a Windows Media Player számolja
Nemtudom hogy ez a valós ip cimedet mutatja e, de itt egy link.lopakodo írta:honnan tudom az ipcímet lekérdezni?
www.whatismyip.comlopakodo írta:honnan tudom az ipcímet lekérdezni?
Sportklubon megtörténhet, bármi...G-Jay írta:Sportklub most adja a Sporting elleni meccset akit érdekel. Épp szünet van.
(Ilyenkor mindíg reménykedem hogy lesz valami más az élőhöz képest, tök vicces lenne)
Szerintem én jövök egyböl utánad. 5.39 gb zeném van. De becsületemre legyen mondva, hogy hallgatom is rendesen öket. Már sok 200on felül jár, ugye a Windows Media Player számolja, plusz van 3 eredeti cd-m is, azokat általában cd-röl hallgatom.MichaaBee írta:hát én nem gyűjtögetem a zenéket, azt hiszem 600MB körül abszolút sereghajtó vagyok![]()
nekem 21 giga zeném vanMichaaBee írta:hát én nem gyűjtögetem a zenéket, azt hiszem 600MB körül abszolút sereghajtó vagyok![]()
Aham, gondolom mind lossless aztán vagy vagy 10 darab számodEnrique írta:Még mielőtt keménynek hiszitek magatokat, szólok, hogy nekem ~ 60 GB zeném van. (59,2)
Mivel több mint 24 nap mire végigtudnám hallgatni, ezért naponta nem túl nagy hányadát.CFirpo3 írta:És ebből mennyit hallgatsz nap mint nap?
És ebből mennyit hallgatsz nap mint nap?Slither írta: Az nem olyan sok, nekem közel 45GB van most a gépen, ami több mint 9000 szám. Pedig elégé visszafogom a letöltéseket.
Az nem olyan sok, nekem közel 45GB van most a gépen, ami több mint 9000 szám. Pedig elégé visszafogom a letöltéseket.Perrero írta:
csak ennyi zeném van...
ez kb 10,1 GB, 5,2 napnyi zene, durván 1500 szám![]()