Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De igenis jó. Ugyanis tudtak minden lépésemről, megbíztak bennem, és felelősségérzetet neveltek belém. 14 éves gyerek hollétéről tudjanak a szülők.Perrero írta:Ez SE jó, a kettő között van valahol az arany sztrádaVarga Tamás írta:14 évesen 8 óra után sehova sem mehettem, minden percemről be kellett számolnom.
Éljen a Forradalom!
Ez a teljes igazság. Persze vannak kivételek... Jelenleg úgy állunk, hogy a 34 osztálytársamból 8-9-en cigiznek (15 évesek!). És ez még jónak mondható!Varga Tamás írta: A mai 14 évesek egy jelentős része számára a pia, a cigi, a szex az egyetlen érdeklődési kör. Mintha nem lenne idejük. Nem fogják fel, hogy egy fejlődő szervezet számára a cigi károsabb, mint egy felnőtt ember szervezete számára. Az meg egy másik misét is megérne, hogy honnan van rá pénzük? Van egy-két tippem.
Lehet egyet nem érteni, de ez a véleményem.
Igazat beszél 100%-ig nem fél megmondani mit gondol!Minden tiszteletem az övéLa Pulga írta:http://www.indavideo.hu/video/Ciganybunozes_3
Le a kalappal a vajda előtt!La Pulga írta:http://www.indavideo.hu/video/Ciganybunozes_3
én is így látom a dolgokat. hogy honnan van pénzük? hát a véleményem az előző hszembe van foglalva...Varga Tamás írta:...
A lényegen sajnos nem változtat, de azért így kicsit más..Bányász írta:Azért az megnyugtat,h sokan hasonlóan gondolják,h nem normális 14 éves fejjel éjszakai életet élni.De ez a trend.A szomorú trend.És főleg amilyen világot élünk egy felnőtt ember se gondolhatja biztonságba magát éjjel az utcán...
Csak azt nem tudom,h a szüleik miért nem így gondolják ezt?
senzu írta: közben új infohoz jutottam
443: Pöttöm : A kislány nem diszkóba ment hanem fellépése volt. (táncos volt) utána meg volt valami rendezvény. A kultúrház kb. háromszáz méterre volt a házuktól. Összeveszett a barátjával a buliban, és nem ment haza a barátaival. Hanem később indult el egyedül. Felajánlották hogy elkísérik de hárított, hogy öt perc alatt hazaér felesleges. Ez lett a veszte.
Ott a pont!Ugyanazt irtad amit én!És én tudom h fellépésen volt meg ilyenek,de akkor is nem kéne mászkálni egyedül ilyenkor föleg nem lányoknak!!Ettöl függetlenül sajnálom nagyon!lionelmessi19 írta:Sajnálom nagyon, szörnyű.![]()
Amúgy pedig:
Egyrészt nem néz ki 14 évesnek, egyáltalán nem, másrészt pedig 14, de még 16 évesen se járjon egy lány egyedül bulizni, főleg ne vidéken. Sőt 14 évesen inkább még egyáltalán ne.
Dobj már valami linket erről! Kurucinfo nem ér..senzu írta: miért ??? (természetesen c típusúak)
Ja csinálnak 10/1-et a többit meg a c.ék. A végén még kiderül hogy ő volt a hibás mert táncolni ment 14évesenZsolti írta:
magyarok szerinted nem csinálnak ilyet????
ne legyünk már ilyen egyszerűek..![]()
amúgy sajnálom meg minden,de Bányásszal értek egyet...14 évesen még barbiznia kellene otthon a barátnőivel.
mi az,hogy természetesen c típusúak?
Jó hát nem tudom...ezt eddig nem tudtam.Így azért más de valahogy nekem az se stimmel,h 14évesen buliba összeveszik a barátjával...biztos maradi vagyok.De nekem ez nem természetes 14 éves viselkedés...senzu írta:közben új infohoz jutottamBányász írta: Jöhetett volna igaz bár hozzáteszem nem jellemző az,h 14éves lányok éjjel mászkálnak haza a nagymamától.
De ez csak az egyik oldala volt a mondandómnak...mert a másik lényeges,h miért egyedül?Amilyen világ van(hú de öregurassan hangzik) még én is félek egyedül az utcán.
És nem feltétlenül kell megtörténnie de megtörténnek ilyen és ehhez hasonló dolgok egyre többször...szóval lassan már számítania kell rá az embernek...sajnos.
443: Pöttöm : A kislány nem diszkóba ment hanem fellépése volt. (táncos volt) utána meg volt valami rendezvény. A kultúrház kb. háromszáz méterre volt a házuktól. Összeveszett a barátjával a buliban, és nem ment haza a barátaival. Hanem később indult el egyedül. Felajánlották hogy elkísérik de hárított, hogy öt perc alatt hazaér felesleges. Ez lett a veszte.
közben új infohoz jutottamBányász írta: Jöhetett volna igaz bár hozzáteszem nem jellemző az,h 14éves lányok éjjel mászkálnak haza a nagymamától.
De ez csak az egyik oldala volt a mondandómnak...mert a másik lényeges,h miért egyedül?Amilyen világ van(hú de öregurassan hangzik) még én is félek egyedül az utcán.
És nem feltétlenül kell megtörténnie de megtörténnek ilyen és ehhez hasonló dolgok egyre többször...szóval lassan már számítania kell rá az embernek...sajnos.
Tudom,h nem azon van és tudom,h nem szabadna de lassan már számolni kell az ilyennel.Charlie írta:Nem a nagymamán van a lényeg, nem lenne szabad így végződnie, bármikor megy az ember az utcán.
Én se szívesen sétálok hazafelé buliból vagy akárhonnan este.
C.
azt hiszem mindenki egyetért abban,h nem szabadna...ez nem is vitás.Charlie írta:Nem a nagymamán van a lényeg, nem lenne szabad így végződnie, bármikor megy az ember az utcán.
Én se szívesen sétálok hazafelé buliból vagy akárhonnan este.
C.