Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
noname
Llegenda del Barça

2008.12.07. 17:08:27

Messi, Xavi, Puyol, Valdes, Henry, Alves, Toure and Marquez.
Ők pihennek a BL-meccsen!
Érdekes lesz.Hiányzik a kapus, a 3 legjobb védőnk, a 2 legjobb kp-nk,illetve Messi.És van ezenkívül egy olyan érzésem h Etoo csak csereként jön be ha muszáj.
Érdekes kis meccs lesz és ha tippelni kell, azt mondom h a cserék úgy mennek ki a pályára h most megmutatják és teljsene lemossák az ukránokat! :twisted:
A Fifa egy szégyen
aynas
Capitá del Barça

2008.12.07. 13:14:31

hát ez a meccs a presztizsen kívül semmiről nem szól. hazai pályán illne valamit alkotni, de sérülést a rangadók előtt nem érdemes kockáztatni.

Az én kezdőm

Pinto/ Jorquera

Corcoles, Pique, Cacares, Sylvinho

Busquets, V. Sanchez, V. Vazquez

Pedro, Bojan, Jeffren

cserék: Hleb, Keita, Abraham, Eto'o, Abidal, Gudjohnsen
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.12.07. 13:11:20

Inkább azt írnám le, kiket pihentetnék mindenképp: Valdes, Alves, Puyol, Marquez, Toure, Xavi, Leo, Samu, Titi.
Persze akkor kik játszanának? Pinto, Sylvinho, Abidal (kell a játék a sérülése után), Piqué, Cáceres, Hleb, Gudjohnsen, Keita, Busquets, Bojan, Pedro. Tudom, ebből a névsorból nehéz kirakni egy kezdőt, de mondjuk Xavi, Alves, vagy Henry játszhatna egy félidőt. A lényeg: A kulcsemberek legyenek frissek a hétvégére, hisz a Real a sérülések miatt nem nagyon engedheti meg a játékosai pihentetését a bl meccsen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
McLovin
Capitá del Barça

2008.12.07. 13:06:34

gianni írta:Na én csávit nem játszattnám
Egy félidőt elporoszkál ott fent, aztán nem tom, vkit Pep Mester beküld a helyére!!! :wink:

szerk: "Sávinak" hívják barátom! :wink:
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
noname
Llegenda del Barça

2008.12.07. 13:00:55

Nálam ez a kezdő:
Pinto-Alves-Pique-Caceres-Syl-Busquets-Guddy-Keita-Hleb-Bojan-Pedro
Látom más is hasonló véleményen van. :P
A Fifa egy szégyen
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.12.07. 13:00:24

norbert55 írta:A Roma végülis lehet csoport első de a Pana a Porto és a Lyon sztem tuti 2.
Hát, a Roma még az sem biztos, h továbbjut. Nem tűnik nehéznek, egy x elég a Bordeaux-val, de franciák okozhatnak meglepetést, elég jó játékosaik vannak(Courcuff, Cavenaghi)
gianni
Entrenador del Barça

2008.12.07. 12:57:36

McLovin írta:Én Jorquérát és Cacerest úgy tépném be a kezdőbe, mint a ZATOM!!! :D Plusz Jó lenne, ha egy Bojan-Henry-Hleb kezdő támsorunk lenne!! :wink: Középpályán Bousquets, Keita és Xavi elfutkározik. Meg azér Córcoles is jó lenne kezdőnek. Alves hadd pihenjen egy kicsit.

off: valóban jól esne, ha a csapat halálra répázná a MU-t, legalább lenne mivel szivatni az idióta mánkeszteres ismerőseimet!!! :D
Na én csávit nem játszattnám
McLovin
Capitá del Barça

2008.12.07. 12:53:29

Én Jorquérát és Cacerest úgy tépném be a kezdőbe, mint a ZATOM!!! :D Plusz Jó lenne, ha egy Bojan-Henry-Hleb kezdő támsorunk lenne!! :wink: Középpályán Bousquets, Keita és Xavi elfutkározik. Meg azér Córcoles is jó lenne kezdőnek. Alves hadd pihenjen egy kicsit.

off: valóban jól esne, ha a csapat halálra répázná a MU-t, legalább lenne mivel szivatni az idióta mánkeszteres ismerőseimet!!! :D
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2008.12.07. 12:53:20

Szeretem azt amikor egy csapat erős csapatokat legyőzve jut be egy torna döntőjébe. Nem tudom de az biztos hogy az Inter a Bayern vagy a MU-et az utunkba sodorja majd a szél. De az is jó lenne ha a Liverpoolal találkoznánk. Jó lenne elverni egy ilyen "színtelen-szagtalan" focit játszó csapatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2008.12.07. 12:53:47-kor.
kilibarca
Capitá del Barça

2008.12.07. 12:45:56

Kedden laza meccset várok egy teljes pihentetéssel , bár Pep lehet rám cáfol én ezt a csapatot várom:
Pinto/Jorquerra-Sylvinho-Cáceres-Piqué-Alves/Puyol-Keita-Busq-Gujohnsen-Hleb-Bojan-Pedro

Nagyon kíváncsi lennék egy ilyen csapatra, szerintem olyan formába vagyunk akár milyen csapattal megverjük a Sahtart. :)
samy85
Capitá del Barça

2008.12.03. 17:59:07

szasztok! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én annak örülnék ha a bl-ben +int a Man. Utd. lenne az ellenfél. Csak azért hogy +mutassuk nekik hogy a tavalyi továbbjutásuk rajtunk csak szerencsefaktor volt. És mi voltunk a jobbak akkor is. :D Messi zsiporkázik, Eto'o ontja a gólokat, és Henry is jól pörög. A középpálys sorunk átjátszhatatlan, + Xavi pazarabbnál pazarabb labdákkal tömi a támadóinkat. A védelmünk pedig akár 2csapatot is fel tudna tartóztatni. Ja és még Casaresről annyit.hogy legalább olyan jól jártunk vele mint a Madrid a Ramossal. CSak többet kéne kicsit játszatni.

A classicon biztos hogy gólt fogunk lőni, ezért a Casillas féle nyilatkozatot,(azt h 1-0ra nyernek a Camp Nouban ) el kell temetni.
A bl-ben a döntőbe várom a csapatot a jelenlegi formájkat tekintve ez nem nagy elvárás.
Amit hiányolok az az hogy mikor labdát vesztünk nincs azaz azonnali visszatámadás és labdaszerzés amit pl. a Raiikard éria alatt tapasztaltunk. 8) :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.12.01. 14:05:35

ozsimiki írta:
norbert55 írta:
Sztem a Roma,Panatinaikosz,Porto,Lyon 4-esből lesz vki az ellenfelünk.
ebből kettő nagyon jó eséllyel csoportelső lesz :wink: másik kettő is sanszos :wink:
Így van. Egyre inkább úgy alakulnak az eredmények, hogy nem éri meg csoportelsőnek lenni...
Rivaldo-A Legnagyobb.
bali 15
Director del Fútbol

2008.12.01. 14:01:05

Hm ez jó :D . A youtube-on (az ilyen bl-es filmeken) majdnem mindenki a barcelonát mondja a legnagyobb esélyesnek. De várom már a rájátszást :twisted: :twisted:
Hányadikán lesz a sorsolás?
norbert55
Entrenador del Barça

2008.11.27. 16:55:22

A Roma végülis lehet csoport első de a Pana a Porto és a Lyon sztem tuti 2.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.11.27. 16:53:36

norbert55 írta:
ebből kettő nagyon jó eséllyel csoportelső lesz :wink: másik kettő is sanszos :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.11.27. 16:47:36

Group A Pts
Roma 9
Chelsea 8
Girondins 7
CFR Cluj 4

Group B Pts
Inter M. 8
Panathinaik7
Anorthosis 6
Werder B. 4

Group C Pts
FC Barcelona 13
Sporting Clube 9
Shakhtar D. 6
FC Basilea 1

Group D Pts
At.Madrid 11
Liverpool 11
Marseille 3
PSV 3

Group E Pts
Manchester 9
Villarreal CF 9
Aalborg BK 5
Celtic G. 2

Group F Pts
Bayern M. 11
O. Lyon 11
Fiorentina 3
Steaua B. 1

Group G Pts
Arsenal 11
Porto 9
Dynamo K. 5
Fenerbahce 2

Group H Pts
Juventus 11
Real Madrid 9
FC Zenit 5
FC Bate 2

Ugye a Villarreal és a Real tuti h nem lehet az ellenfelünk.Az Atma remélem csak csoport 2. lesz.És így eleve 3 lehetőség kilőve a 7-ből.

kabekabe
Entrenador del Barça

2008.11.27. 16:22:42

DaveN írta:
OvaMind írta:
Fernando írta:Tehát maradnak ezek a lehetséges csapatok számunkra:
-Chelsea/Roma/Bordeaux - Mindháromnak örülnék.
-Panatinaikosz/Inter/Amortoszisz - Nah gyere Inter!
-Bayern München - Ezsem lenne kis meccs!
-Porto - Nemvalószínű, hogy adná a TV. Elég egyértelmű.

Remélem a Chelsea, Inter, Bayern 3-asból kerül ki az ellenfelünk. :wink:
Hát sztem inkább kapjuk a Famagusztát és legyen és sima meccs amit nem ad a tv de viszont biztosan továbbjutunk, minhogy játszunk egy fantasztikus meccset a Chelsea-vel és kiessünk... Én nagyon elégedett voltam a tavalyi sorsolással :D nem voltak nagy meccsek (Celtic, Schalke) de biztosan ott voltunk a 4-ben. Egy ilyet most is elfogadnék, az elődöntő/döntőben pedig kis meccs már nincs, de azokat kis szerencsével (ha addig nem durran ki a lufi :? ) megnyerhetjük

megvan a 100. hsz :D :D :D :P
Én most a Chelsea, Famaguszta, Pana 3-asból kerül ki az ellenfelünk. Ellenük kiváncsi lennék a csaapat játékára.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.11.27. 16:00:44

Aztmondom, inkább az elején mérkőzzünk meg egy erős csapattal, csak erőfelmérésképpen is. Ha kiesünk, hát kiesünk. Jobb mintha az elődöntőben buknánk ki, erő szempontjából is.
DaveN
Jugador del Barça

2008.11.27. 15:55:57

OvaMind írta:
Fernando írta:Tehát maradnak ezek a lehetséges csapatok számunkra:

Hát sztem inkább kapjuk a Famagusztát és legyen és sima meccs amit nem ad a tv de viszont biztosan továbbjutunk, minhogy játszunk egy fantasztikus meccset a Chelsea-vel és kiessünk... Én nagyon elégedett voltam a tavalyi sorsolással :D nem voltak nagy meccsek (Celtic, Schalke) de biztosan ott voltunk a 4-ben. Egy ilyet most is elfogadnék, az elődöntő/döntőben pedig kis meccs már nincs, de azokat kis szerencsével (ha addig nem durran ki a lufi :? ) megnyerhetjük

megvan a 100. hsz :D :D :D :P
www.joszaki.hu

"Az emberek majd megvitatják, milyen volt a játékvezető, nekem azonban nincs erőm ehhez. Most csak élvezni akarom, amit elértünk." (Josep Guardiola)
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.27. 15:43:41

palesz77 írta:azért ez a veretlenségi sorozat maradthatna... :D de amúgyis, milyen ütős még ez a B csapat is, amit itt leírt mrmonster előttem. ezzel se kéne szégyenkezni szerintem
Na jó! :D 1:0-ban kiegyeznék! :D Midnenképpen a cseréket és tartalékot kell játszatni:
1. Az általános bivaly erős kezdő csapat fáradt lesz
2. tétje nincs a meccsnek
3. a cserék és a tartalék is játszon
4. mer' sajt! :D
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.11.27. 15:31:11

azért ez a veretlenségi sorozat maradthatna... :D de amúgyis, milyen ütős még ez a B csapat is, amit itt leírt mrmonster előttem. ezzel se kéne szégyenkezni szerintem
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.27. 15:28:05

mrmonster írta:Nagyszerű, hogy így lenulláztunk mindenkit ismét a csoportkörben, így a bajnokságbeli Madrid és Villarreal elleni meccsek közötti utolsó csoportmeccsen lehet pihenni egy kicsit, és Nou Camp ide vagy oda, eléggé tartalékosan fogunk szerintem kiállni a Doneck ellen.
Ha mindenki egészséges lenne, akár lehetne egy full cserecsapat is:
Pinto - Corcoles, Pique, Caceres, Sylvinho - Gudjohnsen, Busquets, Keita - Pedro, Bojan, Hleb.
Osztom a véleményt. Nekem egy x abszolút elég lenne, de ha kikapnánk, annyira lennék dühös, mintha x-elnénk! :D
Kép
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.11.27. 15:23:16

Nagyszerű, hogy így lenulláztunk mindenkit ismét a csoportkörben, így a bajnokságbeli Madrid és Villarreal elleni meccsek közötti utolsó csoportmeccsen lehet pihenni egy kicsit, és Nou Camp ide vagy oda, eléggé tartalékosan fogunk szerintem kiállni a Doneck ellen.
Ha mindenki egészséges lenne, akár lehetne egy full cserecsapat is:
Pinto - Corcoles, Pique, Caceres, Sylvinho - Gudjohnsen, Busquets, Keita - Pedro, Bojan, Hleb.
Előre a TITOlusokért!
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.11.27. 15:22:33

Fernando írta:Hát elég érdekesen alakul ez az A csoport. Az utolsó párosítás: Chelsea - Kolozsvár, Roma - Bordeaux. A Chelseanek nem szabad lazítania, szerintem behúzza a meccset és így lesz 11 pontuk. Jelenleg van nekik 8. A Bordeaux ha tovább akar menni, megkell verniük a Romát és akkor lesz nekik 10. Így Chelsea, Bordeaux, Roma sorrend lenne. De ha a Roma megveri a Bordeaux-ot, akkor sima. Roma, Chelsea, Bordeaux továbbjutás lenne, döntetlen esetén is. Szerintem ez az esélyesebb, döntetlen esetén is a Roma Chelsea kettős jutna tovább, csak akkor az angolok lennének az elsők. A lényeg, hogy ha nyer a Roma és a Chelsea is akkor elég nagy esély van rá, hogy velük játszunk megint. Megis mondom miért:

A B csoport még egy olyan csoport, hogy onnan is játszhatunk még akár három csapattal is. Mégis a legesélyesebb az Inter szerintem. A Panatinaikosz megveri a Famagusztát ugyanis csak 1 pont a különbség köztük, és ha nyerne a ciprusi csapat kiejtené a görögöket, és ezt szerintem elakarják azért kerülni. Jelen pillanatban első az Inter, és én úgy számolok, hogy a végén mégis csak második lesz. Szerintem kikapnak Brémában. A németek beszeretnének jutni az UEFA-kupába, és ezért megverik az Intert. Így a milánóiak lesznek a másodikak.

A D csoport is érdekes. PSV és a Marseille is otthon játszik az utosló fordulóban, és mindkettőnek 3 pontja van tehát kűzd az UEFA kupáért, itt kérdés, hogy melyik idegenbeli csapat tud jobb eredményt elérni, mert akkor azlesz a csoportelső. Én a Pool-ra szavazok, szerintem ők inkább megütik a PSV-t, mint az Atlético a Marseille-t. Így tehát az Atlético lenne a második, ellenük meg ugye még nem játszhatunk.

Az E csoport sima. Manchester, Villarreal 9-9 pont. Utolsó forduló, Man Utd-Aalborg, szerintem sima egyes, és így a Manchester jut majd tovább elsőként, a Villarreal egyébként a Celticcel játszik idegenbe, tippem egy X. De ezen már semmi sem múlik. A sárga tengeralattjáróval ugyancsak nem játszhatunk.

A F csoportban is már minden eldőlt. Lyon Bayern továbbjutó, ráadásul egymással játszanak az utolsó körben, Franciaországban, így én a Lyont mondanám csoportelső esélyesnek. Tehát számomra marad a Bayern München.

A G csoportban is van két továbbjutó, Arsenal (11), Porto (9). Az utolsó párosítás: Porto-Arsenal. Most szerintem ez vagy x vagy Arsenal győzelem lesz. Nem érzem idén valami túl veszélyesnek a Portot. Szerintem marad a csoportállása. Tehát Porto a 2. helyen.

A H csoportban is minden eldőlt. Juve, Real továbbjutó. A Juve otthon játszik majd a BATE-vel, a Real meg a Zenittel. Lényegtelen mit játszik a Margit, mert a Juve szinte biztosan megüti a BATE-t otthon egy gyenge kezdővel is. Így a Real lenne a második velük ugyancsak nem játszhatunk.

Tehát maradnak ezek a lehetséges csapatok számunkra:

Nekem teljesen mindegy, kivel játszunk, egyedül a 'Poolt szeretném elkerülni. A legangolosabb focit ők játsszák, és a beívelések ellen sokszor nincs ellenszere a Barcának, + Torres is rendre eredményes volt ellenünk.
Szerintem a többi lehetséges ellenfelet vernénk.
Alessandro
Jugador del Barça

2008.11.27. 14:34:04

Ha nincs az az 1 gól se, még 11-esekről sem beszélnénk... ennyi...
Válasz küldése