Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam sincs. Mert neked mennyit mutat?lionelmessi19 írta:Nálam nincsen az ég világon semmi probléma.soadroli írta:Az"eurobarca" órával megint gond van...nálam fél órát siet
Nálam nincsen az ég világon semmi probléma.soadroli írta:Az"eurobarca" órával megint gond van...nálam fél órát siet
Megvan.breywol írta:Üdv. Bocsi, nem tudom hova kellett volna, rem itt is megfelel. Nem tudok privi üzit küldeni, s azt írja, hogy forduljak egy moderátorhoz. Ezennel jelezném ezt a hibámat. Remélem készséggel áll vki rendelkezésemre, hogy orvosoljuk a hibát. Köszönet!
Megvan.MichaaBee írta:"Guardiola ünnepelte túl a csoportgyőzelmet"
szvsz kimaradt a nem
Miért nem mentek fel a rojadirecta.com-ra és ott elég sok linkből tudtok mazsolázni. Meg persze már másnap le is tudjátok tölteni az egész meccset.MichaaBee írta:CFirpo3 írta:Ajánlanám, hogy a Következő meccsek alatt legyen ott, hogy melyik TV csatorna adja a mérkőzést, mert egy nap ezren megkérdezik és biztos sokakat érdekel.
vagy ha egyik csatorna sem, akkor a Távkapcs a kézben interentes meccsnézés topichoz link![]()
szerk.: pedig korábban volt!
Csak az reklámnak minősült. Jó ez így.MichaaBee írta:CFirpo3 írta:Ajánlanám, hogy a Következő meccsek alatt legyen ott, hogy melyik TV csatorna adja a mérkőzést, mert egy nap ezren megkérdezik és biztos sokakat érdekel.
vagy ha egyik csatorna sem, akkor a Távkapcs a kézben interentes meccsnézés topichoz link![]()
szerk.: pedig korábban volt!
CFirpo3 írta:Ajánlanám, hogy a Következő meccsek alatt legyen ott, hogy melyik TV csatorna adja a mérkőzést, mert egy nap ezren megkérdezik és biztos sokakat érdekel.
Már volt róla szó de valami miatt(jogdíj v valami) nem lehet...Bár azt nem értem h pl az acmilan.hu-n mért lehet???CFirpo3 írta:Ajánlanám, hogy a Következő meccsek alatt legyen ott, hogy melyik TV csatorna adja a mérkőzést, mert egy nap ezren megkérdezik és biztos sokakat érdekel.
Szerintem így is helyes, bár szokatlan kissé.kennyke írta:Győzelemért és csoportelsőségért cikkben az alcim szerintem igy helyes: A SPORTING NEM ADJA MAJD OLCSÓN A BŐRÉT a A SPORTING OLCSÓN NEM ADJA MAJD A BŐRÉT helyett.