Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na igen az ilyen az én agyam is elborítja, tnap dühömbe leis töröltem..Pedig egy (Buffon,Chiellini,Criscito,Naldo,Behrami-Hamsik,Moutinho-Cassano,Diego,Tiago Neves-Trez) csapatnak nem így kellene muzsikálni ahogy nekem teszik.Tavalyi szezonban bekezdtek,de akkoris a kp-ám ontotta a gólokat,megvertük a Milánt,Intert idegenbe 4-0-ra aztán elfogyott a lendület 8.lettem a bajnokságba agyfárasztó vereségekkel amiket írtál.Mindezt hazai pályán nagyrészt,2lövésből két kapott gól(persze nekem 25ből egyse), folyamatos 98.ik percig tartó hosszabbítások.A csatárok meg szinte hasznavehetetlenek, labdát tartani nem tudnak, teljesen mind1 szinte hány csatárral játszok,illetve kik azok, szezononkénti 10gól egy Eto'o-tól,vagy Treztől édeskevés.De a védelmem ugyanez, kb mintha nemis lennének.simán lefejeli átbassza őket egy Bate támadó is...Lehet énvagyok a f*szláma(bár kétlem) de egyre jobban erősödik bennem az érzés, hogy ez a játék bizony egy kalap sz*r,legalábbis tele van olyan bugokkal amitől az ember hajlamos a falnak menni.kovinho írta:Megint rohadt idegesítő, hogy a meccseim 90%-ban azon mennek el, hogy az ellenfél 3 kapuralövésből (ebből egy megy kapura!) rúg egy gólt, míg mi 15 helyzet után tudunk csak egyenlíteni. Miért célja a játéknak ez? Miért nem tudják ezt kijavítani? Még pár meccset letolok, ha ugyanez lesz, akkor hagyom a francba, ha a peccs se javít rajta, akkor meg...
Még egy dolog, miért van az, hogy a csatáraim, - akármilyen beállítást is végzek a taktikán - nem tudnak gólt lőni? 5 csatár van a keretben, és 11 forduló után mind, egytől egyig gólképtelen... és ebből az 5 csatárból egyedül egy embernek van 6-os átlag felett az átl. teljesítménye...
Tegyél rá az alap árára 1 millió eurót/fontot. Én így szoktam, ha nincs valakire szükségem.varnagykrisztian írta:Sziasztok.FM09-ben a 2. szezont nyomom!Bajnok,bajnokok ligája,spanyol kupa,európai szuperkupa, és spanyol szuperkupa győztes vagyok!!!A 3. szezonra megvettem a Real Madridból Rafael van der Vaart-ot 8,5 millió euróért s ezért majd el akarom adni Hleb-et!!!Tud valaki segíteni hogy kb. mennyi millió euróért tudom elpasszolni???KÖSZI,hajrá BARCA!!!
Nekem 103-ért odaadták. Igaz, hogy megnyerem általában az összes sorozatot, szóval van mibőlvarnagykrisztian írta:Hali.Meg akartam venni az FM09-ben C.Ronaldo-t a Barcába az első idényem után!!!210 millió euróért adták volna, jó helyen van Manchesterben!!!![]()