Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel nem volt győztes gól, erre egyetlen emberpalánta se tud válaszolni.Alessandro írta:bali 15 írta:nagy sztár a hátán viszi a csapatot,és az később összeomlik.
Nem úgy mint tavaly CR7 kiemelkedett az MU-ból. Akiről a döntőben bebizonyosodott hogy mennyire gyenge......jó játékos de gyenge.(pszichikailag)
Emberpalánta!! Te hol élsz??? A győztes találatot szerinted ki szerezte a döntőben???
bali 15 írta:nagy sztár a hátán viszi a csapatot,és az később összeomlik.
Nem úgy mint tavaly CR7 kiemelkedett az MU-ból. Akiről a döntőben bebizonyosodott hogy mennyire gyenge......jó játékos de gyenge.(pszichikailag)
Azért én jobban örültem volna ha rúgunk hármat, és viccből ezuttal nem kapunk gólt már megint, hanem csak úgy rúgunk kettőt. Nekem ez tetszett volna.Kluivert23 írta:Így kell ezt csinálni, 3-0ra elhúzni, aztán ha kapunk 2őt még adunk nekik 2őt!!! Szép volt, gratula!!!
Nem csak kapnánk, hanem kapjuk is.ozsimiki írta:Egyelőre csak a gólókat láttam, ennyit jelent,h ott van Messi, óvni kell bárminél jobban,és most kijelentem,h Messivel végig, bajnokság meglesz. Bl sok mindentől függ,de jelenleg,JELENLEG, mi kapnánk a legkisebb oddsot...
A BL-ben még nincs sárgája. A bajnokságban van már 4 db.Mihu írta:Srácok, lehet elkerülte a figyelmemet, de Eto'o összeszedett 2 sárgát, és azért nem játszhat? Vagy csak egyszerűen Pep döntött úgy hogy most padozik?
www.rojadirecta.com www.myp2p.euBarcafery16 írta:Nem tud vki linket a meccshez??:D
Forza Barca!