Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez mekkoraPerrero írta:így profilból elég győzikésVictor_Valdes írta:Na ki van a képemen? Online FM-esek le ne lőjék.
Legjobb képet választottad hallod..Victor_Valdes írta:Na ki van a képemen? Online FM-esek le ne lőjék.
egy cipőben járunkszajko írta:Én is csatlakoznék. Bár szinte senkit se ismerek innen...
Többen mondták már hogy sosem növök fel..Perrero írta:sajnálom, én gyerekes vagyok, szóval beszállok a bugiba
lm19, örülök, hogy a rendszerhibát sikerült orvosolni... jössz Te még az én utcámba![]()
![]()
![]()
ezt a fotót is nekem köszönhetedDrigo írta:Hú mekkora ötlet ez a rakjunk ki fórumozót.
Ebből nem maradhatok ki. Sokat gondolkoztam kit válasszak még végre megszállt az ihlet. Nem kezdem el felsorolni a jó tulajdonságait, mert arra kevés lenne egy élet is.
Sajnos szingli fotót nem találtam, csak olyat, ami páros valami "suttyóval" (Nagy Feróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó)
Fogadjátok hát tőlem fórumunk kétségkívül legnagyobb alakját![]()
Szerénység mindenekelőtt, ezt tartsátok észben.
ááá Savi! kösz, hogy gondoltál rámSaviola írta:Szandi írta:Savi, ezt a cicafiút én már lestoppoltam tegnap, asszem Csongor még szabad...siess, mert már nem sokáig, talán Zsu is beszáll![]()
Kénytelen leszek mást keresni.De már meg is van..
Szandi írta:Savi, ezt a cicafiút én már lestoppoltam tegnap, asszem Csongor még szabad...siess, mert már nem sokáig, talán Zsu is beszáll
Savi, ezt a cicafiút én már lestoppoltam tegnap, asszem Csongor még szabad...siess, mert már nem sokáig, talán Zsu is beszállSaviola írta:Mivel a szeretőm egy egoista meleg,s saját magát rakta ki,nem engem,ezért megy ki a másik cicafijú.
Ebben én is benne vagyok.Holnap veszek le képet iwiwről és kirakom magamat.Zozzy 5 írta:Ezennel szeretném bejelenteni egy régi hagyomány felidézését körünkben. Szandival és VV19 kománkkal arra a döntésre jutottunk, hogy legjobb lesz, ha ápoljuk ezt a régi és kedveskedő szokást![]()
Arról van szó, hogy mindenki az egyik kedvenc fórumozóját teszi ki avatarnak. MInt látjátok, a konfliktusaim ellenére különleges kapcsolatot ápolok Tamással, így mellette döntöttem. Remélem elfogadja ezt a kis személyes ajándékot
A kör persze bővülhet, szereték minél több fórumozót kint látni avatarként