Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arra értettem h kezdő aligha lesz, de amolyan aduászként ha már fárad az ellenfél és beküldik, az nagy előny lehet.Ahogy elnézem Pep is kb hasonóan képzeli a dolgot.palesz77 írta:noname írta:Ez a Pedro gyerek még nagyon jó cserejátékos lehet.Nagyon gyors és elég technikás is, ha belejön a játékba jó lesz mondjuk a 2. félidők közepén beküldeni.
látom sokra tartod, szerintem akár pár év múlva stabil kezdő is lehet, nagyon tehetséges
megmosolyogatatott, de látszik,hogy 2év után élvezi a játékot.miihii írta:Guddy megpróbálta,milyen Messinek lenni
Biztos hogy stabil kezdő ITT nem lesz.palesz77 írta:noname írta:Ez a Pedro gyerek még nagyon jó cserejátékos lehet.Nagyon gyors és elég technikás is, ha belejön a játékba jó lesz mondjuk a 2. félidők közepén beküldeni.
látom sokra tartod, szerintem akár pár év múlva stabil kezdő is lehet, nagyon tehetséges
noname írta:Ez a Pedro gyerek még nagyon jó cserejátékos lehet.Nagyon gyors és elég technikás is, ha belejön a játékba jó lesz mondjuk a 2. félidők közepén beküldeni.
5-2 idecseszka írta:Menyi az eredmény??