Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet, h igazad van, de azért a donyecki csapatot ne emlegessük a Benidormmal egy szintenFernando írta:Szerintem meg belehetne már dobni élesbe is vagy Pintot vagy Jorquerát. Nem csak a Benidorm elleni meccsen. Nem hiszem, hogy a kapuson fog bukni vagy állni a meccs.![]()
Hupsz. Akkor bocsi. Puyol helyén Márquez, Touré helyén pedig Keita. Ezzel is kibékülnék. Nagyon remélem, hogy Bojan játszik. Vasárnap nagyon sajnáltam. Más ha valaki nagyon akar kűzd hajt és nem csak téblábol a pályán, mert tudja h úgyis kezdő. Nem ment neki. Előfordul. Lesz jobb is. Pl ma!lionelmessi19 írta:látszik hogy az NSOnál hogy rakják össze a """"""szakújságírók""""" a kezdő tippjeiket... Hleb még 1szer se játszott talán igazi kpt, csak a wikipédia annak írja...
Nem hiszem hogy ez lenne a kezdő.
Puyol és Touré nincs a keretben!Fernando írta:Jobban örülnék egy ilyen felállásnak, hogy:
Jorquera,- Alves, Cáceres, Puyol, Sylvinho,- Busquets, Xavi, Touré,- Bojan, Eto'o, Messi
Puyol és Touré nincs a keretben!Fernando írta:Jobban örülnék egy ilyen felállásnak, hogy:
Jorquera,- Alves, Cáceres, Puyol, Sylvinho,- Busquets, Xavi, Touré,- Bojan, Eto'o, Messi
Sztem csak tipp...Ez a várható kezdőcsapat, néha eltalálják néha nembaas11 írta:Az Nso ezt irja kezdőnek, ők már tudnak valamit???vagy tippp....
1 Víctor Valdés
20 Daniel Alves
3 Piqué
4 Márquez
16 Sylvinho
15 S. Keita
6 Xavi
21 Hleb
11 Krkic
9 Eto’o
14 Henry
Azért 1edül nem todja megnyerni a meccst, mivel a foci csapatjáték. És ez igy jo. Am ő nekem is a kedvencem. Ma tuti nyerünk.duffs56 írta:Csabinho91 írta:Sztem 3-1 lesz ide:D Eto'o Henry Messiduffs56 írta:Szevasztok!
szerintetek mennyivel nyer ma a Barca??
reméelm azért nyer mert sok pénzem van rajta:S:Slegalábbis remélem forca barca
nah az naon jó lenne főleg ha xavi is vágna egyet:P:P
Ő a legjobb--ha játszik baj nem lehet!!!
Csabinho91 írta:Sztem 3-1 lesz ide:D Eto'o Henry Messiduffs56 írta:Szevasztok!
reméelm azért nyer mert sok pénzem van rajta:S:Slegalábbis remélem forca barca
nem, neten kell nézni...Beeen01 írta:adja majd a tv??
Sztem 3-1 lesz ide:D Eto'o Henry Messiduffs56 írta:Szevasztok!
reméelm azért nyer mert sok pénzem van rajta:S:S
Abidal még sérült tudomásom szerint!danko94 írta:Én így állítanám ma fel a csapatot:
------------------------Valdes-------------------------
---Alves-------Cáceres-------Rafa-------Sylvinho-----
--------------------------Keita---------------------------
--------------Xavi-----------------Guddy--------------
-----Messi--------------Henry-----------Hleb---------
Csere: Pinto,Pique,Abidal,Pedro,Bojan,Eto'o
Szvsz ma Eto'o-nak kicsit pihenni kéne inkább játszon Titi ott középen egy meccset, a második félidőbe bejöhetne Bojan és Pedro...Kiváőncsi vok h Hleb és Henry mennyire érzik egymást!