Tegnap csak moderátori teendőimmel kapcsolatosan szóltam bele a vitába, most leírnám a személyes véleményemet a dologgal kapcsolatosan:
-Min is kezdődött a súlyosabb vita?, Gekkodan kikérve magának, Tamásnak,és mindenkinek, írt egy nem túl szép véleménnyel bíró hsz-t Greckiről, a fórumbeli 'csata' innen indult, ez miért történt?
Mert: (időrendi sorrendben)
-Grecki (aki maga is írt már pár cikket), megjegyezte először teljesen kulturált módon

, a cikk hszében, hogy ha ekkora terjedelemben másolt Tamás valahonnan, akkor ILLIK megjelölni a forrást, nem volt obszcén, vagy indulat keltő megjegyzés benne.
-Tamás leragadva a plágium fogalmánál, és végig ezt magyarázva, írta a választ Greckinek, amibe már becsúszott pár nem túl szép kifejezés pl.: Bunkó vagy, meg hasonló szépségek...
-Grecki erre már máshogy reagált, és Gekkodan hsze erre irányult csak úgy érzem, mintha előzményei nem is lettek volna
Szerintem továbbra sem azzal volt gondja Marcinak, hogy nem saját kútfőből dolgozott Tamás, hanem azzal, ha már így tett, akkor hivatkozzon már arra a könyvre, amiből cikke fele áll.
én ezt nem érzem olyan dolognak, amire úgy kellett volna reagálnia Tamásnak, ahogy.
viszont, úgy látszik, hivatalosan is igaza volt Marcinak, hiszen a cikk lekerült az oldalról, gyaníthatóan vagy a túl sok másolás miatt, vagy az említett hivatkozás hiánya miatt.
Hozzáteszem, én is olvastam Tamás eddigi cikkeit is, és tetszettek is, ezt is elolvastam, bár ismertem a történetet. legközelebb nyíltabbnak kell lenni a kritikára,és nincs belőle ilyen vita.