2008.11.23. 21:13:39
hmmm...
Ezért nagy kár sajnos. Még szerencse hogy a villareal kikapott.
Egykis értékelés egyéni szintre lebontva:
Valdes: Ő azért stabil teljesítményt nyújt aránylag, nagyon jól együtt él a játékkal. Gólról nemtom, talán egy kicsit tehetett, meg amikor kiejtette a labdát hátra, hát meghűlt bennem a vér. De rajta igazából nem múlt még idén meccsünk.
Puyol: Hajt hajt, jól játszott megint, 1-1 kis szerencsétlenkedés azért benne van. Jobb szeretem ha nem ő az utsó ember.
Piqué: A gól javarészt az övé sajnos, de utánna szinte jóvátette nagy mentésekkel és szép fejesekkel.
Alves: kiváló, nemkell több szó.
Sylvinho: Hiába birom, ez a tempó, ez a szint már nem való neki szvsz. Nem a játékhiány látszik rajta szerintem, vagy közel sem csak az.
Keita: első félidő után lehoztam volna a fenébe, de asszem megérte fenthagyni. Hálát adhatunk Pepnek hogy nem az én fejemmel gondolkozik. A gólja szép volt, aztán meg azok a balos betekert labdák... adhatna leckéket Abidalnak és Sylvinhonak...
Touré: szokásos stabil, masszív fal, és végre jöttek a nagy hátulról benyúlós mentések. Jó volt nagyon.
Xavi: aránylag elveszett, és kevésbé tudott osztogatni is most, mint általában. Sajnos ha a Xavi-Iniesta-Messi hármasból kettő hiányzik, kevésbé marad tere, és igazi játékostársa is.
Guddy: bejött, jó volt, cserének egyre jobban tetszik.
Henry: Jó nagy lendülettel jött be, aztán ugyanúgy beleszürkült ahogy szokott. Kár érte, amúgy egy kicsit kevésbé tűnik motiváltnak, mint év eleje felé.
Eto'o: első félidőben jól játszott nagyon, a másodikban viszont baromira beleszürkült ő is. A kapufájáért nagyon nagy kár. Ettől függetlenül Ő továbbra is a kezdő center, kétségtelenül.
Hleb: A jobb oldalon nem ment nagyon a dolog, a balra áttéve meg többet hagytam volna még egy kicsit, onnan sokkal bíztatóbb dolgokat csinált alig pár perc alatt. A játékhiány érződik rajta nagyon, meg az is, hogy kevés emberrel tudta most ott játszani a gyorspasszos fociját. Remélem látjuk kezdőben még mostanában, kell neki az idő a bizonyításra.
Bojan: neki is kell az idő még a pályán bőven. Ma nagyon bizonytalan volt, baromira hiányzik neki a játék. Amúgy meg valami más gond is lehetett ma, mert ha nem is megy neki, ő mindig baromira hajt, ma viszont csak lődörgött a pályán. Őt is várom még majd kezdőbe, főként baloldalra.
Pedrito: 1 meccs alapján ezt nem lehet kijelenteni, de ha lesz még 1-2 hasonló teljesítmény az oldalán, megvan Messi cseréje. Pörgős pattogós ügyes srác, tetszett amit láttam. Sokat fog fejlődni valószínűleg, mert látszik hogy van érzéke a dolgokhoz. Csak még kicsit szeret maga körül forogni céltalanul.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila