Bajnoki Mérkőzések 08-09
tud nekem valaki abban segíteni, hogy hol találok egy dátumozott pontos menetrendet (sorsolást) a bajnoksághoz?
előre is köszi
előre is köszi
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Maximálisan egyetértek, ezt hangoztatom én is, hogy a madridra kell figyelni, tré formájuk,és sok sérült ide, v oda...Aprieto írta:Üdv!
Azért is érdekes a jelenlegi helyzet, mert ha ebből a sorozatból ami következik úgy jövünk ki, hogy max. 1 meccsen ikszelünk a többit behúzzuk, akkor nagyon nagy lépést tesz a csapat már most! a bajnoki cim felé.
Nem a matek számit valójában, hanem az, hogy a Real hiába húzta be a mostani meccsét is... temérdek sérültjük van. A "nagy" sorozatból n em tudom elképzelni, hogy 5-6 pontnál többet hozzanak ki. Márpedig ha igy lesz, akkor elég szépen megléphetünk tőlük.
Igen, csak a Realt nézem mert idén is úgy látom hogy valójában más nem lehet veszélyes ránk nézve. Csak ez a jelenleg gyenge Real Madrid.
Aztán lehet hogy februárban fordul a helyzet, de nem tartom valószinűnek.
nem azt mondom,h a Villarreal nem jó csapat,de lesznek náluk még bőven olyan váratlan sima zakók, mint a szombati, madrid az ellenfelünk,és ha december végére kialakítunk egy 6-8 pontos difit az már nekem elegendő, persze ugyanúgy kell folytatni a tavaszt is.
U.i.: rég voltál msnen...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
A tegnapi meccsen nagyon meglátszott Messi és Ini hiánya.
A játékvezetőről semmit nem akarok mondani mert már elmondták a véleményüket róla
. Pep jól mondta hogy kellet volna sok passz beadás stb.
Xavi egyedól nem oldhat meg mindent se Dani Alves. Na mind1, nem tarthat örökké a győzelmi sorozat. A Villareal is kikapott... De gondoljatok bele ha mi ikszeltünk a Getafe ellen akkor a real ki fog kapni? Szombaton is csak 1 góllal tudott nyerni...
VISCA EL BARCAAA!!!!
A játékvezetőről semmit nem akarok mondani mert már elmondták a véleményüket róla

Xavi egyedól nem oldhat meg mindent se Dani Alves. Na mind1, nem tarthat örökké a győzelmi sorozat. A Villareal is kikapott... De gondoljatok bele ha mi ikszeltünk a Getafe ellen akkor a real ki fog kapni? Szombaton is csak 1 góllal tudott nyerni...
VISCA EL BARCAAA!!!!
Szerintem ha Messi nem játszik, Iniesta pedig sérült, akkor felesleges erőltetni a 4-3-3-at.
Bojan pedig nem szélső, úgy kellett volna lehetőséget adni neki, hogy a csapat is jól jár, tehát vagy középen, vagy 4-4-2-es felállásban Eto'o vagy Henry mellett.
A szélsőjátékunk a 2 említett hiányzó nélkül valóban gyenge, így pedig Eto'o sem kap annyi labdát, amennyit kellene.
Nem lehet minden meccset megnyerni, szóval minden rendben, és ráadásul nem volt katasztrofális a játék, kicsit több szerencse kellett volna még.
Bojan pedig nem szélső, úgy kellett volna lehetőséget adni neki, hogy a csapat is jól jár, tehát vagy középen, vagy 4-4-2-es felállásban Eto'o vagy Henry mellett.
A szélsőjátékunk a 2 említett hiányzó nélkül valóban gyenge, így pedig Eto'o sem kap annyi labdát, amennyit kellene.
Nem lehet minden meccset megnyerni, szóval minden rendben, és ráadásul nem volt katasztrofális a játék, kicsit több szerencse kellett volna még.
Üdv!
Azért is érdekes a jelenlegi helyzet, mert ha ebből a sorozatból ami következik úgy jövünk ki, hogy max. 1 meccsen ikszelünk a többit behúzzuk, akkor nagyon nagy lépést tesz a csapat már most! a bajnoki cim felé.
Nem a matek számit valójában, hanem az, hogy a Real hiába húzta be a mostani meccsét is... temérdek sérültjük van. A "nagy" sorozatból n em tudom elképzelni, hogy 5-6 pontnál többet hozzanak ki. Márpedig ha igy lesz, akkor elég szépen megléphetünk tőlük.
Igen, csak a Realt nézem mert idén is úgy látom hogy valójában más nem lehet veszélyes ránk nézve. Csak ez a jelenleg gyenge Real Madrid.

Ha Xavi kiemelkedő lett volna, akkor simán nyerünk. Úgy levették a pályáról, hogy alig volt jó előreirányuló labdája. Ezen a meccsen többször is előfordult, hogy belevezette egy emberbe, elvesztette, aztán megállt. Ez nem Xavi meccse volt.gekkodan írta:Kiemelhető: Yaya Touré, Xavi, Alves.
-
- Director del Fútbol
Azért ne csak Messit említsük meg! Hahó Iniestánk is van... Csak ha ők 2en sérültek akkor széleken hát elég "furcsa" a játékunk. És attól tartok h Hleb nemhogy Messit nem tudja teljesen pótolni hanem Init sem. Ez vitathatatlan. Mindamellett h jó játékosnak tartom és még nincs formában.Etooka írta:Szerény véleményem szerint egy Messi-nyi volt a különbség!
Annak ellenére,hogy szerintem Messivel nyertünk volna,korántsem mondom azt,hogy Messifüggőség van!Ugyanis:
Szerintem Hleb még nem vette fel ennek a csapatnak a stílusát,nem érzi,mit, hogyan,kivel és mikor...Ha ő belelendül,akkor nagyban sikerül majd pótolnia Messi-t(teljesen nem lehet...)
Bojan nagyon akart,de nagyon nem ment neki,tipikusan a "nagy akarásnak nyögés a vége" című fejezet volt!Pontatlan volt,nem tudott átvenni egy labdát,sok támadást megakasztott...
Viszont,még így is simán nyerhettünk volna az Eto'o,Pique kapufával,Bojan közeli lövéseivel vagy éppen Puyol fejesével...
Nem vagyok elégedetlen,viszont nagyon bosszús.,hogy nem húztunk el a Madridtól 5,a Sevilla-tól,Valenciatól 7,Villarealtól pedig 6 pontra...
Ui.:A játékvezető nem tudom,ki volt,de jobb is...Kritikán aluli...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Jugador d'estrella
nincs messi-függőség!!
tegnap a szpíker mondott egy statisztikát:azokon a meccseken ahol messi játszott 25 percenként rúgtunk gólt ahol meg nem ott 72 percenként!
tehát nincs függőség csak nélküle bénák vagyunk...
tegnap a szpíker mondott egy statisztikát:azokon a meccseken ahol messi játszott 25 percenként rúgtunk gólt ahol meg nem ott 72 percenként!
tehát nincs függőség csak nélküle bénák vagyunk...
- McLovin
- Capitá del Barça
Hát mit mondjak krvára nem tehetett róla... Ez itt nem a reklám helye, de neked nem ártana egy szemüveg... Ha jobban megnézed a matchdays.eu-n a gólt, akkor láthatod, hogy nagyon kifelé kanyarodott, és Valdes hiába vetődött... Egyáltalán nem az ő hibája volt, én maximálisan elégedett vagyok vele!ZS10 írta:Nagyon nem játszottunk jól, de még a szerencse sem állt mellénk! Ráadásul a bíró és a partjelző tevékenysége is közrejátszott! Szerintem Valdes benne volt a gólba rendesen!
De továbbra is vezetjük a bajnokságot, és a Barcának van a legjobb csapata a világon!
Visca Barca!![]()

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

Nagyon nem játszottunk jól, de még a szerencse sem állt mellénk! Ráadásul a bíró és a partjelző tevékenysége is közrejátszott! Szerintem Valdes benne volt a gólba rendesen!
De továbbra is vezetjük a bajnokságot, és a Barcának van a legjobb csapata a világon!
Visca Barca!

Visca Barca!

Szerény véleményem szerint egy Messi-nyi volt a különbség!
Annak ellenére,hogy szerintem Messivel nyertünk volna,korántsem mondom azt,hogy Messifüggőség van!Ugyanis:
Szerintem Hleb még nem vette fel ennek a csapatnak a stílusát,nem érzi,mit, hogyan,kivel és mikor...Ha ő belelendül,akkor nagyban sikerül majd pótolnia Messi-t(teljesen nem lehet...)
Bojan nagyon akart,de nagyon nem ment neki,tipikusan a "nagy akarásnak nyögés a vége" című fejezet volt!Pontatlan volt,nem tudott átvenni egy labdát,sok támadást megakasztott...
Viszont,még így is simán nyerhettünk volna az Eto'o,Pique kapufával,Bojan közeli lövéseivel vagy éppen Puyol fejesével...
Nem vagyok elégedetlen,viszont nagyon bosszús.,hogy nem húztunk el a Madridtól 5,a Sevilla-tól,Valenciatól 7,Villarealtól pedig 6 pontra...

.
Kár az elbukott 2 pontért, de azt mondom inkább most jöjjenek ráa srácok a sorozat előtt, hogy nem verhetetlen a brigád, és jöhet egy újabb 9 meccses győzelmi sorozat
. Viccet félretéve ez nem volt jó meccs, de remélehetőleg tanulnak belőle, a Basel elleniből tanultak. Remélem ebből is fognak.

¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
xavi amint megkapta a labdát 2-3 ember vette körbe keita szélen játszot tourenak meg nem ment most de nem azért minden nagy csapatnak van olyan meccse amikor nem jön össze semmi és most egyből szidni kell öket szerintem hajtottak puyol rohangált fel le dani alves is de vannak olyan meccsek amikor nem megy mondom olyan csapat nincs amelyik egy bajnokságon keresztül minden meccsen a 100%nyujtja ez egy nagyon összetartó csapat küzdenek egymásért kisegitik egymást. azt mondjuk én se értem mért nem játszatja többet bojant és pedro is kiválló képeségü technikás játékos nekem naon tetszett ahogy mozgott látszik ő sincs csucsformában de jol cselez és jól lát a pályán. A MAI BARCÁBÓL CSAK A GÓLOK ÉS A KONBINATIV TÁMADÁSOK HIÁNYOZTAK!! SZÉLEKET JOBBAN KI KELL HASZNÁLNI!!aynas írta: miért nem próbálkozunk távolról ,20-25 méterről ? ha középpályán ott van xavi, keita, toure őket nem lehetne felelősségre vonni? DE IGEN. ne kenjük már egy emberre a meccset.
- baas11
- Entrenador del Barça
Valdes nem tehet a gólról ez teljesen egyértelmű,inkább Puyolnak nem kellett volna elszaladnia előle... a gól kb olyan volt mint Alexé a Madrid ellen csak laposan nem volt takarásban Iker látta de annyirra szélre ment h nem volt esélye akárcsak Valdesnek (max ha ott áll a bal kapufánál!) !!!A lepkéje háát az más ,sirva-röhögtem volna !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Oké Piqueé volt azelső gól DE sztem védhető lövés volt. Valdes barátunk majdnem összehozott egyet amúgyis.
AMIRŐL SENKI SEM BESZÉL!!!
miért nem próbálkozunk távolról ,20-25 méterről ? ha középpályán ott van xavi, keita, toure őket nem lehetne felelősségre vonni? DE IGEN. ne kenjük már egy emberre a meccset.
Hleb miért nem próbálkozik csel-lövésse? állandóan passzolni akar
Bojan pedig nem szélső, ezt kéne megérteni.
jah és nem tudunk beadni szélről emberek iylen szinten. 10ből van 3 jó beadás.SZÉGYEN
AMIRŐL SENKI SEM BESZÉL!!!
miért nem próbálkozunk távolról ,20-25 méterről ? ha középpályán ott van xavi, keita, toure őket nem lehetne felelősségre vonni? DE IGEN. ne kenjük már egy emberre a meccset.
Hleb miért nem próbálkozik csel-lövésse? állandóan passzolni akar
Bojan pedig nem szélső, ezt kéne megérteni.
jah és nem tudunk beadni szélről emberek iylen szinten. 10ből van 3 jó beadás.SZÉGYEN
-
- Director del Fútbol
Kezdhetném úgy is, hogy jobb az 1, mint a semmi, de ez egy sima 3 pontos meccs LETT VOLNA.
Úgy kezdtük a találkozót, hogy gyakorlatilag az elmúlt hetekhez képest csak 2 meghatározó játékos nem volt a kezdőben: Messi és Marquez. A franciát direkt nem írtam ide, ismert okokból...
Egy ilyen minőségi kerettel rendelkező csapatnak simán hozni kellett volna ezt a meccset, akkor is, ha Munoz is az edző, a két csapat nem egy súlycsoport. Enerváltak voltunk, pontatlanok a helyzeteket kialakító utolsó passzok, ötltettelen játék. Ennek ellenére bedaráltuk volna őket nyugalomban, ha nem forráznak le egy góllal. Szerencse, hogy a Villareal kikapott, tovább kell menni, mindenki tudta, hogy nem lesz 36 meccses győzelmi sorozat, inkább 1, mint nulla.
Játékos oldalról:
Piquéről elmondtam már a véleményem, de ismételem: nem való a Barca-keretbe. Egy rossz mozgású, körülményes, pontatlan és lassú játékos, akit nagyon könnyen stresszhelyzetbe lehet hozni. Pontatlanul ment és rosszul ívelget, nem is tudom minek...Bojan és Hleb,mint Eto'o szintén kritikán aluliak voltak, de közülök egyedül Eto'o és Piqué hibáztatható, a többiek meccshiánnyal szenvedtek.
A kérdésem ismét az, hogy miért van felülreprezentálva ez a Piqué gyerek, amikor a többi védőhöz képest egy hulladék, meccsek óta nyilvánvaló, több gólt kaptunk róla, mint a többi védőnkről összesen és a padon ült egy 17 milliót érő Cáceres, Marquez pedig a keretben sem volt...Pepnek ebben észhez kéne térnie!!!
Kiemelhető: Yaya Touré, Xavi, Alves.
A többiek nulla, enerváltak voltak és gyengék. Itt kell most felszívni magunkat, mert jönnek a csúnya meccsek. Örültem az 1 pontnak, mert ennél többet nem is érdemeltünk. Ez legalább megvan.
Úgy kezdtük a találkozót, hogy gyakorlatilag az elmúlt hetekhez képest csak 2 meghatározó játékos nem volt a kezdőben: Messi és Marquez. A franciát direkt nem írtam ide, ismert okokból...
Egy ilyen minőségi kerettel rendelkező csapatnak simán hozni kellett volna ezt a meccset, akkor is, ha Munoz is az edző, a két csapat nem egy súlycsoport. Enerváltak voltunk, pontatlanok a helyzeteket kialakító utolsó passzok, ötltettelen játék. Ennek ellenére bedaráltuk volna őket nyugalomban, ha nem forráznak le egy góllal. Szerencse, hogy a Villareal kikapott, tovább kell menni, mindenki tudta, hogy nem lesz 36 meccses győzelmi sorozat, inkább 1, mint nulla.
Játékos oldalról:
Piquéről elmondtam már a véleményem, de ismételem: nem való a Barca-keretbe. Egy rossz mozgású, körülményes, pontatlan és lassú játékos, akit nagyon könnyen stresszhelyzetbe lehet hozni. Pontatlanul ment és rosszul ívelget, nem is tudom minek...Bojan és Hleb,mint Eto'o szintén kritikán aluliak voltak, de közülök egyedül Eto'o és Piqué hibáztatható, a többiek meccshiánnyal szenvedtek.
A kérdésem ismét az, hogy miért van felülreprezentálva ez a Piqué gyerek, amikor a többi védőhöz képest egy hulladék, meccsek óta nyilvánvaló, több gólt kaptunk róla, mint a többi védőnkről összesen és a padon ült egy 17 milliót érő Cáceres, Marquez pedig a keretben sem volt...Pepnek ebben észhez kéne térnie!!!
Kiemelhető: Yaya Touré, Xavi, Alves.
A többiek nulla, enerváltak voltak és gyengék. Itt kell most felszívni magunkat, mert jönnek a csúnya meccsek. Örültem az 1 pontnak, mert ennél többet nem is érdemeltünk. Ez legalább megvan.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- baas11
- Entrenador del Barça
Hát erre nem számítottam ,megnehezítettük a dolgokat....így viszont ha nyer a Madrid kell a 3 pont mindenféleképpen Sevillából,különben meleg lehet nagyon a klasszikus!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- Capon
- Llegenda del Barça
Nagyon lassan játszottunk és meglepő módon nem a Getafe lassította a játékot hanem mi. Ez néha nagyon látható volt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Andris
- Adminisztrátor
hmmm...
Ezért nagy kár sajnos. Még szerencse hogy a villareal kikapott.
Egykis értékelés egyéni szintre lebontva:
Valdes: Ő azért stabil teljesítményt nyújt aránylag, nagyon jól együtt él a játékkal. Gólról nemtom, talán egy kicsit tehetett, meg amikor kiejtette a labdát hátra, hát meghűlt bennem a vér. De rajta igazából nem múlt még idén meccsünk.
Puyol: Hajt hajt, jól játszott megint, 1-1 kis szerencsétlenkedés azért benne van. Jobb szeretem ha nem ő az utsó ember.
Piqué: A gól javarészt az övé sajnos, de utánna szinte jóvátette nagy mentésekkel és szép fejesekkel.
Alves: kiváló, nemkell több szó.
Sylvinho: Hiába birom, ez a tempó, ez a szint már nem való neki szvsz. Nem a játékhiány látszik rajta szerintem, vagy közel sem csak az.
Keita: első félidő után lehoztam volna a fenébe, de asszem megérte fenthagyni. Hálát adhatunk Pepnek hogy nem az én fejemmel gondolkozik. A gólja szép volt, aztán meg azok a balos betekert labdák... adhatna leckéket Abidalnak és Sylvinhonak...
Touré: szokásos stabil, masszív fal, és végre jöttek a nagy hátulról benyúlós mentések. Jó volt nagyon.
Xavi: aránylag elveszett, és kevésbé tudott osztogatni is most, mint általában. Sajnos ha a Xavi-Iniesta-Messi hármasból kettő hiányzik, kevésbé marad tere, és igazi játékostársa is.
Guddy: bejött, jó volt, cserének egyre jobban tetszik.
Henry: Jó nagy lendülettel jött be, aztán ugyanúgy beleszürkült ahogy szokott. Kár érte, amúgy egy kicsit kevésbé tűnik motiváltnak, mint év eleje felé.
Eto'o: első félidőben jól játszott nagyon, a másodikban viszont baromira beleszürkült ő is. A kapufájáért nagyon nagy kár. Ettől függetlenül Ő továbbra is a kezdő center, kétségtelenül.
Hleb: A jobb oldalon nem ment nagyon a dolog, a balra áttéve meg többet hagytam volna még egy kicsit, onnan sokkal bíztatóbb dolgokat csinált alig pár perc alatt. A játékhiány érződik rajta nagyon, meg az is, hogy kevés emberrel tudta most ott játszani a gyorspasszos fociját. Remélem látjuk kezdőben még mostanában, kell neki az idő a bizonyításra.
Bojan: neki is kell az idő még a pályán bőven. Ma nagyon bizonytalan volt, baromira hiányzik neki a játék. Amúgy meg valami más gond is lehetett ma, mert ha nem is megy neki, ő mindig baromira hajt, ma viszont csak lődörgött a pályán. Őt is várom még majd kezdőbe, főként baloldalra.
Pedrito: 1 meccs alapján ezt nem lehet kijelenteni, de ha lesz még 1-2 hasonló teljesítmény az oldalán, megvan Messi cseréje. Pörgős pattogós ügyes srác, tetszett amit láttam. Sokat fog fejlődni valószínűleg, mert látszik hogy van érzéke a dolgokhoz. Csak még kicsit szeret maga körül forogni céltalanul.
Ezért nagy kár sajnos. Még szerencse hogy a villareal kikapott.
Egykis értékelés egyéni szintre lebontva:
Valdes: Ő azért stabil teljesítményt nyújt aránylag, nagyon jól együtt él a játékkal. Gólról nemtom, talán egy kicsit tehetett, meg amikor kiejtette a labdát hátra, hát meghűlt bennem a vér. De rajta igazából nem múlt még idén meccsünk.
Puyol: Hajt hajt, jól játszott megint, 1-1 kis szerencsétlenkedés azért benne van. Jobb szeretem ha nem ő az utsó ember.
Piqué: A gól javarészt az övé sajnos, de utánna szinte jóvátette nagy mentésekkel és szép fejesekkel.
Alves: kiváló, nemkell több szó.
Sylvinho: Hiába birom, ez a tempó, ez a szint már nem való neki szvsz. Nem a játékhiány látszik rajta szerintem, vagy közel sem csak az.
Keita: első félidő után lehoztam volna a fenébe, de asszem megérte fenthagyni. Hálát adhatunk Pepnek hogy nem az én fejemmel gondolkozik. A gólja szép volt, aztán meg azok a balos betekert labdák... adhatna leckéket Abidalnak és Sylvinhonak...
Touré: szokásos stabil, masszív fal, és végre jöttek a nagy hátulról benyúlós mentések. Jó volt nagyon.
Xavi: aránylag elveszett, és kevésbé tudott osztogatni is most, mint általában. Sajnos ha a Xavi-Iniesta-Messi hármasból kettő hiányzik, kevésbé marad tere, és igazi játékostársa is.
Guddy: bejött, jó volt, cserének egyre jobban tetszik.
Henry: Jó nagy lendülettel jött be, aztán ugyanúgy beleszürkült ahogy szokott. Kár érte, amúgy egy kicsit kevésbé tűnik motiváltnak, mint év eleje felé.
Eto'o: első félidőben jól játszott nagyon, a másodikban viszont baromira beleszürkült ő is. A kapufájáért nagyon nagy kár. Ettől függetlenül Ő továbbra is a kezdő center, kétségtelenül.
Hleb: A jobb oldalon nem ment nagyon a dolog, a balra áttéve meg többet hagytam volna még egy kicsit, onnan sokkal bíztatóbb dolgokat csinált alig pár perc alatt. A játékhiány érződik rajta nagyon, meg az is, hogy kevés emberrel tudta most ott játszani a gyorspasszos fociját. Remélem látjuk kezdőben még mostanában, kell neki az idő a bizonyításra.
Bojan: neki is kell az idő még a pályán bőven. Ma nagyon bizonytalan volt, baromira hiányzik neki a játék. Amúgy meg valami más gond is lehetett ma, mert ha nem is megy neki, ő mindig baromira hajt, ma viszont csak lődörgött a pályán. Őt is várom még majd kezdőbe, főként baloldalra.
Pedrito: 1 meccs alapján ezt nem lehet kijelenteni, de ha lesz még 1-2 hasonló teljesítmény az oldalán, megvan Messi cseréje. Pörgős pattogós ügyes srác, tetszett amit láttam. Sokat fog fejlődni valószínűleg, mert látszik hogy van érzéke a dolgokhoz. Csak még kicsit szeret maga körül forogni céltalanul.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Én nem sírok ez a döntetlen miatt, de, ha bajnokságot akarunk nyerni kellene hozni az ilyen meccseket is. De ha a Sevilla, Madrid, Valencia, Villareal-ból mind a 4-et lehozzuk, akkor el lehet felejteni ezt a talán kisiklásnak vélt meccset. Most ne írjátok azt, hogy egyből szidom a csapatot, mert erről a kisiklásról beszélek, de azért szerintem itt mindannyian a győzelmet szerettük volna. Nem baj hozzuk le a 4 következő meccset a bajnokságba, megfűszerezve a Sporting és a Shaktar ellen, és újra robog a vonat tovább a sinen. 

- salas9
- Entrenador del Barça
A Getafe ma kihajtotta magát a döntetlenért, és kiváncsian várom a jövő heti Real elleni meccsüket,hogy mit tudnak felmutatni
Pedro játéka engem nagyon meggyőzött
Tényleg tehetséges, mint Bojan, de ma Pedro sokkal többet tett hozzá a meccshez mint Bojan.De bízom benne hogy újra jó formában fog játszani 

Pedro játéka engem nagyon meggyőzött

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Messi függőség, ha már mindenki így nevezi, számomra egyértelmű, de ez nem meglepetés, egy ilyen kaliberű játékos hiányát minden csapat megérzi, mint ahogy jelenlétével rohamosan növekednek a sanszok,és szép megoldások esélye,sőt a gólók száma is. ez van. Európa összes nagy csapatánál vannak olyan emberek,akik kiesése meglátszódik a csapat játékán.
R10 érában R10volt az, most meg Messi. ez van, és ez is lesz. ettől még fogunk győzni nélküle is,de azt a minőséget nem lesz egyszerű nélküle elérni, sőt...
R10 érában R10volt az, most meg Messi. ez van, és ez is lesz. ettől még fogunk győzni nélküle is,de azt a minőséget nem lesz egyszerű nélküle elérni, sőt...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sajnálom őket. bár többet tényleg nem érdemeltek, max a 2. fi. alapján. az a hleb gyerek tiszta szégyen de komolyan. hol barca szint az a senkiházi 

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Peches egy meccs volt, remélem nem tört meg a csapat és száguld tovább.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Capon
- Llegenda del Barça
Kár azért a 2 pontért. De bőven van mit hozni az ellenfeleken a következő meccseken. Főleg ha lesznek az üldözőink között körbeverések.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi