Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Eddig is utáltam.VictorValdes19 írta:1 meccs miatt megutálni örökre Pique-t![]()
Érdekes....
Vegyük még Oleguert is. De Piqué tényleg egy rakás szerencsétlenség. Miatta elmegy ez a mecs(remélem, hogy nem) örökre utálni fogom.gekkodan írta:Christanval óta nem láttam ekkora szerencsétlen védőt a keretben, mint Piqué.
Én is pont erre gondoltam.McLovin írta:Hihetetlen, hogy 1 ember hiánya hogy meg tudja változtatni a játékot! Egy rakás labdát eladunk, Bojan, Hleb, Piqué 'mit is' ? sem ér ezen a meccsen... Mintha az idő visszapörögne és a Numancia elleni meccset látnám...
Attól, hogy te nem értesz vele egyet, még lehet igaz. Ahogy helyes is danko kolléga meglátása. Piqué egy halom ...., Bojant észre sem lehet venni, és hát Hleb sem élete meccsét játssza.Perrero írta:Köszönjük Emese... senkinek nem megy úgy, ahogy eddig... nem kell egyből agyonlövetni őket... az se hatalmas baj, ha ma kikapunk...danko94 írta:Szünetbe:
Pique-Caceres
Bojan-Henry
Hleb/Keita-Guddy
Fel kéne rázódni srácok!!
VAMOS BARCA!!