Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor emlékezz Tevez meg Mascherano esetérePocsa11 írta:Egy szezonban kétszer, háromszor már nemCS0ki írta:Még annyit a hírhez, hogy elméletileg januárban nem is válthat csapatot, mivel egy szezonban csak egyszer lehet. Szóval max nyáron léphet el a Spurstől...Legalábbis én így tudom.
Egy szezonban kétszer, háromszor már nemCS0ki írta:Még annyit a hírhez, hogy elméletileg januárban nem is válthat csapatot, mivel egy szezonban csak egyszer lehet. Szóval max nyáron léphet el a Spurstől...
Igen és a Chelsea-ben többet játszana ebben biztos vagyokTZS írta:Érdekes hír!
Angliai sajtóértesülések szerint Giovani Dos Santos akár már a télen csapatot válthat, és a Tottenham Hotspurtől a Chelsea-hez igazolhat.
A Tottenham együttesében nem sok játéklehetőséget kap a fiatal mexikói, mindössze három bajnoki meccsen kezdett, így nem lenne meglepő, ha nyáron csapatot váltana.
ezzel egyetértek, max. annyi, h talán a Chelsea 30 milliós ajánlatát kellett volna elfogadni...LG írta:Amugy amennyit eddig láttam tőle, nem biztos, h rossz döntés volt a távozása, mert lehet, h hosszutávon nem állta volna meg a helyét a Barcában.
Attól félek, hogy úgy fog járni mint Saviola anno... nem az árulásra gondolok, hanem elvész a hatalmas tehetsége a padon... :SLG írta:Ugylátszik a Spurs elkezdett felfelé ivelni, de Dosnak még nem lett jobb. De én azért szoritok neki, h játszon többet, és játszon jól.
Én azért szorítok, hogy mihamarabb eligazoljon valahova, ahol többet játszhat.LG írta:Ugylátszik a Spurs elkezdett felfelé ivelni, de Dosnak még nem lett jobb. De én azért szoritok neki, h játszon többet, és játszon jól.
hát erre mit is mondjak szerintem megérdemelte hogy kispados legyen ha itt hagyta a Barcát én így állok hozzá lehet hogy csak ez az én egyedüli véleményem de én így gondolomLG írta:Ugylátszik a Spurs elkezdett felfelé ivelni, de Dosnak még nem lett jobb. De én azért szoritok neki, h játszon többet, és játszon jól.
Ott a pont!barca99 írta:És mennyivel kényelmesebb a Spurs padja?
Ezt töle kéne megkérdeznibarca99 írta:És mennyivel kényelmesebb a Spurs padja?
Ez jó. És milyen igaz!barca99 írta:És mennyivel kényelmesebb a Spurs padja?
Nem mondanám meggondolatlannak...Reálisan nézte a dolgokat, h egy ujjáalakuló barcában, etoo-henry-messi-bojan mellett nem sok lehetöséget kapott volna guarditol. lásd bojan! Tavaly játszott idén padozik.McLovin írta:Íme egy méltó példa a meggondolatlanságra és a forrófejűségre! Ezért kellett elmennie... Hát gratulálok neki! a Spurs a béka sgge alatt van, a Barca szárnyal, sztem ő is rájött, hogy mekkora hülyeséget csinált, biztos volt/van pár álmatlan éjszakája emiatt! Hát legyen is!
Jó de nem fog Bl-t se látni jó ideig a csapatával.Azzé nem mind1 úgy menni meccsre, h ma az lesz a tét, h 5 vagy 8 ponttal fogjátok vezetni a bajnokságot vagy sikerül-e elkerülni a kieső régiót.Sanama írta:Ma pont megverték a Liverpool-tMcLovin írta:Íme egy méltó példa a kapzsiságra! Ezért kellett elmennie... Hát gratulálok neki! a Spurs a béka sgge alatt van, a barca szárnyal, sztem ő is rájött, hogy mekkora hülyeséget csinált, biztos volt/van pár álmatlan éjszakája emiatt! Hát legyen is!
De attól függetlenül télleg sehol sincsennek
Hehe!Sanama írta:Ma pont megverték a Liverpool-tMcLovin írta:Íme egy méltó példa a kapzsiságra! Ezért kellett elmennie... Hát gratulálok neki! a Spurs a béka sgge alatt van, a barca szárnyal, sztem ő is rájött, hogy mekkora hülyeséget csinált, biztos volt/van pár álmatlan éjszakája emiatt! Hát legyen is!
De attól függetlenül télleg sehol sincsennek
Ma pont megverték a Liverpool-tMcLovin írta:Íme egy méltó példa a kapzsiságra! Ezért kellett elmennie... Hát gratulálok neki! a Spurs a béka sgge alatt van, a barca szárnyal, sztem ő is rájött, hogy mekkora hülyeséget csinált, biztos volt/van pár álmatlan éjszakája emiatt! Hát legyen is!