Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Lehetne inkább egy kicsit korábban.Vagy úgy néz ki nekem jó lenne pl ma este is....VictorValdes19 írta:2.asztal
Holnap,azaz szombaton 7-kor kinek felelne meg
Badi írta:1-es asztal
nekem holnap fél5ig jó
Szerintem még nem kellett volna feltenni, csak ha kialakul a döntő mezőnye. és az a 7ember találna megfelelő időpontot vasárnap estére.Chris0527 írta:Aki játszik szavazzon a döntő időpontjára. A többség dönt.
Én nem hiszem,h itt tudok lenni ma a megbeszélésen...sőt lehet ma este már nem is leszek de holnapi nap valószínűleg egész nap ráérek.Chris0527 írta:Holnap 7-kor lesz a megbeszélés msn-en mindenki legyen fent lehetőség szerint ha nem tud itt lenni úgy mint mypeter írja be mikor jó neki. Péter vettük majd én képvisellek téged.
minden megtalálható a topicban, havonta egy verseny, bárki nevezhet, már a mostanira is nevezhetsz akár, fel kell venni egy msn címet, amit megtalálsz, ha keresed, és azon lesz asztal sorsolás,és egyeztetés, th nevű ingyenes pokerprogival kenjük.Mogyi_ írta:hejhó! bocs h. csak úgy a feliratkozás közepébe belerondítok, de majd hamarosan én is szeretnék csatlakozni a pókerező társasághoz, szóval szeretnék információt kapni h. mik a teendők ilyenkor ( program, feliratkozás, mikor vannak ezek stb stb) köszönet.
ui.: hamarosan=még 2 zh aztán utána lájtosabb időszak jön egy rövid ideig.