Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát a spanyolnál,ha egy mondatban van Hamilton,és a bünti szó,szerintem felesleges megvárni a mondat végétG-Jay írta:Hmm hmm„Egyetértek!" - Fernando Alonso, miután megkérdezték tőle, hogy egyetért-e Lewis Hamilton büntetésével a Japán Nagydíjon. A spanyol később elismerte: nem is látta az incidenst.![]()
![]()
Hmm hmm„Egyetértek!" - Fernando Alonso, miután megkérdezték tőle, hogy egyetért-e Lewis Hamilton büntetésével a Japán Nagydíjon. A spanyol később elismerte: nem is látta az incidenst.
miihii írta:Webber kórházba került.
Vmi jótékonysági rendezvényen,ami az ő nevét viseli és futásból vmint kerékpározásból áll.Épp kerekezett,amikor elütötte egy autó.Állapotáról annyit tudok,h több helyen eltört a lába és a karja is elreccsent.![]()
Jobbulást neki innét is!
Igy van, de a mostani pontrendzernek is van egy nagy hátránya, mégpedig, h a győztes csak 2 pontal kap többet a 2.-nál. Sztem legalább 4 pontal kéne többet kapnia, mint a régi pontrendszerben. Viszont azt a jelenlegi pontrendszerben jobbnak tartom, h a 7. és 8. helyezett is kap pontot, mert igy a kisebb csapatok is jobban beleszólhatnak. Szóval sztem jó ez a mostani rendszer, csak az 1. mondjuk kaphatna 10 pont helyett 12-tdanko94 írta:De az mert akk lenne 3 csapat és kész mert a többi úgyse nyer versenyt és akkor semmi értelme nem lenne az egésznekPerrero írta:Ez nem hülyeség.. sztem
Hát nah igen.Mikor tavaly 125ben világbajnok volt Talma, sztem elég nagy port kavart volna, ha a Nemzeti Sportban Corsit választják meg az év 125ös versenyzőjének.Bogika87 írta:Itt a cikk:Barcaforever írta:Nem tudom ki hallott róla, de a The Timesban Fernando Alonsot választották az év Formula-1-es pilótájának.
http://timesonline.typepad.com/formula_ ... -have.html
Az egyik blogon választották annak!!!
Ez azér nagyon durvaBogika87 írta: Itt a cikk:
http://timesonline.typepad.com/formula_ ... -have.html
Az egyik blogon választották annak!!!
Itt a cikk:Barcaforever írta:Nem tudom ki hallott róla, de a The Timesban Fernando Alonsot választották az év Formula-1-es pilótájának.
Jah én is olvastam. Ez azért elég nagy szó egy angol lap nyílván angol szavazóitól, annak tükrében, hogy Hami nyerte a vb-t. Mégiscsak jelent valamit ez sztem. Alonso a legjobbBarcaforever írta:Nem tudom ki hallott róla, de a The Timesban Fernando Alonsot választották az év Formula-1-es pilótájának.
Úgy,ahogy mondod!Kralo írta:Szerintem azzal nincs gond, hogy próbálják olyan irányba vinni a szabályokat, hogy megkönnyítsék az előzéseket, belegondolva abba, hogy hányszor volt idén is vonatozás, még a legjobbaktól is.
Csak az egységesítést felejtsék el, mert akkor nincs értelme a konstruktőri versenynek, mellesleg még több csalás lenne abból kifolyólog, hogy ki milyen kapcsolatban van a felkért külső cégekkel.
Továbbá a motorbefagyasztást is feloldhatnának.. mert az egy vicc.
A booxutcai szabályokat is letisztázhatnának már..
Boxutcáról jut eszembe, a puccparádét is tiltanám.Nem kell oda apuka anyuka barátnő öcsike anyós mostoha bácsika meg a tökömtuggyaki és a félversenyen őket mutogatni. Éppen elég lenne a verseny után odaengedni őket.
ezt teljes mellszélességgel támogatom!Kralo írta: Boxutcáról jut eszembe, a puccparádét is tiltanám.Nem kell oda apuka anyuka barátnő öcsike anyós mostoha bácsika meg a tökömtuggyaki és a félversenyen őket mutogatni. Éppen elég lenne a verseny után odaengedni őket.