Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mondjuk nem magamból kell kiindulni, ez igazTheo írta:Bocs hogy beleszólok, de szerintem 80 nem elég.
Oké 64-re kijön minden, de azon kívül kaja,pia, gondolom aki barcelonába megy az vásárolni is akar valamit... Én 3 éve nyáron 200 euro-t költöttem el 5 nap alatt Spanyolországban, úgy hogy kaja, pia benne volt a szállásban, úgy hogy a Botigában akkor nem is költöttem túl sokat.
64+költőpénz -> Szerintem kb. 100 kell, ha nem költesz túl sokat.
És ha bejutsz a Botigába, nehezen szabadulsz onnan
Idén csak a Botigában kb. 80-100 eurot otthagytam... És aki Barca drukker, az is ott fog hagyni szerintem "pár" eurot.
Sajnos nem hiszem hogy jövök, mivel kétszer voltam már Barcelonában és lehetséges hogy Május végén megint megyek, focizni oda. De az ezutáni "túrán" tuti hogy rajta leszek
Szerintem kb egy 80-assal kell számolni.bowlinggolyo írta:Bocsánat előre is ha már leírtátok de mennyibe kerülne az út(szállás+busz) kb?
Eddig úgy van hogy ha Titi vagy fcjoc megy akkor én isMcLovin írta:Titinho megy, ő nyíregyházi!FCbarca19 írta:Valaki innen van nyíregyházáról mert az ősök azt mondták h csak akkor engednek ha innen is mennek .
Ha Antiimperialista koma is megy, akkor Ő is tuti nyíregyházi!McLovin írta:Titinho megy, ő nyíregyházi!FCbarca19 írta:Valaki innen van nyíregyházáról mert az ősök azt mondták h csak akkor engednek ha innen is mennek .
Titinho megy, ő nyíregyházi!FCbarca19 írta:Valaki innen van nyíregyházáról mert az ősök azt mondták h csak akkor engednek ha innen is mennek .

Majd megbeszéljük a részleteket:) Akár megosztjuk akár csak összedolgozunk mind1:)Varga Tamás írta:Azt meghagyhatnád nekem, mint történelem szakos tanárnak...Kalap1988 írta:Sziasztok! akkor kb véglegesítem én is a jelentkezésem. Hogy ne legyek az ismeretlenség homályában ( hisz ti gondolom nagyrészt személyesen is ismeritek egymást) nevem Kalapos Gábor. foglalkozásom:D Történelemszakos egyetemista vok (másodéves) az eltén. Támogatom Tamás ötletét, h kicsit művelődjünk is, ha már ott vagyunk, természetesen fakultatívan. Esetleg vállalnék egy olyan feladatot, h Barcelona történelméből ( a város és azonkivül egész Katalónia történelméből) felkészülök és mesélek az érdeklődőknek. Végülis szakmába vágó és szívesen is teszem:)
Készüljetek fel együtt, vagy ketté osztjátok az előadást...Varga Tamás írta:Azt meghagyhatnád nekem, mint történelem szakos tanárnak...Kalap1988 írta:Sziasztok! akkor kb véglegesítem én is a jelentkezésem. Hogy ne legyek az ismeretlenség homályában ( hisz ti gondolom nagyrészt személyesen is ismeritek egymást) nevem Kalapos Gábor. foglalkozásom:D Történelemszakos egyetemista vok (másodéves) az eltén. Támogatom Tamás ötletét, h kicsit művelődjünk is, ha már ott vagyunk, természetesen fakultatívan. Esetleg vállalnék egy olyan feladatot, h Barcelona történelméből ( a város és azonkivül egész Katalónia történelméből) felkészülök és mesélek az érdeklődőknek. Végülis szakmába vágó és szívesen is teszem:)
Azt meghagyhatnád nekem, mint történelem szakos tanárnak...Kalap1988 írta:Sziasztok! akkor kb véglegesítem én is a jelentkezésem. Hogy ne legyek az ismeretlenség homályában ( hisz ti gondolom nagyrészt személyesen is ismeritek egymást) nevem Kalapos Gábor. foglalkozásom:D Történelemszakos egyetemista vok (másodéves) az eltén. Támogatom Tamás ötletét, h kicsit művelődjünk is, ha már ott vagyunk, természetesen fakultatívan. Esetleg vállalnék egy olyan feladatot, h Barcelona történelméből ( a város és azonkivül egész Katalónia történelméből) felkészülök és mesélek az érdeklődőknek. Végülis szakmába vágó és szívesen is teszem:)