Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eddig úgy van hogy ha Titi vagy fcjoc megy akkor én isMcLovin írta:Titinho megy, ő nyíregyházi!FCbarca19 írta:Valaki innen van nyíregyházáról mert az ősök azt mondták h csak akkor engednek ha innen is mennek .
Ha Antiimperialista koma is megy, akkor Ő is tuti nyíregyházi!McLovin írta:Titinho megy, ő nyíregyházi!FCbarca19 írta:Valaki innen van nyíregyházáról mert az ősök azt mondták h csak akkor engednek ha innen is mennek .
Titinho megy, ő nyíregyházi!FCbarca19 írta:Valaki innen van nyíregyházáról mert az ősök azt mondták h csak akkor engednek ha innen is mennek .
Majd megbeszéljük a részleteket:) Akár megosztjuk akár csak összedolgozunk mind1:)Varga Tamás írta:Azt meghagyhatnád nekem, mint történelem szakos tanárnak...Kalap1988 írta:Sziasztok! akkor kb véglegesítem én is a jelentkezésem. Hogy ne legyek az ismeretlenség homályában ( hisz ti gondolom nagyrészt személyesen is ismeritek egymást) nevem Kalapos Gábor. foglalkozásom:D Történelemszakos egyetemista vok (másodéves) az eltén. Támogatom Tamás ötletét, h kicsit művelődjünk is, ha már ott vagyunk, természetesen fakultatívan. Esetleg vállalnék egy olyan feladatot, h Barcelona történelméből ( a város és azonkivül egész Katalónia történelméből) felkészülök és mesélek az érdeklődőknek. Végülis szakmába vágó és szívesen is teszem:)
Készüljetek fel együtt, vagy ketté osztjátok az előadást...Varga Tamás írta:Azt meghagyhatnád nekem, mint történelem szakos tanárnak...Kalap1988 írta:Sziasztok! akkor kb véglegesítem én is a jelentkezésem. Hogy ne legyek az ismeretlenség homályában ( hisz ti gondolom nagyrészt személyesen is ismeritek egymást) nevem Kalapos Gábor. foglalkozásom:D Történelemszakos egyetemista vok (másodéves) az eltén. Támogatom Tamás ötletét, h kicsit művelődjünk is, ha már ott vagyunk, természetesen fakultatívan. Esetleg vállalnék egy olyan feladatot, h Barcelona történelméből ( a város és azonkivül egész Katalónia történelméből) felkészülök és mesélek az érdeklődőknek. Végülis szakmába vágó és szívesen is teszem:)
Azt meghagyhatnád nekem, mint történelem szakos tanárnak...Kalap1988 írta:Sziasztok! akkor kb véglegesítem én is a jelentkezésem. Hogy ne legyek az ismeretlenség homályában ( hisz ti gondolom nagyrészt személyesen is ismeritek egymást) nevem Kalapos Gábor. foglalkozásom:D Történelemszakos egyetemista vok (másodéves) az eltén. Támogatom Tamás ötletét, h kicsit művelődjünk is, ha már ott vagyunk, természetesen fakultatívan. Esetleg vállalnék egy olyan feladatot, h Barcelona történelméből ( a város és azonkivül egész Katalónia történelméből) felkészülök és mesélek az érdeklődőknek. Végülis szakmába vágó és szívesen is teszem:)
Alább Perrero megadta a választ.Varga Tamás írta: pfff..
Ezt most nem értem...
Hogy jön ide az alaposság kérdése?
Bocsi, de megvan az oka.Perrero írta:Nem olvastad el elég alaponsa, gondolom azért írtaIván lejjebb írta:Elég ott fizetni, és ha nagyon sokan lennének, akkor elméletileg tudunk majd intézni hasonló áron további szállást is.
pfff..Bányász írta:Ejnye Tamás...alaposabb szoktál Te lenni...Varga Tamás írta: És egy kérdés.
Iván írja, hogy 30 emberrel számol. Ha pl. 35-en lennének, akik biztosan elmennének, mi alapján szelektálna? Mi alapján döntenétek, hogy ki marad itthon?![]()
Ejnye Tamás...alaposabb szoktál Te lenni...Varga Tamás írta: És egy kérdés.
Iván írja, hogy 30 emberrel számol. Ha pl. 35-en lennének, akik biztosan elmennének, mi alapján szelektálna? Mi alapján döntenétek, hogy ki marad itthon?
Z.Iván írta:Elég ott fizetni, és ha nagyon sokan lennének, akkor elméletileg tudunk majd intézni hasonló áron további szállást is.
Ez szerintem nem túl jó ötlet mert hát mondani mindenki tudja...szajko írta:Természetesen, szerintem az alapján kellene, hogy ki mondja meg hamarabb biztosan, hogy megy 100%-ra.
Ez így nem jó. Pl. beteszi hétköznap délelőtt a listát, és mire én hazaérek a munkából arra vannak 35-en. És nem azért maradnék le, mert elkéstem, hanem mert esélyem sem volt idejében jelentkezni rá. Persze, ha hétvégén van akkor esetleg.szajko írta:Természetesen, szerintem az alapján kellene, hogy ki mondja meg hamarabb biztosan, hogy megy 100%-ra. Aki késik az lemarad, szerintem ez a legmegfelelőbb.Varga Tamás írta: És egy kérdés.
Iván írja, hogy 30 emberrel számol. Ha pl. 35-en lennének, akik biztosan elmennének, mi alapján szelektálna? Mi alapján döntenétek, hogy ki marad itthon?
Én még 100%-os nem vagyok csak kb. 80%-os, és ha kések lemaradok, az-az én gondom nem másé.
Szerk.: Persze akinek van rá keret az mindenképpen szeretne eljutni.