Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja, jól értelmezted. Nem tudom, hogy ez most miért jó így. Szerintem Guardiola jól tudja, hogy mit csinálReplay írta:Most jól értem, hogy szombat de. még edzést tart és utána utaznak el Sevillába?
Végül is mi az a 800-900km a meccs előtt, nem igaz?
.... Guardiola, aki a portugál újságírók egy kérdésére ironikusan szólt Cristiano Ronaldo képességeiről, illetve Lionel Messi minősítéséről is.
„Nem tudom, hogy Messi-e a világ legjobbja, de Cristiano Ronaldo számára úgy vélem a negyedik legjobb, mert ő azt mondta, hogy ő az első, a második és a harmadik legjobb is egyben” - tréfálkozott is kicsit a katalán.
ezzel a kerettel, se a cipésszel, se nélküle nem fognak hú de nagy javulást elérni. mi ha így folytatjuk, fejben ennyire együtt lesz a csapat,akkor egy jobb madridot is képesek leszünk legyőzni. márpedig Pep edzés,és motivációs filozófiája azt sejteti, hogy így folytatjuk.MQuC írta:Az a baj, hogy addigra menesztik a cipészt, és megemberelik magukat az új tréner kezei alatt.
Nem biztos az...MQuC írta:Az a baj, hogy addigra menesztik a cipészt, és megemberelik magukat az új tréner kezei alatt.
Ez nekem is tetszett. Vajon hány ilyen furfangos trükk van még a tarsolyukban?„Nagyon élvezzük ezeknek az állított helyzeteknek a kidolgozását. A mester azt mondta, hogy tartogassuk ezt a Madridnak, de biztos vagyok benne, hogy azért így is lesznek alternatíváink”
Hehhheheheee„Nagyon élvezzük ezeknek az állított helyzeteknek a kidolgozását. A mester azt mondta, hogy tartogassuk ezt a Madridnak, de biztos vagyok benne, hogy azért így is lesznek alternatíváink”
Remélem ellenük is mutatunk majd valami szép formációt!„Nagyon élvezzük ezeknek az állított helyzeteknek a kidolgozását. A mester azt mondta, hogy tartogassuk ezt a Madridnak, de biztos vagyok benne, hogy azért így is lesznek alternatíváink”
ozsimiki írta:Tuti vmi házi receptet csináltat a szakáccsal, mert nagyon beindultak a srácok, lehet őket is a hasuknál lehet megfogni![]()
![]()
Tuti vmi házi receptet csináltat a szakáccsal, mert nagyon beindultak a srácok, lehet őket is a hasuknál lehet megfogniCapon írta:Nagyon jó lehet az az étterem ahova Pep elöször vitte a srácokat, azóta pörögnek a pályán rendesen. Ha ezen múlik Pep egész fizetését költse éttermekre. Jövőre a fizetése mellé kap majd kajajegyet, hogy nem menjen tönkre
Nagyjából én is ezt írtam. Még Hleb mellőzését se nagyon értem,de ő sérült volt jóideig..Balinho írta:
Számomra nagyon szimpatikus a munkássága, egyedüli "homályos folt" az Bojan mellőzése.
Szerintem, vagyis inkább remélem, hogy egy kis pszichológia is van benne, nem akarja, hogy elszálljon!De hosszú még az idény, játszani fog ő eleget...Azt is mindenki elfelejti, hogy tavaly kényszerből játszott mert nem volt más, az más kérdés, hogy ba.szott jól!Balinho írta:
Számomra nagyon szimpatikus a munkássága, egyedüli "homályos folt" az Bojan mellőzése.
Nézd egyelőre az élet őt igazolja. A rotálás megvan, hogy Touré játsszon azt nagyon sokan követeltük év elején Sergi kárára, Keita sérülésből tért vissza akárcsak Hleb, Guddy meg játszott múlt héten. Victor Sanchez nem az a szint. Egyébként szerintem ha a félidőben úgy döntött, hogy ad egy kis időt a csapatnak, akkor a gól után nem hoztam volna le én se a vkp-kat, jó volt hogy maradtak szűrni.lionelmessi19 írta:Pep mester egy kicsit mintha kezdené elfelejteni a rotálást. A következő bajnokira Hlebet és Bojant is a kezdőbe várom. Mindenképpen. Henry és Touré kárára, a mai alapján legalábbis mindenképpen.
Alapvetően vannak homályos foltok számomra az elképzeléseiben, egyenlőre.