Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Primitive
Entrenador del Barça

2008.11.28. 17:32:11

Replay írta:Most jól értem, hogy szombat de. még edzést tart és utána utaznak el Sevillába?

Végül is mi az a 800-900km a meccs előtt, nem igaz?

:)
Jaja, jól értelmezted. Nem tudom, hogy ez most miért jó így. Szerintem Guardiola jól tudja, hogy mit csinál :P :D

Hajrá Pep, előre a következő 3 egységért :!:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Replay
Director del Fútbol

2008.11.28. 17:20:05

Most jól értem, hogy szombat de. még edzést tart és utána utaznak el Sevillába?

Végül is mi az a 800-900km a meccs előtt, nem igaz?

:)
Deus
Boixos Nois

2008.11.27. 11:51:27

.... Guardiola, aki a portugál újságírók egy kérdésére ironikusan szólt Cristiano Ronaldo képességeiről, illetve Lionel Messi minősítéséről is.

„Nem tudom, hogy Messi-e a világ legjobbja, de Cristiano Ronaldo számára úgy vélem a negyedik legjobb, mert ő azt mondta, hogy ő az első, a második és a harmadik legjobb is egyben” - tréfálkozott is kicsit a katalán.

iiiimádom Pep -et :D Nagyon nagyarc :D

Meghajlok a Sanama hsz. -sa előtt, minden pontban 1etértek vele. Számból vetted ki a szót :)
KépKép
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.26. 22:44:52

Írok egy kis véleményt az én szemszögemből Pepről,mivel idejét látom,hogy lehet véleményt alkotni róla ennyi idő elteltével.

Mikor kinevezték,úgy gondoltam hiba volt és nemtudam milyen jövő elé néz a csapat, Mourinho-nak akkor jobban örültem volna. Nem hallottam addig sokat róla és nagy bajban volt a csapat.
Laportáéknak is biztos nagy döntés volt,de ők voltak vele kapcsolatban és tudtak megfelelően dönteni erről a dologról.

Viszont,amit mutat nekem az elképesztő. Hihetetlen volt mai,hogy 5-2re nyert a csapat és úgy ballagott el a kispadtól,mintha a Sporting nyert volna 5-2re. És ez szerintem nem baj, hanem ez ilyesfajta fegyelemre szorult a csapat, és nagyon jól bevezette az új szabályokat és elvárásokat, büntetéseket. Így utolóag nagyon örülök,hogy egy lyen keménykezű,de ugyanakkor fair edző ül a padon.
És jól teszi,hogy 5-2nél sem örjöng,mivel mindig van min javitani és odafigyelni, és ez kellett a csapatnak és kell is, nem szabad félvállról venni semmit,mert megisszuk a levét.

Az is nagyon pozitiv számomra,hogy néhányan játszottak is vele,könnyebben megérthetik,hogy mit kér, vár, akar. És néhányaknak példaképe is ezért méginkább felnéznek rá.

Nagyon jól ítéli meg a szituációkat és a cseréknek az idejét.
Nem akarom elhalmozni dicséretekkel,de nekem nagyon tetszik a stílusa és a modora. Ilyen edző kelett,kemény de szerény.

Utólag nagyon örülök,hogy ő került a kispadra és megérdemli ,hogy ott legyen, ezek után.
Remélem sokszor nyílik majd alkalmam ilyen hozzászólásokat írni róla.
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.11.22. 14:06:07

Csak hogy dícséretekkel még picit fényezzük Pep MESTERT:
-(a klub hivatalos oldalán gyűjtött adatokat használva fel erre a nemes célra :)) : - Getafe ellen meglehet a klub 10. bajnoki győzelme, erre zsínorban csak kétszer volt képes a klub. A valaha volt legnagyobb bajnoki sorozat a Rijkaard-érában volt, 14 győztes meccsen a csapat gólaránya 38-6 volt, és ez a sorozat 8. fordulótól a 21.-ig tartott.
- És van 1 másik 10es sorozat: 1955/56-ban a Kubala nevével fémjelzett gárda( fcbarcelona.comon az ő képe van amire büszkék lehetünk!) 10 bajnoki győzelmet tudott felmutatni, bár sajnos ez a sorozat nem vezetett sok jóra hiszen a Bilbao lett abban a szezonban a bajnok.
- Dream Team: Érdekes h Cruyff alatt a legtöbb zsínorban megnyert bajnoki meccs csupán 7 volt.
Asszem egy fiatal, felnőtt csapatot most vezető edzőtől, aki ráadásul Katalán, nem apró eredmény hogy ilyen hamar történelmi rekordokat döntöget. És ami a legszebb: telhetetlen. El tudom képzelni h bajnokság végén kérdezik a riporterek tőle: -Mit szól hozzá hogy a bajnokságban a 3. fordulótól a végéig csak nyertek? - Komolyan megbüntettem a csapatot hogy még1szer ne forduljon elő h 1 évben 2 meccsen ne tudjunk nyerni! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.11.19. 15:34:07

OFF:Ezzel a csapattal-jöhet bárki,bármilyen formában-mindenki ellen esélyesek vagyunk :!:

ON:Pep pedig nagyon ért hozzá,hogyan motiválja a srácokat,és amíg ez meglesz,addig nem is lesz gond...
.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.11.19. 14:36:21

MQuC írta:Az a baj, hogy addigra menesztik a cipészt, és megemberelik magukat az új tréner kezei alatt.
ezzel a kerettel, se a cipésszel, se nélküle nem fognak hú de nagy javulást elérni. mi ha így folytatjuk, fejben ennyire együtt lesz a csapat,akkor egy jobb madridot is képesek leszünk legyőzni. márpedig Pep edzés,és motivációs filozófiája azt sejteti, hogy így folytatjuk. :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.11.19. 13:42:51

MQuC írta:Az a baj, hogy addigra menesztik a cipészt, és megemberelik magukat az új tréner kezei alatt.
Nem biztos az...
Nem csodálkoznék, ha megvárnák a Barca elleni meccset, és ott még a végeredmény közrejátszhatna.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.11.19. 13:19:13

Az a baj, hogy addigra menesztik a cipészt, és megemberelik magukat az új tréner kezei alatt.
Kép
depth
Capitá del Barça

2008.11.19. 12:00:35

„Nagyon élvezzük ezeknek az állított helyzeteknek a kidolgozását. A mester azt mondta, hogy tartogassuk ezt a Madridnak, de biztos vagyok benne, hogy azért így is lesznek alternatíváink”
Ez nekem is tetszett. Vajon hány ilyen furfangos trükk van még a tarsolyukban? :) Mekkora alázás lenne, h ha a Madridod elvernénk mondjuk 3-0ra, és mindhárom gól valami trükk lenne :D
Deus
Boixos Nois

2008.11.19. 10:09:39

Én is hasonlóan gondolkodtam Pepről mint ti, Titinho és miihii :)
Én is egyszerűen hittem Pepben, de viszont Murinnyóra szavaztam anno. Amikor kiderült, hogy Pep lesz az edző, mondom hát legyen, semmi baj nem lesz, legfeljebb kezdő edző lesz, majd megtanulja, hogy hogy kell vezetni az A csapatot. Szal arra gondoltam, hogy majd Januárban fog villogni a csapat, erre... :O már most nagyon jó csapatot kovácsolt Pep... Fejben és pályán... Elképesztő figura :)

Szintúgy énnekem is ez volt a reakcióm, mint a Titinho -nak amikor erre a szövegrészre jutottam:
„Nagyon élvezzük ezeknek az állított helyzeteknek a kidolgozását. A mester azt mondta, hogy tartogassuk ezt a Madridnak, de biztos vagyok benne, hogy azért így is lesznek alternatíváink”
Hehhheheheee :) Amikor ellőtték ezt a trükköt, vajon mit gondolhatott Pep :) újabb 500 euró büntetés, mert nem fogadtak szót? :)
KépKép
Titinho
Director del Fútbol

2008.11.19. 09:40:30

Én ugye amikor kinevezték Guardiolát, teljes mellszélességgel mellette álltam, bíztam benne a múltbeli játékosintelligenciája miatt és ez egyelőre úgy néz ki, hogy be is válik. Óriási koponya és nem egy tutyimutyi valaki aki enged egy kis lazítást is. Nézzük csak meg a múlt hét pénteki "figyelmeztetést". Komolyan mondom keményebb mint egy Mourinho. :)

Azt azért illik hozzátenni, hogy ugye én Mourinho-t is szívesen láttam volna, de így utólag belegondolva eddig hozza sőt szerintem túl is szárnyalja bőven Pep a tőle elvártakat. Minden héten rekordokat döntögetünk meg, 50 éve nem volt ilyen jó csapat a spanyol bajnokságban mint most a jelenlegi Barça, sőt a Barça történelmének legjobb bajnoki kezdete és a legjobb debütáló edzőteljesítményt nyújtja Pep is.

De azt természetesen tegyük hozzá, hogy EDDIG :!: Még csak most jönnek az igazán mérvadó meccsek szépen sorban, ha ezeken a mérkőzeseken is jó teljesítményt - sőt talán kiemelkedőt kéne nyújtani, de nem vagyok ennyire elszállva :) - nyújtunk akkor már tényleg beszélhetünk a bajnoki címről is akár, mint legnagyobb esélyes. Egyébként én nem bízok azért benne, hogy mind az 5 ellenfelünket (sorrendben: Getafe, Sevilla, Valencia, Real Madrid, Villarreal) ütni fogjuk és mindet megnyerjük. Lehet, hogy becsúszik egy vereség is, erre szerintem a legnagyobb esélye most a Villarrealnak van, hogy megverjen minket az El Madrigálban. A fennmaradó csapatok közül a Getafét, a Sevillát és a Realt meg kéne verni, viszont én a Valencia ellen egy hazai döntetlent érzek. Ha így zárnánk (3 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség vagy még egy X) akkor mondjuk én elégedett lennék a szezon akkori szakaszával. Mindenesetre kemény lesz, nem szabad félvállról venni egyik ellenfelet sem.

Ezen viszont most nagyot röhögtem a Xavi interjúban: :D
Remélem ellenük is mutatunk majd valami szép formációt! :wink:

Na 100 szónak is egy a vége, EDDIG én maximálisan elégedett vagyok Pep munkájával és kívánom, hogy sok-sok ilyen fantasztikus meccseket lássunk még a kezei alatt, mint amit az elmúlt hónapok során oly sokszor. :)

Vamos Pep :!:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
miihii
KHAL

2008.11.19. 01:18:40

Én borzasztóan örültem neki,h Pepre tette a vezérkar a voksát.Mindenképpen őt szerettem volna,nem murinnyót.Megvolt benne a bizodalmam maximálisan,egy csöppet sem tartottam tőle,h beégünk vele.De h ezt a káprázatot ilyen hamar elérje??? :shock: Emberek,egy nyara volt felkészítenie/FELRÁZNIA a csapatát a szezonra :!: Az EB mellett és a Laportás puccskísérlet bonyodalmai mellett!Én már ezért emelem kalapom előtte,h ilyen szintre felhozta a fiúkat. =D> Köbö január körülre gondoltam,h beélesedik a csapat és addig tisztes helytállás :wink: Jah,végülis elég tisztes helytállás,h máris vezetünk,méghozzá pazar egyéni és CSAPATteljesítménnyel! 8)
Ha akkor,amikor kinevezték Pepet,azt mondta volna vki,h decemberben ilyen rangadósorozat lesz,biztos nyeltem volna egy nagyot...De most,h elértünk idáig,abszolút magabiztosan,erőtől duzzadóan,abszolút esélyesként nézhetünk elébe a nagyobb dolgoknak.És ez a tény nagyrészt A MESTER érdeme.
Szerintem a játékosai felé mutatott kommunikáció is hajaz a sajtónak leadottal.Ha feléjük mást sugallna,mint h :nyugalom,fegyelem,figyelem elkényelmesedhetnének a playák,és az fontos pontokba ,címekbe kerülhetne!Szal szvsz velük szemben is ugyanilyen kimért,precíz,óvatos.De gondolom a vacsikon azért egy picit oldottabb,egy kis humor ott beleférhet :wink:
Nagyon bízom benne,h ezután is ilyen remekül együtt tud működni a csapattal,az Ő csapatával!És ha ez tényleg tartós lesz,akkor kezdhetünk gyűjteni nyakláncot,fülbevalót,ilyesmit...
KELLENI FOG A SOK ARANY A MELLSZOBRÁNAK KIÖNTÉSÉHEZ! :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2008.11.19. 01:02:57

ozsimiki írta:Tuti vmi házi receptet csináltat a szakáccsal, mert nagyon beindultak a srácok, lehet őket is a hasuknál lehet megfogni :?: :-k :lol:

Ja, biztos LETKDK -val eteti a Barcásokat :)

LETKDK :arrow: Legális ExtraTurbó Kagylós-dopping Kaja :lol: Igen nagyon ritka, csak Pep mester tudja az LETKDK titkait :)
KépKép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.19. 00:45:55

December 21 után fogok véleményt mondani, de eddig nagyon pozitív a dolog, abszolút csalódás jó értelemben.

Visca el Barca!! Hajrá Pep!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.11.18. 23:49:48

Capon írta:Nagyon jó lehet az az étterem ahova Pep elöször vitte a srácokat, azóta pörögnek a pályán rendesen. Ha ezen múlik Pep egész fizetését költse éttermekre. Jövőre a fizetése mellé kap majd kajajegyet, hogy nem menjen tönkre :D
Tuti vmi házi receptet csináltat a szakáccsal, mert nagyon beindultak a srácok, lehet őket is a hasuknál lehet megfogni :?: :-k :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Capon
Llegenda del Barça

2008.11.18. 22:59:23

Nagyon jó lehet az az étterem ahova Pep elöször vitte a srácokat, azóta pörögnek a pályán rendesen. Ha ezen múlik Pep egész fizetését költse éttermekre. Jövőre a fizetése mellé kap majd kajajegyet, hogy nem menjen tönkre :D
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.11.17. 15:52:03

na vélemény róla. eleinte nem nagyon kedveltem, ezzel a türelem dumájával meg a katonás renddel, de belátom, hogy egy nagyon tehetséges és jó edző. tudja az elejétől fogva mit miért csinál, és grat neki ehhez a csapathoz, hogy így össze tudja fogni és a földön tartani a srácokat. sok sikerekbben gazdag évet neki :D
amúgymeg tegnap az a szabadkombináció :shock: :shock: :shock: esz,életlen volt, gondolom ezeket is ő találja ki, grat neki :D
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.11.17. 12:37:42

Pep mester jó edző, és még Ő is sokat fejlődhet, hisz még csak az edzői pályafutása elején jár. Ilyekor szerintem természetes ha hibázik az ember. de azokból lesznek a legnagyobbak akik a hibáikból előnyt kovácsolnak. Már pedig úgy hiszem hogy Pep ilyen edző és ember. Játékosként már beírta magát a történelem könyvekbe, edzőként is befogja :)
Sokan már az első kétforduló után lehúzták, volt aki adott neki 9 fordulót..:s pedig már akkor észre lehetett venni a változás jeleit.
Őszintén bevalom hogy nekem egy valami nem tetszett vele kapcsolatban, a túlzott fiatalítás lásd pl: Victor Sanchez, Pedro, S. Busquets. Busquets-el sokáig nem voltam kibékülve, de kezd meggyőzni.
Pep nyilatkozatai valami zseniálisak, egyszerűek de mégis sokat mondóak, úgymond a földön tartóak, és még néha humort is csempész beléjük :)
Ha edzőként is eléri azokat a sikereket amiket játékosként akkor szép évek várnak a Barca szurkolókra! de persze a rossz időkben se szabad elfordulni se tőle se a csapattól.
Így tovább, Visca el Barca!
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
barca0417
Entrenador del Barça

2008.11.17. 12:27:45

amúgy lehet Hleb és Bojan mellőzésében(?) szerepet játszik az is hogy a Benidrom ellen azért nem bizonyítottak annyira. Szóval én nem tudom az okát, de eddig szinte minden Pepet igazolja, tehát megbízom benne és maximálisan elfogadom a döntéseit, akárkit játszat. Nekem is hiányzik Bojan is Cáceres is, de amíg az eredmények őt igazolják, és a játékosok se akarnak elmenni innen, addig azért semmi gond nincs.
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2008.11.17. 12:17:38

A kritikusoknak:
"Az egész bajnokságra is igaz viszont az, hogy újonc edző ilyen bajnoki startot még nem tudott levezényelni a spanyol első osztály története során. Pep Guardiola neve ebben a tekintetben, mint újonc edző, máris bekerült a történelemkönyvek egyik oldalára."

Lehet kritikákat megfogalmazni de azért ezek a kritikák a jelen helyzetben szerintem kicsit visszafogottabbak kellene legyenek. Annyira jól kezdett a csapat amit nem is remélhettünk, egyelőre úgy néz ki hogy nagyon is a helyzet ura Pep. Emlékezzünk csak visza hogy sokan mennyire féltek hogy nem fogja tudni kezelni a sztárokat ezt egyelőre nagyon jól megoldja motiválni is tudott ami látszik az eredményekből. A Henry-s kritikák meg szerintem sem Pepel sem Heryval szemben ha nem is teljesen alaptalanok nem igasságosak. Henry nagyon odateszi magát, az én véleményem szerint hasznosan is játszik nem Arsenalos Henry de nem rossz ez sem. Bojant én is szivesen látnám többet de más véleményekkel ellentétbe nem hisze hogy jobb lenne mint Henry, mindenképpen hosszú még a szezon és szerintem fog lehetőséget kapni, emelett nem látjuk azt, hogy hogyan teljesit edzéseken amit Pep pontosan tud ami magyarázhatja a kevesebb játéklehetőséget.
Andris
Adminisztrátor

2008.11.17. 01:24:54

Balinho írta:
Számomra nagyon szimpatikus a munkássága, egyedüli "homályos folt" az Bojan mellőzése.
Nagyjából én is ezt írtam. Még Hleb mellőzését se nagyon értem,de ő sérült volt jóideig..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Xavinho
Capitá del Barça

2008.11.17. 00:58:05

Pep jobban kezeli a csapatot,mint azt el lehetett tőle várni, és bár még ez a szezon eleje,de el kell ismerni,tudja mi a dolga.
Bojannal meg szerintem semmi gond nem lesz. Uez volt még szezon elején Eto'o-val,aztán Toure-val. Pepnek tudni kell nagyon jól,h Bojant nem szabad elüldözni, és mint ahogy az előző 2 játékossal is megbarátkozott,Bojannal is meg fog. Egyébként Bojannak még bőven lesz ideje bizonyítani és ha nem olyan a hozzáállása,mind Dos Santos-nak vt ,akkor idővel sima kezdő lehet. Vegyen szépen példát Iniestáról.
Maxi
Entrenador del Barça

2008.11.17. 00:15:55

Balinho írta:
Számomra nagyon szimpatikus a munkássága, egyedüli "homályos folt" az Bojan mellőzése.
Szerintem, vagyis inkább remélem, hogy egy kis pszichológia is van benne, nem akarja, hogy elszálljon!De hosszú még az idény, játszani fog ő eleget...Azt is mindenki elfelejti, hogy tavaly kényszerből játszott mert nem volt más, az más kérdés, hogy ba.szott jól!
Forca Barca
Balinho
Entrenador del Barça

2008.11.17. 00:12:26

lionelmessi19 írta:Pep mester egy kicsit mintha kezdené elfelejteni a rotálást. A következő bajnokira Hlebet és Bojant is a kezdőbe várom. Mindenképpen. Henry és Touré kárára, a mai alapján legalábbis mindenképpen.

Alapvetően vannak homályos foltok számomra az elképzeléseiben, egyenlőre.
Nézd egyelőre az élet őt igazolja. A rotálás megvan, hogy Touré játsszon azt nagyon sokan követeltük év elején Sergi kárára, Keita sérülésből tért vissza akárcsak Hleb, Guddy meg játszott múlt héten. Victor Sanchez nem az a szint. Egyébként szerintem ha a félidőben úgy döntött, hogy ad egy kis időt a csapatnak, akkor a gól után nem hoztam volna le én se a vkp-kat, jó volt hogy maradtak szűrni.

Válasz küldése