Lehet, hogy azért, mert inkább sok ember ledől a kanapéra a Tv elé, és élvezi a meccset, internettől elhatárolódva.miihii írta:Ahhoz képest,h mostanában kicsit jobb meccseket JÁTSZIK A CSAPAT,meg sem közelíti a létszám![]()
Itt van 'brádá': KATT IDEKatalán88 írta:Valaki megnyitná a Foci videó fórumot mert lenne egy videóm Ronaldinho utódjáról ja még úgy is néz ki!!!!
Jah,ennek már utánanéztem régebben,mert kíváncsi voltam,h mi volt ez a jeles alkalom,ami ekkora aktívitást váltott ki a népekbőlCFirpo3 írta:Ennek a 10.000-nek csak töredéke aktív fórumozó. Nagy része már el is felejtette, hogy regisztrált az oldalra.Demonhunter írta:Már csak 51 regisztráció és elérjük a fantasztikus 10.000-es tagszámot!
Egyébként érdekes, hogy 2007.08.26. 19:59:41-kor volt itt a legtöbb felhasználó és azóta ez nem dőlt meg.Akkor volt a 07-08 as bajnokság első fordulója.
Nem baj akkor is 10.000CFirpo3 írta:Ennek a 10.000-nek csak töredéke aktív fórumozó. Nagy része már el is felejtette, hogy regisztrált az oldalra.Demonhunter írta:Már csak 51 regisztráció és elérjük a fantasztikus 10.000-es tagszámot!
Egyébként érdekes, hogy 2007.08.26. 19:59:41-kor volt itt a legtöbb felhasználó és azóta ez nem dőlt meg.Akkor volt a 07-08 as bajnokság első fordulója.
Ennek a 10.000-nek csak töredéke aktív fórumozó. Nagy része már el is felejtette, hogy regisztrált az oldalra.Demonhunter írta:Már csak 51 regisztráció és elérjük a fantasztikus 10.000-es tagszámot!
Pü!matyi02 írta:Na valaki aki tanár ?
Készítenék 1interjut
5kérdés lenne az egész
Szerintem megköszönhetem mindannyiunk nevében ezt a dicső hsz-tlionelmessi19 írta:Manuel, legyél szives és kezdj el gondolkozni, mielőtt leírod a hozzászólásokat. Annyi ferdítést, torzítást, szélsőséget, butaságot írsz, hogy már nincs is kedve az embernek reagálni.
Próbáld már megszűrni egy kicsit, és csak az értelmes gondolatokat leírni.